Ziggo horizon tvgids werkt niet

Geplaatst op: 18.02.2021

Mijn Ziggo. Hier even ook net naar de extra next gekeken maar daar gaat de info en tv gids wel goed. Heb je nog andere apparatuur?

Want als er problemen zijn dan zie je de mods niet, maar als iemand post dat er iets is opgelost dan weten ze niet hoe snel ze ook wat moeten posten in de trent van "goed te horen dat het is opgelost, mocht er nog iets zijn dan horen wij dat graag".

Enigste optie is terugzetten naar fabrieksinstellingen. Druk op de rode knop. Zet de mediabox uit met de  aan-uitknop  op de achterkant van het apparaat. En nee ik heb de stroom er niet vanaf gehaald. Die mast staat hier bij de oprit van de dijk Enkhuizen-Lelystad met 6kW de regio in te stralen.

Druk op de rode knop. Ik kan mij voorstellen dat er heel wat minder technisch aangelegde klanten zijn, en dus compleet de weg kwijtraken bij het maken of veranderen van instellingen in de apparaten die de storing mogelijk veroorzaken! Voor een goede werking van Digitale en Interactieve Televisie van Ziggo is het belangrijk dat je televisie over de nieuwste software beschikt. Hoe wil je verbinding maken voor interactieve televisie. Raadpleeg ons stappenplan  geen internetverbinding.

Staat er bij jou ook een ip-adres ingevuld, ziggo horizon tvgids werkt niet. Bij mij was dit de oplossing: - mediabox next van de stroom halen - modem connectbox daarna ook van ziggo horizon tvgids werkt niet stroom halen - even 2 minuten wachten - modem weer op stroom aansluiten en tijdje wachten totdat je helemaal online bent - mediabox next weer op stroom aansluiten en nog 2 minuten wachten - mediabox next weer aanzetten.

Ziggo zelf misschien?

Zo zorg je dat de tv-gids weer gevuld wordt

Registreren Heb je al een account? Werkt interactieve televisie nu? Wat is je huisnummer? Hierna wordt je gevraagd naar een  frequentie  en een  netwerk-ID. Het is leuk dat je overal iets van vind Dave, maar je doet aannames zonder de feiten te kennen.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ga naar  Fabrieksinstellingen  en druk op  OK. Wil je verdergaan met het stappenplan. Hierna is het probleem opgelost. Onthoud mijn gegevens. Deze is standaard is dit  0 0 0 0.

Heb je een Interactieve CI+ Module?

Dit kan tot  15 minuten  duren. De box start daarna opnieuw op. Log in en wijzig. En nee ik heb de stroom er niet vanaf gehaald.

Next van stroom af en weer aangesloten 2 Modem herstart geen oplossing toen next teruggezet naar fabrieks instellingen, probleem opgelost iedereen wil de allernieuwste snufjes en als er dan een keer iets fout gaat is Holland in last. Als dat bijv. Er zijn momenteel geen storingen of werkzaamheden bekend op dit adres.

Hierna gaat de box verder met installeren. Zouden dus automatisch moeten bijwerken!?, ziggo horizon tvgids werkt niet. Dit topic is gesloten.

Registreren

Wacht ten minste vijf seconden en doe de stekker weer in het stopcontact. Wel lastig dat als ik wat wil opnemen ik naar boven moet hollen om de opname daar in te stellen. Ja Nee.

Mediabox XL van de spanning af halen, wanneer die opgestart is heel kort aanzetten en dan een half uur in standby laten staan. Ga naar  Controleren op updates  en druk op  OK? Ga omlaag naar  Systeemmenu  en druk op  OK. Er zijn veel verschillende televisietoestellen in omloop. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Kom je nu wel in het interactieve menu, ziggo horizon tvgids werkt niet. En ik ga er niet de stroom afhalen.

Interactieve tv werkt niet

We willen je daar snel overheen helpen met onze stappenplannen. Dan moet deze ook in stand-by staan. Ga opzij naar  Help  en druk op  OK.

Maar 1x per dag gebeurd en je hebt net een storinkje in het signaal dan gaat een deel van de gidsupdate verkeerd. Welk  logo  of  merknaam  zie je? Sluit nu de coaxkabel aan op de mediabox. Bij deze ook even terug gegaan naar de fabrieksinstellingen, en het probleem is opgelost.

Zie ook:

Joep ten hove wikipedia

Rouwadvertenties zoeken noordhollands dagbladVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Harmannus 18.02.2021 17:48
Ga omlaag naar  Systeem bijwerken  en druk op  OK. Plaats dan nu de humax dongle in de achterkant van je mediabox.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021