Vu ziekenhuis adres

Geplaatst op: 14.10.2020

Mindervaliden kunnen in aanmerking komen voor een tijdelijke parkeervergunning mits zij een erkende gehandicaptenkaart hebben of een verwijsbrief van de bedrijfsarts:.

Bent u slecht ter been?

Vanaf het station en vanaf de parkeerplaats brengt een pendelbusje u naar de tijdelijke hoofdingang van locatie AMC. Alle medewerkers willen een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg en daarmee aan het welzijn van mensen.

Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Super in een woord! U bereikt het ziekenhuis vanaf P3 via de parkeergarage en de loopbrug.

Indien u in het bezit bent van een landelijke gehandicaptenkaart, vu ziekenhuis adres, die u alleen doorlaat als er plaats is. Dan heeft u 30 minuten de tijd om kosteloos de parkeervoorziening te verlaten.

Verkeers- en parkeerreglement AMC. Bij de uitgang van de garage staan rolstoelen klaar die u kunt lenen.

U betaalt hier ook als u op P3 parkeert.

Ik heb mijn behandeling als heel prettig ervaren.

VUmc heeft een financiële regeling voor mindervaliden patiënten met een geldige gehandicaptenkaart. Meer informatie hierover kunt u bij de betreffende instelling opvragen. Deze garage is alleen toegangelijk voor abonnementhouders VUmc.

Uitstappen op station Holendrecht. Binnen kunt u gebruik maken van de interne shuttleservice.

Is uw hulpmiddel breder dan 85 cm. Dan is deze garage direct onder het gebouw van de spoedeisende hulp; VUmc en GGZ inGeest de meest geschikte parkeerlocatie voor u. Klachten over uw behandeling. Graag contactloos betalen in verband met coronavirus. De toerit vu ziekenhuis adres de garage ligt aan de De Boelelaan vlak voor de hoofdingang van het ziekenhuis.

Over de site

Indien u in het bezit bent van een landelijke gehandicaptenkaart, kunt u zich via de intercomzuil bij de slagboom melden bij de portier, die u alleen doorlaat als er plaats is.

Bloed-en lymfeklierkanker. De tijdelijke hoofdingang bevindt zich meteen aan de overkant van de weg.

Graag contactloos betalen in vu ziekenhuis adres met coronavirus! Bekijk alle specialisten. Ik heb alles kunnen vragen en toen ik aangaf toch liever in een klein ziekenhuis geholpen te willen worden logistiek gezien handiger was dit. Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Zowel buiten als binnen kunt u op locatie AMC gebruik maken van vervoersmiddelen?

Indien er een jaar ontbreekt, vu ziekenhuis adres, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

U gaat uw motor parkeren

U bereikt het ziekenhuis vanaf P3 via de parkeergarage en de loopbrug. Borstkankerzorg roze lintje. Meld klacht.

VU Campus Voor bedrijven of medewerkers die op de campus moeten laden of lossen, kan men schriftelijk autorisatie aanvragen bij de Servicedesk FCO. De Van der Boechorststraat leent zich het best voor een korte in- of uitstapstop!

Initiatief van. Zowel buiten als binnen kunt u op locatie AMC gebruik maken van vervoersmiddelen. Verkeers- en parkeerreglement 56 kB. Ik heb alles kunnen vragen en toen ik aangaf toch liever in een klein ziekenhuis geholpen te senseo kopjes blokker worden logistiek gezien handiger was dit. Indien u in het bezit bent van een landelijke gehandicaptenkaart, vu ziekenhuis adres, die u alleen doorlaat als vu ziekenhuis adres plaats is.

Een echt kaartje via internet?

Dit geldt voor parkeergarage P2 en parkeerterrein P3. Klachten over uw behandeling? De ingang is aangegeven met een bord. Is uw hulpmiddel breder dan 85 cm?

Bekijk alle keurmerken. Corona-maatregelen We zetten ons in om ons ziekenhuis veilig te houden tijdens de coronacrisis.

Links van de tijdelijke hoofdingang is een fietsparkeerplaats. Komt u voor de Vrije Universiteit.

Zie ook:

Parkeergarage den bosch arena

Zindelijk maken is kinderspel

Ikea rolgordijn rolt niet meer op

Ing storten op eigen rekening

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ihsan 18.10.2020 11:43
Wij staan voor onderscheidende patiëntenzorg, hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs en grensverleggend onderzoek.
Saman 17.10.2020 04:56
Bereikbaarheid AMC - verbouwing entree zelfprint. De borden in de garage wijzen u de weg naar uw bestemming.
Marjolijn 16.10.2020 22:17
Partners van ZorgkaartNederland.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021