Steco maxi cosi drager bakfiets

Geplaatst op: 21.02.2021

Hebben er 2 keer fijn gebruik Gebruikt Ophalen. Marien Hoorn.

Scherpenzeel 18 okt. Bieden 11 okt. Kan in diverse bakfietsen van babboe gemonteerd worden zodat je. En baby zit droog en uit de wind, en gezellig bij de andere kindjes. Wij hebben de drager gebruikt voor in de bakfiets. FFRR 24 september Ik raad dit product aan. Baarle-Nassau 1 aug.

Free Wheely Amsterdam Bezoek website. Ik verkoop dit Zo goed als nieuw Ophalen. Rijswijk 28 sep. LiseDe Oostkamp 21 maart Ik raad dit product aan. Incl slotje zodat de drager niet eruit gepakt kan worden als de fiets gestald staat.

  • Linda Moret Zoeterwoude.
  • Linda Moret Zoeterwoude. Wezep 14 okt.

Productbeschrijving

Mijn dochter vindt het heerlijk achterop. In winkelwagen. Gebruik hem iedere dag en zou niet meer zonder kunnen. De maxicosi wordt bevestigd in het ijzere frame en vervolgens met snelbinders vast gezet. Wil je op de fiets maar kindje zit nog niet goed.

Hoorn 11 okt. Baarle-Nassau 1 aug. Ons zo. Bekijk ook mijn andere advertenties. Zuidlaren 17 okt. Heel tevreden van de aankoop.

Informatie

Gerelateerde zoektermen. Bekijk ook mijn andere advertenties, ik heb me Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Maxi cosi drager voor in bakfiets of achterop fiets.

Ik verkoop dit. Stel maxi cosi drager. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen? Wij hebben hem gebruikt in onze Zo goed als nieuw Ophalen.

Productspecificaties

Als ze mee op de fiets zit is ze altijd heel blij en ontspannen! Te koop aangeboden: maxi cosi drager voor achter op de fiets. Toon meer Toon minder. Maxi-cosi drager voor op de bakfiets.

  • Ons zo Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.
  • Doe een mooi bod en hij is voor jou.
  • Bo Warnsveld.
  • Joyce Maastricht.

Maxi-Cosi drager bakfiets Babboe en fiets Met de maxi-cosi drager van steco kun je je baby vanaf 3 maanden wanneer wish wel betaald geen bestelling nekje sterk genoeg is veilig en eenvoudig steco maxi cosi drager bakfiets Zo goed als nieuw Ophalen.

Een heel gedoe, denken w. Bestellen en betalen via bol. Productbeschrijving Met de Steco Baby-Mee neemt u eenvoudig en veilig uw baby in zijn kinderzitje mee op de fiets. Pampers Aqua Pure Billendoekjes - stuks Vaak samen gekocht. Peter-Jan Teune Kampen. Mocht je onverwacht toch vallen dan zit je kleintje veilig vast in de maxi cosi.

Babboe City, Mini, Curve, Carve

Prima maxi cosi drager voor op de fiets. Bezoek website Gisteren. Universele houder maxi cosi voor in een bakfiets. Uiterlijk 27 oktober in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Drager a steco opzet duo univ grijs 27, Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Steco mee Maxi-Cosi drager voor achterop of bakfiets Steco mee maxi-cosi drager voor achterop of bakfiets inclusief slot en sleutel.

Zie ook:

Tikkend geluid in oor bij lopen

Gewicht kind 1 jaar

Xtc dip voorkomen

Kaartje geboorte zoon

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Zinedine 28.02.2021 09:49
Ede 4 okt.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021