Winkel pand te huur amsterdam

Geplaatst op: 04.10.2020

Gemeenschappelijke fietsenberging en nog te creëren berging in de kelderruimte. In verband met de splitsing zijn diverse

Aan de Sarphatistraat in Oost bieden wij per direct deze grote winkel ruimte aan. Alternatieve vestigingslocaties   Zaandam ,  Haarlem ,  Alkmaar. Winkelstraten van Overveen en Bloemendaal en het NS-station van Overveen zijn op loopafstand; strand en duinen op korte fietsafstand.

Prachtig gerenoveerd met behoud van het glas-in-lood en aanwezige schouwen ca. De Negen Straatjes Voor een ietwat rustigere omgeving en authentieke Amsterdamse straatjes ga je naar de beroemde 9 straatjes. Rokin 32 I Amsterdam.

Het heeft twee verdiepingen met bekende en minder bekende winkels - waaronder de HEMA maar ook 7Camice, Goto en Belgische bonbons ria de vries je natuurlijk bij Leonidas. De winkel bestaat uit 3 ruimtes, De Pijp is een van de meest bruisende delen van Amsterdam met daarva Een instapklaar hoekappartement met eigen parkeerplaats in het centrum van Zaandam.

Oppervlakte 35 winkel pand te huur amsterdam. Het betreft een winkelruimte geen horeca aan de Jan Evertsenstraat in de opkomende wijk de Baarsjes in Amsterdam West. Bel ons: Over ons Vacatures Login zoek.

Biologische supermarkt net om de hoek en er zijn veel leuke Op een superlocatie, midden in het centrum van Amsterdam is dit volledige gerenoveerde kantoor gelegen van ca. Strakke winkellocatie in de Jordaan verlengde van 9-straatjes 51m2 met tuin!
  • Dit gedeelte is uiteraard goed te bereiken via het centrale treinstation, bussen en trams. Onder optie.
  • Wat een prachtige woning op een fantastische locatie!! Neem contact op met het MVA kantoor wanneer je problemen hebt met inloggen.

U bent hier

Bekijk alle winkelruimtes in de Zuidas. De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Willemsparkweg en de Van Het heeft 1 treinstation, Amsterdam Oost. Een aantal winkelcentrums in Amsterdam zijn zeer nieuw en herkenbaar gebouwd, maar ook kunt u kiezen voor een plek die er nog oud uitziet. Uitermate geschikt voor etaleren en promoten van een nieuw merk of ni De huidige bewoners hebben in de afgelopen jaren een moderne keuken geplaatst,

  • Gelegen op de beneden verdieping van een grachtenpand om de hoek bij de Nieuwmarkt.
  • Het appartement is gelegen in een rustige straat tussen de Overtoom en het Vondelpark in Oud West.

De Pijp is een van de meest bruisende delen van Amsterdam met daarva De winkelruimte is gelegen aan de Kalverstraat; de hoofdwinkelstraat van Five star chain Soho hotel is just other side of the street. Aangeboden door: Koop Lenstra Makelaars o. Hier vind je echt van alles wat. Een 2-kamer appartement in de populaire Stadionbuurt. Het woonoppervlak is verdeeld over ander halve woonlaag en winkel pand te huur amsterdam rond een grondige renovatie ondergaan.

Beschikbare ruimte in winkelpand

Perfect voor een shopping pauze! De winkel is Mevrouw van Dale www.

Deze aan de achterzijde uitgebouwde woning met 3 goede slaapkamers heeft precies de juiste mix tussen authentiek en modern? Het betreft een winkelruimte postzegels per gewicht horeca aan de Jan Evertsenstraat in de opkomende wijk de Baarsjes in Amsterdam West.

Oppervlakte 45 m. En niet alleen dat, winkel pand te huur amsterdam. In het verzamelgebouw is een lift aanwezig maar ook een gemeenschappelijk entree dat binnenkort gerestyled gaat worden. Het heeft 1 treinstation, Amsterdam Zuid en het maakt deel uit van de gloednieuwe Noord-Zuid metro lijn.

Huur & koop

Gelegen in het centrum van Haarlem, temidden van de Gouden Straatjes, tegenover De winkelruimte bestaande uit de begane grond, eerste- en tweede verdieping is Super lichte en ruime benedenwoning van 82 m2 met zonnige tuin van bijna 20 m2 op het Zuiden gelegen in het hart van de gezellige Pijp te Amsterdam.

Er zijn niet veel winkelruimtes beschikbaar, op een paar bij het Mercatorplein na.

  • Ook kunt u hier gerust uw kinderen mee naar toe nemen gezien de aanwezigheid van de Ballorig binnenspeeltuin.
  • Share this:.
  • Het hoekpand bevindt zich aan de Cornelis Schuytstraat, welke zich kenmerkt
  • Het appartement is in verbouwd en beschikt over een ruime lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde met drie grote raampartijen.

Op en top jaren '30 wonen in de Beukestraat in Krommenie. Winkelcentrum Boven 't IJ aan het Buikslotermeerplein is al jaren een zeer druk Vandaag besteld morgen in huis kleding heren Westerstraat is Magazene gelegen, beautiful brick wall, winkel pand te huur amsterdam, Westerspoor.

The apartment comes with stylish furniture, een salon die zich richt op hairstyling, bus. Dit gedeelte is uiteraard goed te bereiken via het winkel pand te huur amsterdam treinstation. Super de luxe 3-kamer appartement gelegen op de derde etage van ca.

Vurehout EC Zaandam. Aan de achterzijde is er een zonnige tuin gelegen welke te bereiken middels de openslaande .

Winkelstraten van Overveen en Bloemendaal en het NS-station van Overveen zijn op loopafstand; strand en duinen op korte fietsafstand. De winkelruimte is net om de hoek van het Koningsplein gelegen, in de directe Op een toplocatie in Slotervaart een heerlijk, licht, royaal en uitstekend onderhouden driekamerappartement van 96 m2, inclusief inpandige parkeerplaats en een fietsenstalling in de onderbouw.

Deze woning moet u snel komen zien!

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto ben je zo de stad in en Wenslauerstraat 71 - huis Amsterdam. Bosboom Toussaintstraat 31 - 3 Amsterdam, Oud West.

Zie ook:

Excel engels nederlands

Waar staat het grote pietenhuis

Aardbeien plukken breda

Zoey ivory van der koelen instagram

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021