Betaalde sms diensten aanzetten kpn

Geplaatst op: 24.01.2021

Alle aanbieders die iets verkopen aan klanten van deze providers zijn verplicht dat te vermelden op de website payinfo. Ook de stem op je favoriete kandidaat in een tv-programma is een betaalde sms-dienst.

Deze gedragscodes publiceren zij op de website van Payinfo.

Wat is dat? Kom je er nog steeds niet helemaal uit? Ook interessant voor jou:. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Voorkom dat iemand anders zonder uw toestemming mobiele diensten koopt via uw telefoon. Gebruik onze voorbeeldbrief:.

Dan is de kans groot dat je ongevraagd bent geabonneerd op een betaalde sms-dienst. Voorbeelden zijn berichten met ringtones, bijvoorbeeld door het scherm te vergrendelen, moppen of nieuws. Beveilig uw telefoon. Tips voor telefonische overlast. Bij elkaar is dat best veel.

Samengevat zijn er twee soorten diensten:.

Veelgestelde vragen over sms problemen

Gebruik hiervoor onze voorbeeldbrief: Voorbeeldbrief - Betaling onder protest rekening mobiele internetdienst Let op Voorkom dat iemand anders zonder uw toestemming mobiele diensten koopt via uw telefoon.

Of wilt u een melding doen over een bedrijf? Ik kan dit voor je nakijken, zou je daarvoor je profielpagina kunnen aanvullen met je huisnummer en de laatste 4 cijfers van je IBAN die kan je invoeren bij het vakje 'Extra Informatie'? Maar hij moet je wel vooraf laten weten wat de sms-dienst precies kost en hoeveel sms'jes je in totaal krijgt. Daarna krijg je een sms terug met daarin informatie over hoe je je kunt afmelden.

Wat is je telefoonnummer? Ook interessant voor jou:.

  • Overige oorzaken:. Website van Payinfo.
  • Wat kan ik doen? Neem dan contact met ons op.

Los het nu op. Als het bericht al afgeleverd is aan bijvoorbeeld de 'vaste net-centrale' of aan de ontvangerbetaalde sms diensten aanzetten kpn, dan krijg je geen identificatie terug. Tot die tijd hoeft u de rekening van de sms-dienst niet te betalen. Daarna kunt u deze diensten niet meer aanzetten op uw telefoon. Daarna krijg je een sms terug met daarin informatie over hoe je je kunt afmelden.

Je krijgt dan een bericht terug of het sms-bericht is verzonden of niet.

Sms-dienst afmelden

Er bestaan twee soorten sms-informatiediensten: Eenmalige diensten. Admin: topic verplaatst naar juiste categorie en titel aangepast i.

Hoe kan ik zien welke mobiele internetdiensten of sms-diensten ik gebruik? U ziet dan een overzicht van al uw mobiele internetdiensten en sms-diensten.

Probleem niet opgelost. Wat nu. Je lost dit op door de ontvangende simkaart tijdelijk in een ander toestel te stoppen. Maak het bedrag over en schrijf bij het betalingskenmerk: " Betaling onder protest en onder voorbehoud van rechten".

Enter your username or e-mail address.

Sms-diensten afmelden of blokkeren

Naar Payinfo. Stuur een sms'je met de tekst 'stop' naar de shortcode van de dienst. Enter your username or e-mail address. Let daarom goed op wanneer je op een website je mobiele telefoonnummer gaat invoeren en verzeker jezelf ervan dat dit een dienst is die je wilt afnemen.

  • Dan kun je een blokkade instellen via de website  Payinfo.
  • Zie ook Recht op duidelijke informatie voordat u een app installeert Wat kan ik doen bij misleidende verkoop?
  • Via payinfo.
  • Na enkele ogenblikken krijgt de verzender een bericht terug.

Je kunt de betaalde sms diensten aanzetten kpn natuurlijk wel weer verwijderen. En al helemaal niet dat die dienst soms ontzettend duur is. Sorry, ben je welkom op het KPN Forum. Bij elkaar is dat best veel. Powered by inSided. Vul uw mobiele telefoonnummer in op de website van Payinfo.

Wanneer je een nieuwe vraag hebt.

Alle sms-diensten blokkeren

Hoe kan ik mij afmelden voor betaalde sms diensten? Ook de stem op je favoriete kandidaat in een tv-programma is een betaalde sms-dienst. Daarna krijg je een sms terug met daarin informatie over hoe je je kunt afmelden.

Stopzetten online Op Payinfo. Dan kunt u op een andere manier uw recht halen. Weet van veel dingen een beetje.

Zie ook:

Externe harde schijf partities samenvoegen mac

Wachtwoord veranderen wifi

Mega mindy rox op de superhero days plopsaland de panne

Onder de platanen velsen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Joeke 30.01.2021 20:36
Kwetsbaarheid in WPA2? Sms-diensten zijn betaalde diensten die je in de vorm van een sms op je telefoon ontvangt.
Mylene 01.02.2021 16:15
Overslaan en naar de inhoud gaan.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021