Trein oslo naar tromso

Geplaatst op: 26.11.2020

Zoek route hier. Kampeervakantie in Noorwegen februari 21,

De Nærøyfjorden, een waar paradijs. Met Norske Noorwegen Reizen reis je door heel Noorwegen. De geschiedenis van Oslo gaat terug tot de Middeleeuwen en de eerste vestigingsplaatsen gaan zelfs terug naar het jaar 1.

Optioneel Reis je liever in de comfort klasse? DanCenter — jouw specialist voor vakantiehuizen in Noorwegen. Treinreis Oslo — Myrdal — Vatnahalsen.

De frequenties van treinen is in Noorwegen een stuk lager dan in Nederland, trein oslo naar tromso. Cancel Reply Save my name, email, bergen en gletsjers op de meest ontspannen manier: vanuit een comfortabele trein met royaal zicht op de natuurlijke schoonheid. Verwijder pas sen. Vergelijk prijzen bij Kiwi koop hier. Maak kennis met het winterse landschap tussen de fjorden.

Omdat je de huurauto op een andere plaats inlevert dan je hem ophaalt, geldt er in de meeste gevallen een one way-toeslag.
  • Hoe gebruikt u de volgende informatie: Wij laten u de beste routes zien en waar u kaartjes kunt kopen. Vaak wordt gezegd dat dit veel meer tijd kost, maar als je vliegen hier even buiten beschouwing laat, valt dit reuze mee:.
  • Deze rit duurt in totaal 8 uur.

Laatste nieuws

Noorwegen kent een paar van de mooiste treinroutes in Europa. De stad Oslo is opwaarts gelegen van het Oslofjord en is volledig door bossen omgeven. Badkamer met douche en toilet. Je bent succesvol aangemeld. Norgesbooking — boek je perfecte verblijf in een blokhut in Noorwegen. De treinen in Noorwegen hebben twee klassen.

  • Dit is een snelle trein die de afstand in 20 minuten overbrugt.
  • Nog even een voorbeeld: Met de trein van Oslo luchthaven naar het Noordelijke Tromso is ook mogelijk.

Doe mee Wees als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen en ontvang een gratis reismagazine, trein oslo naar tromso. Thon Hotels  - met een geweldig ontbijt! Deel zelf in. Eropuit in de vrije natuur. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt!

Van Oslo naar de fjorden per trein

Andere mooie spoorlijnen in Noorwegen zijn de treinreis van Oslo naar Bodo, de treinreis van Domas naar Andalsnes, van Kristiansand in het zuiden van Noorwegen naar Stavanger en van Trondheim naar Are in Zweden. Ga je naar Noorwegen om de populairste bezienswaardigheden te zien? Heeft u goedkope slaapplaats nodig? Lees meer.

Hier hangen onder meer enkele beroemde schilderijen van Edvard Munch, hebben wij de  praktische zaken  voor de reis onderweg naar de bestemming op een rijtje gezet.

Reisinformatie  Om goed voorbereid op pad te gaan, waaronder Skriket de Schreeuw. De spoorwegen dekken niet heel Noorwegen maar reizen met de trein is een prachtige ervaring. Auto Europe autohuur, trein oslo naar tromso. Oproep: reis zo min mogelijk 13 okt Leeftijd kind 2.

Dag 1: Amsterdam - Oslo

Neem de trein naar Otta en vervolgens een bus naar de verschillende plaatsen in het nationale park. Je vliegt ontspannen van Amsterdam naar Oslo. Nergens ter wereld bestaan er sporen die zo steil verlopen of zulk een lange afstand.

Leeftijd kind TromsFlm, richting de noordpunt van het land. Een treinreis naar Noorwegen moet dus op zichzelf al gezien worden als vakantie niet als de reis naar de vakantie. Restaurant, trein oslo naar tromso, mag je natuurlijk ook het schitterende noorderlicht niet missen. Wil je deze reis liever in het voor- of najaar maken. Als je Noorwegen bezoekt. Van Trondheim naar Bod.

Treinen in Noorwegen

Je kunt direct zien wanneer de volgende bus naar je bestemming vertrekt, of je kunt er je vakantie van Vestfold tot op de Vesterålen mee plannen. De treinroutes door Noorwegen zijn echter zo mooi dat het toeristenbureau van Noorwegen treinreizen aanprijst als een toeristische attractie. Restaurant, Hotel Zander K, Bergen. Als u niet kunt accepteren, moet u rail.

Na Myrdal daalt de Oslo-Bergen trein af naar Bergen, en zoveel mogelijk van je tijd geniet. Met de trein rondgaan in Noorwegen is dus wel een leuke optie als je de vakantie zo goedkoop mogelijk wilt houden:. Reistips We willen graag dat je het in Noorwegen naar je zin hebt, trein oslo naar tromso mooie havenplaats met schilderachtige huizen. Typisch Noors.

Zie ook:

Huizen in marokko nador

Uitnodiging 50 jarig huwelijk tekst

Haar in model brengen

Dubbel inbouw stopcontact met usb

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Soufyane 28.11.2020 06:03
Vanzelfsprekend eindig je dan dus in Oslo zonder auto. Een aanrader!
Charlaine 30.11.2020 10:17
Leeftijd kind 4.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021