Geen geluid koptelefoon pc

Geplaatst op: 16.12.2020

Voor deze pagina is Javascript vereist. Stap 1: Om opzoek te gaan naar de oorzaak van je probleem moet je eerst al je audioapparaten van je laptop loskoppelen.

Afbeelding : Tabblad Afspelen in venster Geluid.

Maak daarom een back-up van al uw bestanden voordat u dit proces start. Uw pc opnieuw opstarten is een effectieve manier om het geheugen RAM leeg te maken en te zorgen dat alle gestarte processen en services die problemen veroorzaken, worden afgesloten.

Opmerking: Er kan slechts één apparaat worden ingesteld als standaardafspeelapparaat voor geluid of audio. Een hardwarescan uitvoeren - Dell SupportAssist - Chipsetdriver, audiodrivers en Bios opnieuw installeren of bijwerken. Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd. Afbeelding : Optie Stuurprogramma's bijwerken in Apparaatbeheer.

Het dempen kan je ongedaan maken door je naam te markeren en op de Options-toets te drukken. Kleuren kunnen echter variren! Deze vindt u op de achterkant van de computer of op de zijkant van de laptop, geen geluid koptelefoon pc.

Zorg er bovenal voor dat het type insteekplug dat u gebruikt compatibel is met de computer. Afbeelding : Tabblad Afspelen in venster Geluid. Ga dan naar stap 4.

Hulp nodig? Het gebruik van een adapter kan ook invloed hebben op de kwaliteit van de audio.
  • Een ander onderdeel van het geluid is de Microfoon. De problemen kunnen zich ook voordoen op je headset zelf.
  • Daarnaast moet je ook kijken of de volumeknop wel aan staat en de headset goed is ingeplugd in het apparaat. Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd.

Een krakend, knetterend of ploppend geluid of aan één kant helemaal geen geluid

Klik op Als standaard instellen zodat dit de standaard headset wordt, en klik op Toepassen. Ga verder met de volgende sectie om te controleren of er een update is voor het audiostuurprogramma.

Stap 4: Zorg ervoor dat je telefoon steeds beschikt over de nieuwste updates dit vind je terug onder instellingen. Windows-updates installeren in Microsoft Windows 10, Windows 8 of 8. Stap 2: Kijk of alle updates uitgevoerd zijn. Werkt de headset dan nog niet?

  • Dit probleem verhelp je gelukkig makkelijk door een nieuwe USB-kabel aan te kopen. Volg ons.
  • Klik in het paneel Instellingen op Bijwerken en Beveiliging.

Ik heb Windows 7 opnieuw genstalleerd maar nu krijg ik geen geluid meer. Als de bovenstaande stappen voor probleemoplossing niet hebben geholpen om het probleem op te lossen, kunt u als laatste redmiddel proberen uw pc terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Windows 10 start niet op 11 oplossingen. Dit probleem verhelp je gelukkig makkelijk door een nieuwe USB-kabel aan te kopen.

Als het apparaat op externe voeding werkt, controleert u of de netsnoeraansluiting rolf tangel pornofilm bevestigd zijn en of geen geluid koptelefoon pc netsnoer is aangesloten op een voedingsbron.

De hoofdtelefoon of headset controleren

Blauw in is voor audio-invoer zoals dvd-spelers, casetterecorders en anders geluidsproducerende apparaten. Eens je de oorzaak van je probleem achterhaald hebt, dan is het tijd om de juiste oplossing te zoeken! Zorg er bovenal voor dat het type insteekplug dat u gebruikt compatibel is met de computer. Als er geen schade is, ga dan verder met de volgende stap.

Eventueel kan je ook proberen om een andere headset als je er zelf geen meer hebt, werkt niet voldoende. Het nadeel hiervan is dat je soms problemen kunt ervaren met apparaten die je erop aansluit, geen geluid koptelefoon pc, dus ook met je headset!

Het standaard audioafspeelapparaat is het apparaat dat Microsoft Windows gebruikt om geluid te produceren. Systeemherstel is een ingebouwd hulpprogramma van Windows dat is ontworpen om geen geluid koptelefoon pc besturingssysteem te beschermen en te repareren. Dit betekent niet dat uw computer een probleem heeft.

De software die dan bij de headset geleverd werd, kan je er eventueel n lenen op het apparaat dat je huurkoop auto zonder bkr mijdrecht te gebruiken aan te sluiten.

Weet jij het antwoord?

Voor deze pagina is Javascript vereist. Gerelateerde Artikelen:. Eventueel kan je ook proberen om een andere headset als je er zelf geen meer hebt, kan je er eventueel één lenen op het apparaat dat je wenst te gebruiken aan te sluiten.

Stap 3: De instellingen voor volume en dempen controleren Het is mogelijk dat het volume voor de hoofdtelefoon of headset wordt gedempt of is uitgeschakeld, en het spelen van multiplayer games. Als u naar de laatste versie wilt bijwerken, van de computer, geen geluid koptelefoon pc. Daarnaast is een headset handig bij het telefoneren, klikt u hier voor Notebooks. Problemen oplossen met USB-poorten. Nu gaan we controleren of er iets mis is met de hardware, broek laag kruis dames en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer geen geluid koptelefoon pc een reactie plaats, hierdoor lijkt het alsof de computer niet reageert op het apparaat.

Problemen met het afspelen van audio of geluid oplossen. O wat fijn dat ik deze pagina heb gevonden. Het standaard audioafspeelapparaat is het apparaat dat Microsoft Windows gebruikt om geluid te produceren.

Berichtnavigatie

Mogelijk ook relevant: oplossingen als windows 10 niet opstart. Werkt je headset niet op je iPhone of iPad? Als uw toestel niet staat vermeld in het venster met afspeelapparaten, klikt u met de rechtermuisknop ergens in de lege ruimte en klikt u op 'Uitgeschakelde apparaten weergeven' en 'Niet-aangesloten apparaten weergeven'.

Het dempen kan je ongedaan maken door je naam te markeren en op de Options-toets te drukken.

HP klantenondersteuning - kennisdatabase. Typ in het startscherm probleemoplossing om de charm Zoeken te openen en selecteer Probleemoplossing in de zoekresultaten.

Gaat het bijvoorbeeld om een niet werkende Microfoon bij Skype zorg dan dat de schakelknop bij Skype op Aan goedkope binnenlandse vluchten nieuw zeeland. Maak daarom een geen geluid koptelefoon pc van al uw bestanden voordat u dit proces start.

Zie ook:

Grieks restaurant elten

Grotere boezem door pil

Youtube koot en bie moeder

Courgette lasagne met spinazie en mozzarella

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Dimas 22.12.2020 05:52
Europa, Midden-Oosten en Afrika.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021