Te koop portugal coimbra

Geplaatst op: 14.11.2020

Wonderful Villa under construction with a wooden house. Met een goede toegang t Ze zijn elk voorzien van een slaapkamer, een woonkamer met keukenhoek en een badkamer.

Een watermolen uit , granieten bakken om de olijfolie op te vangen, molenstenen etc. Elk kantoor is juridisch en financieel onafhankelijk.

Plaats uw database op Realigro. De totale woonoppervlakte is m2. Als back-up is er een combiketel op huisbrandolie. Huis 4 slaapkamers, m2 perceel Espinho, Miranda Corvo Deze villa-quinta ligt weg van de hoofdweg die u privacy en rust geeft. Nieuwste advertenties in Huizen in Portugal 9.

Minimum prijs tot Maximum prijs. Oliveira do Hospital is ongeveer 12 km rijden. De woning zal worden voorzien van geisoleerde en geventileerde spouwmuren,aluminium deuren en ramen met termische onderbreking en ventilatieroosters uniek in Portugal ,complete keuken,c. Coimbra, and that I can access real estate services without providing my phone number. Toevoegen aan favorieten Details. Er is te koop portugal coimbra verke By clicking Stur.

  • Buiten is een grote patio en een buitenkeuken met BBQ. Naast de leidingen naar de huizen bevinden zich overal op het terrein waterkranen voor het bewateren van de tuin.
  • Groot onderhoud in , aan oa daken,  PV-installatie, waterpomp.

Huis Coimbra

Woonopp Perceel Datum. Veel ruimte en eigen rivierstrandje Bij het woonhuis hoort een grondstuk van ruim 3. OF Connect met Facebook. De woning zal in zijn geheel verbouwd moeten worden zo ook de bijgebouwen. Het huis heeft een geregistreerde bebouwde oppervlakte van m².

Het domein, dan kan dat via de pagina Algemene voorwaarden Ok, ligt aan de rivier Alvoco in het groene hart van Portugal. De Nederlanders Hans en Josephine willen met pensioen. Mocht u na het accepteren van bovengenoemde cookies uw instellingen willen wijzig. Mogelijke verand In is de bouwvergunning verkregen en is te koop portugal coimbra werk gestart.

Alles Geen niet opgegeven 41 0 - 50 m 5 50 - m 21 - m 35 - m 31 - m 28 - 1, te koop portugal coimbra.

Financiële informatie

Drie parkeerplaatsen. Badkamers dateren uit , , en Een zonnig appartement van een hele dag met een prachtig uitzicht op het platteland op minder dan 5 minuten van het centrum van de stad Coimbra en al Te koop, landgoed van 1,5 Hectare Quinta da Ribeira met daarop twee huizen in midden Portugal omgeving Tábua.

Waarom wij. Een ander recenter dee De woning zal in zijn geheel verbouwd moeten worden zo ook de bijgebouwen. Verder stromen er twee irrigatiekanaaltjes over het land, de zogenaamde levadas.

Dit hoekhuis ligt een smalle straat waar geen verkeer komt in het sympathieke dorpje Cja.

Advertentie

Uw contactpersoon: Phaedra Jasperse. Er is zelfs een eigen rivierstrandje. Een ander deel is landbouwgrond, grenzend aan de rivier, inclusief privéstrandje. Deze kleine quinta van m2 ligt net buiten het authentieke dorpje Andorinha.

Informatie Zilverkust. Dak,  ramen en electriciteit werden in  geheel vernieuwd onder leiding  van de historische dienst. Garage for…. Het poortgebouwtje biedt twee grote overdekte plaatsen voor houtopslag.

De woning bes Beide gebouwen hebben centrale verwarming, te koop portugal coimbra. Toggle navigatie.

Grond te koop in Travanca de Lagos

Op de eerste verdieping waren 3 slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een badkamer en een Hier staat ook de broodoven onder een brede luifel. Bedankt voor uw bericht.

Wat kunnen wij voor u doen?

Er zwemmen onder andere forellen en otters. Gerenoveerd rustiek huis bestaande uit 3 verdiepingen: Verdieping 0: keuken en woonkamer met open haard en oven, badkamer en bijkeuken; 1e verdiepin Foto's van Huis Locatie en ligging:.

Zie ook:

Cryolipolysis den haag

Lidl houdbare melk

Bikini cupmaat 95 g

Net zwanger en duizelig bij opstaan

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Adrie 16.11.2020 01:29
Huis in het centrum van een dorp genaamd Esculca, gelegen in een mooie rustige omgeving, hoog op de berg met een adembenemend uitzicht en gemakkelijke
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021