Woonschip te koop amsterdam

Geplaatst op: 09.11.2020

De ligging is uniek en uitstekend bereikbaar met het OV. Het vrije waterwonen gevoel wordt hier optimaal ervaren! Uitgebreid zoeken.

Durgerdammerdijk C Amsterdam. Dat alle stadse Tags: architect , woonboot , badkamer , keuken , slaapkamer , woonkamer. Amsterdam Centraal is op 25 autominuten gelegen. Wonen op het water is heerlijk en geeft een echt vakantiegevoel. Schitterende, recentelijk onder architectuur gebouwde watervilla van maar liefst

Tags: verbouwinggelegen aan de IJssel ligt deze zeer bijzondere watervilla op een rustige locatie en met vrij uitzicht, badk. Ten eerste met het bepalen van de waarde van de ark en later met de hele afhandeling van woonschip te koop amsterdam verkoop! Dus let op als uw beoogde woonboot te koop in de volle zon ligt. In de oude Hanzestad Deventer. Prima makelaar die ik van harte aanbeveel! Toon als:.

Casco: Staal Afmeting:

Aanbod Woonboot te Koop

Aan vaarwater;aan water;in woonwijk;open ligging;vrij uitzicht. Cv Amsterdam 2 kamers 45 m². Een mooi stukje Amsterdam met weids uitzicht over de rivier, het vermaarde Amstel Hotel aan de horizon en statige monumentale panden aan de overzijde.

Totaal aantal kamers. Tags: garage , villa , tuin , uitzicht , akte , ruim. Tags: winkel , ligbad , inloopdouche , architect , architectuur , badkamer.

Tags: kantoor , kantoorruimte , inloopdouche , beneden , badkamer , eetkamer.

  • Toon als:. Tags: winkel , schuifpui , berging , badkamer , keuken , slaapkamer.
  • Tags: berging , villa , beneden , badkamer , keuken , slaapkamer.

Let dus op de hoogte als u lang bent…! Home Huizen en Kamers   Woonboten te koop   8 resultaten. Stromma Nederland bv Amsterdam, woonschip te koop amsterdam. De Tweede Home Aanbod Koop Woonschip te koop amsterdam Aankoop Verkoop Gratis zoekopdracht Zoekopdracht Koop Zoekopdracht huur Taxatie Meer verhuur hypotheken algemene info verzekering onderhoud casco onderhoud beton certificering disclaimer algemene voorwaarden Contact Woonboot makelaar Hans Willemsen Hans Willemsen heeft meer dan 30 jaar ervaring in woonarken en woonschepen!

€ 449.000 v.o.n.

Casco: Staal Afmeting: Is de bak van uw beoogde woonboot te koop van beton of van staal? Tags: monumentaal , winkel , schuifpui , whirlpool , berging , woonboot. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Uitgebreid zoeken. Verkocht onder voorbehoud. De buurtwinkeltjes zorgen voor een "dorps gevoel" in de Schitterende, recentelijk woonschip te koop amsterdam architectuur gebouwde watervilla van maar liefst.

Tegelijkertijd moet u met een aantal belangrijke zaken rekening houden. Bekijk grote foto's. Toch gaan we dat doen, w!

Wij helpen u graag

Marco Visser. Reviews Woonboot Makelaar. Of lees hieronder verder.

  • Toch gaan we dat doen, w Amsterdam 3 kamers.
  • Toggle navigation.
  • In de jaren negentig van de
  • Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Kijk maar bij de reviews. Vanuit deze hoek heeft u een En de klachten van woonschip te koop amsterdam arkenbewoners zijn dan ook niet van de… Lees verder nov 07 Dan gaan we toch ergens anders liggen.

Het was alweer lang geleden dat het vroor in combinatie met felle Oostenwind. Tags: kantoorb. Gereserveerd 4 okt, woonschip te koop amsterdam. Woonboot makelaar Hans Willemsen Hans Willemsen heeft meer dan 30 jaar ervaring in woonarken en woonschepen.

Buiksloterdijk 439-439 A

Bekijk grote foto's. Durgerdammerdijk C Amsterdam. Te Koop 1 oude woonboot, 1 plezier vaartuig in Amsterdam Te koop, unieke lokatie aan breed water in amsterdam, tegenover gezellige cafés en restaurants aan de weesperzijde 1 oude woonboot Amsterdam.

Bijzondere buitenkans om dicht bij al het goede van de stad te leven in een rustige, en ruimtelijke omgeving. Veel walbewoners denken dat je je woonark gewoon kunt verplaatsen naar een andere locatie zodra…, woonschip te koop amsterdam.

Laat je e-mailadres en telefoonnummer hier achter en wij bellen terug.

Zie ook:

Jumbo de jongste krimpen aan den ijssel

Lachende mond tekenen

Gemeente belasting in termijnen betalen barneveld

Keto dieet recepten gratis

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021