Video invoegen powerpoint mac

Geplaatst op: 19.12.2020

Klik op  in de knoppenbalk en klik vervolgens op de tab 'Audio' boven in de navigatiekolom aan de rechterkant. Ondersteunde videolinks die je in je presentatie plakt, worden standaard als webvideo's ingevoegd.

Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen.

Wil je dat de video automatisch afspeelt? Audio en video. Zoek het bestand dat je wilt invoegen. In het dialoogvenster PowerPoint Opties selecteert u het Vertrouwenscentrum in het linkerdeelvenster en klikt u vervolgens op Instellingen voor het Vertrouwenscentrum. Je kunt via verschillende sites een YouTube video downloaden als videobestand.

Uw Office-vaardigheden uitbreiden.

Wil je dat de video automatisch afspeelt. In dit geval kiezen we om ze in te schakelen. Om de juiste instructies te zien, selecteert u de versie van Office die u gebruikt: Nieuwere versies! Audio aan uw presentatie toevoegen. Alle opties zijn nu geconfigureerd: Klik op Installeren. Het duurt even voordat PowerPoint de inhoud heeft video invoegen powerpoint mac. Maak je een koppeling naar de video, dan wordt de video geen onderdeel van je presentatie.

Italiano: Inserire un Video in PowerPoint. Klik op de Invoegen -knop.
  • Voor deze upgrade moet u een versie van Windows hebben die uw versie van Office ondersteunt. Ga op het lint naar het tabblad Invoegen en selecteer in de groep Media aan de rechterkant de optie Video.
  • Als u Windows 10 als besturingssysteem gebruikt, is Internet Explorer 11 al geïnstalleerd.

Wilt u in plaats daarvan een online-video invoegen?

Hoe krijg je dan een YouTube filmpje in PowerPoint? Als u een voorbeeld van de video op uw dia wilt bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op het videokader, selecteert u Voorbeeld en klikt u vervolgens op de afspeelknop op de video. Selecteer Invoegen. Ga daarna verder met deze stappen:. Selecteer Video instellen. Methode 4 van

Beperk de zoekactie tot video's. Maak je een koppeling naar de video, dan wordt video invoegen powerpoint mac video geen onderdeel van je presentatie. Je kunt aan alle audio in een presentatie een beschrijving toevoegen. Verander je de locatie van het videobestand. In dit artikel: Het invoegen van een videobestand. Vervolgens loopt u door een reeks opties voordat de invoegtoepassing op uw computer is genstalleerd.

U kunt hier een volledig overzicht van vereisten en ondersteunde indelingen bekijken.

Was deze informatie nuttig?

Klik op het lint op Afspelen van video's tabblad open de Start lijst en kies de gewenste optie:. Dit is het standaardgedrag, zoals hierboven is beschreven. Klik hierop om een dialoogvenster te openen waarin de opslaglocatie van gekoppelde bestanden wordt weergegeven. De LiveWeb-invoegtoepassing is geïnstalleerd en kan worden gebruikt in PowerPoint

Selecteer in het dialoogvenster van het Vertrouwenscentrumin Macro-instellingen. Nieuwere versies Wil je dat de video automatisch afspeelt. Het dialoogvenster LiveWeb wordt geopend. Deze start -optie wordt In klikvolgorde genoemd.

Klik op 'Vervang'.

Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Het dialoogvenster "Videobestand invoegen" verschijnt. Medeauteur door 6 bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren, proeflezers en specialisten.

Klik in het dialoogvenster op Next volgende. Het is raadzaam presentaties en gekoppelde video's in dezelfde map op te slaan.

Voordat je begint is het daarom handig om te weten welke PowerPoint versie je gebruikt? U kunt de video ook afspelen zonder op de afspeelknop te hoeven klikken. U krijgt nu een scherm te zien die vraagt of u de video automatisch video invoegen powerpoint mac wil laten spelen wanneer die dia wordt getoond of pas wanneer u klikt. Klik op de video om deze rieten mand voor kerstboom selecteren en klik vervolgens op de tab 'Film' in de navigatiekolom 'Opmaak'.

Ook dan werkt het weer net even anders, video invoegen powerpoint mac. Hiermee wordt het bestand ingevoegd in je actieve dia, video invoegen powerpoint mac. Voer een van de volgende handelingen uit: Bewerking Werkwijze Een film invoegen vanuit een bestand Klik op het tabblad Start onder Invoegen op Media en vervolgens op Film uit bestand.

Zie Opties voor het afspelen van een video instellen voor meer informatie over de opties voor het afspelen van video in Diavoorstelling.

Video of audio toevoegen

Plaats een Opmerking 0 Opmerking. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe u een filmpje aan PowerPoint toevoegt. Een onlinevideo invoegen Zoek de gewenste video op een afzonderlijk tabblad in uw webbrowser. Je hebt geen permissie nodig als de video niet auteursrechtelijk is beschermd.

Dit is een taak voor geduldige doe-het-zelvers, die het prima vinden om zelf software te installeren en in te stellen. Kies de dia waarin je de video wilt invoegen. Een koppeling maken naar een video op internet, video invoegen powerpoint mac.

Zie ook:

Maximale winst berekenen uitleg

Simlock vrije mobiel

Marmaris amsterdam zuidoost

Koers euro gulden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Gerrigje 23.12.2020 07:11
Dat houdt in dat wanneer u op een willekeurige plaats op de dia klikt om naar de volgende stap te gaan of op de spatiebalk, op pijl-rechts of op een andere toets drukt die u naar de volgende stap brengt , de video wordt afgespeeld.
Jantje 24.12.2020 00:31
Plak de embed-code.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021