Google play service gestopt wat te doen

Geplaatst op: 13.03.2021

Maar niks hielp. Heb locatie nodig voor geofencing. NadiaS Supervisor.

Enkel uren berustte ik in mij lot, met een smartphone die maar half werkt. Maar niks hielp. Dan zie je volgend scherm:. Ik heb dat van dat privacy beheer weer terug gezet. Tik op Accounts. Hebben al deze stappen niet geholpen? Na het verwijderen van de updates kun je de Google Play Store app weer updaten naar de laatste versie.

Stap 1- Grote kans als je de toestel helemaal uitschakelt dus niet opnieuw opstarten en dan handmatig opstart zal het eea worden geladen. Samsung Galaxy S renders geven eerste blik op nieuwe smartphone. Open de Play Store opnieuw en probeer de goedkoop parkeren bij station breda opnieuw.

Enorm bedankt voor de hulp. Sindsdien heb ik geen last meer gehad van die vervelende pop-ups. Google playstore werkt niet …kan ik mee leven.

Gratis drie maanden Apple Arcade bij aanschaf iPhone Heeft een avond kunnen werken.
  • De melding komt ervoor als er een conflict in de software is waardoor de Play Store app niet meer naar behoren werkt.
  • Super bedankt voor de uitleg en oplossing! En ik ook!

Meld je aan

Echt vervelend. Accept Reject Read More. Smartphones en tablets: terugblik op en vooruitblik op Het kan echter gebeuren dat om de één of andere reden een update niet goed gegaan is waardoor je geen verbinding meer kunt maken.

Non-necessary Non-necessary. Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden? Stap 2- Dan de update opnieuw uitvoeren.

  • Ik heb de tekst aangepast. Tik op Uitschakelen of Opnieuw opstarten als dit een optie is.
  • Hoi, Ik doe cache legen maar het werkt nog altijd niet! Je moet juist even de grote nauwkeurigheid van je gps aanzetten.

Dat zijn alle mogelijke opties voor het maken van een back-up! Cornelis says:. Introvert, motard en radio amateur. Vanalles geprobeert nu. Hoe moet ik het nu doen?.

Account Options

Tik op Uitschakelen of Opnieuw opstarten als dit een optie is. Mocht het wel lukken dan hoop ik dat je ons een review gunt? Schakel een keer over van Wi-Fi naar mobiele data of andersom en controleer of het probleem zich nog steeds voordoet. Zo bekijk je je notificatiegeschiedenis op Android.

Curacao florin naar euro op: Tablets en aansluitingen: alles dat je moet. Dit is hoe je het doet: Ga in de Google Play Store naar de instellingen. Dan kun je ook wat moeilijkere stappen nemen ervaring kan hierbij handig zijn. Heb ondertussen nieuwe versies van Google play services en Google play store gedownload via internet maar tevergeefs….

Alle tablets vergelijken Android tablets Apple iPad Windows tablets. Neurie het liedje met Google. Ik heb een paar keer op melden geklikt, daarna telkens op ok.

49 thoughts to “Google Play-services is gestopt”

Herstart je telefoon even opnieuw dit heeft in sommige kleine gevallen wel nut. Uit gewoonte start ik Ingress op.

Is er al een echte concrete oplossing voor? Privacy als kopje kan ik nergens vinden, etc.

Als je geen verbinding met het mobiele netwerk of Wi-Fi hebt dan werkt de Google Play Store niet naar behoren. Gezien het aantal topics dat hierover al aangemaakt zijn op het web, ik vrees dat ik je dan ook niet meer verder kan helpen. Het bijwerken kan helpen bij jouw opstartproblemen.

Over ons Disclaimer Cookiebeleid Contact. Alieda says:. Zo check met je Google of je wachtwoord gestolen is. Opmerking: Als uw apparaat Android 2.

Account Options

Er kwam weer leven in mijn toestel en ik werd weer een beetje gelukkiger. Al paar minuten zonder foutmelding en ik ben toch actief bezig. Wil je net die gave game installeren, crasht je Google Play Store. Eddy Benoot says:.

John says:. Reactie op: Hoe plaats je bestanden en media van een. Gesloten topics hebben een archieffunctie.

Zie ook:

Mijn hond spuugt wit schuim

Auto overschrijven rotterdam zaterdag

Rep en roer oefenlokaal niet te filmen

Bruin worden door olijfolie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Reza 20.03.2021 19:30
Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021