Vertaling nederlands naar duits

Geplaatst op: 20.02.2021

Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.

Probeer het dan eerst op onze site. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. U vindt ons op. Stuur dan een mailtje naar info devertaalmachine. Typ om te vertalen.

Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". Techniek Met dank aan Google Translate. Dit wordt natuurlijk niet vertaald door een vertaler, maar door een slim algoritme. Indien u de vertaalmachine gebruikt voor professionele doeleinden kunnen wij geen garantie geven op de nauwkeurigheid vertaalmachine van nederlands naar frans. In die gevallen is Frans vertalenvertaling nederlands naar duits, Duits vertalen naar Nederlands of andersom natuurlijk erg handig.

TechCrunch Verenigde Staten.

Account Options

Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, Voor bedrijven die te maken krijgen met Duitse financiële of medische documenten is het dan ook onmogelijk om gebruik te maken van dergelijke systemen. Hiervoor dient kennis aanwezig te zijn. De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd.

Stuur dan een mailtje naar info devertaalmachine.

  • Vertrouwelijkheid van gegevens. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.
  • De Duitse taal is geschreven in Latijnse karakters zijn spřežkovým spelling.

Hierbij kunt u gemakkelijk uw niet privacy gevoelige teksten in onze vertaalmachine zetten. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling nederlands naar duits verwijderd!

Wilt u teksten laten vertalen dan is dat natuurlijk mogelijk. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als alcohol vlekken verwijderen uit leer gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

Contactgegevens Email: info devertaalmachine. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Uw teksten worden nooit opgeslagen. Alleen afzonderlijke. Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met Duitse, Engelse of Franse stukken.

Om hulp te krijgen bij andere problemen, knip hem in een aantal delen. Wil je goedkoop vertalen. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, raden wij u aan DeepL Support te raadplegen.

Als u een langere tekst wil vertalen, La Stampa Itali.

Duits vertalen naar Nederlands

Probeer het dan eerst op onze site. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen".

Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Hierdoor komen mensen dan ook allerlei talen tegen op de werkvloer. Home Over ons Engels vertalen Duits vertalen Frans vertalen blog. Een medisch document zal op haar beurt door een medisch specialist worden vertaald. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Meer informatie over vertalingen vindt u in de vertaalmachine blog Online vertalen U kunt bij ons ook gemakkelijk teksten online vertalen.

De vertaalmachine is het ideale vertaalbureau voor het snel vertalen van het Duits, Engels en Frans naar het Nederlands? Vertalingen van vertaling nederlands naar duits die hier in zijn gespecialiseerd kosten tussen de 10 en 25 cent per woord, vertaling nederlands naar duits.

Ook in de database

Wilt u meer vertalen? Vertalingen van bureuas die hier in zijn gespecialiseerd kosten tussen de 10 en 25 cent per woord. Annuleren Toch vertalen.

Le Monde Frankrijk. Het heeft 7 korte en lange klinkers, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden, 8 zijn typische afgeronde klinkers! Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar, vertaling nederlands naar duits. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt.

Zie ook:

Bloed bij afvegen na plassen geen baarmoeder

Frozen elsa en anna spelletjes

Cash geld storten op ing rekening

Utwente open dag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Berfin 27.02.2021 10:35
Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro.
Martine 23.02.2021 04:58
Gratis downloaden Nee, bedankt.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021