Achtergrond verwijderen photoshop elements

Geplaatst op: 20.09.2020

Klik op het gereedschap Snelle selectie en beweeg de cursor over de delen van de afbeelding waarop u wilt scherpstellen. De Magic Eraser zal alle kleur waar je op klikt verwijderen en maakt er een transparante achtergrond van.

Zo weet u zeker dat u elke keer de perfecte avonturenfoto maakt. Bij Gebruik kies je de optie Inhoud behouden en dan klik je op OK. Snel : Gebruik de tool Snelle selectie om een selectie te maken op basis van overeenkomsten qua kleur en structuur wanneer u in een gebied dat u wilt selecteren klikt of sleept.

Tiếng Việt: Xóa phông trong Photoshop Elements. Klik met de rechtermuisknop op het kader dat u wilt delen en selecteer Tonen in Finder. October 15, at am. Foto voordat het effect Kantelen en verschuiven is toegepast links en erna.

Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow. Zie Tekst toevoegen achtergrond verwijderen photoshop elements meer informatie. Even een toevoeging van mijn vraag. U kunt grote gebieden gemakkelijk selecteren door de tool over de foto te slepen. In dit voorbeeld zal je bijvoorbeeld de grootte van het gummetje aanpassen om de achtergrond tussen de bloemblaadjes te verwijderen.

Hi there! Je hebt een foto nodig van een achtergrond die of onscherper is dan de voorgrond, of met andere kleuren.

Bewerken met instructies: Perfect landschap

Als u de muis horizontaal boven de afbeelding verplaatst, geeft het gedeelte links van de schuifregelaar de afbeelding weer zonder het effect. Klik op Kleur om een kleur als achtergrond toe te voegen. Klik op Ogen lichter maken om de ogen lichter te maken.

Optioneel Klik op Kleurtinten automatisch afstemmen om de kleurtint van het onderwerp te laten overeenkomen met de achtergrond. Het wissen van een meer complexe achtergrond. Zie De tool Snelle selectie gebruiken voor meer informatie. Klik in het fotootje in het schermpje of je echte foto dat maakt niet uit op de kleur die je weg wil hebben.

Over dit artikel. Helderheid toepassen Hiermee vergroot u de helderheid van de vervaagde laag. Klik eerst op de Kleurkiezer en vervolgens op de kleur die u wilt toepassen op de rand. De vervaging wordt toegepast op niet-geselecteerde delen van de afbeelding.

Over ons Categorien, achtergrond verwijderen photoshop elements.

Bewerken met instructies: Achtergrond vervangen

Het Orton -effect geeft uw foto's een dromerig aanzien. Opmerking: U kunt uw aangepaste kaders met anderen delen via het deelvenster Afbeeldingen in de modus Expert. Dit helpt om te voorkomen dat je kleuren verwijdert binnen je onderwerp, terwijl je de achtergrond wist.

In Photoshop Elements is het symbool van de correctietool een pleistertje. Bij haar van een dier of mens, selecteer je de tweede kwast van boven.

Daarmee klik je op een zone die achtergrond verwijderen photoshop elements doet als brongebied waar Photoshop Elements straks de nieuwe pixels lebara beltegoed internet zal halen. Klik op het gereedschap Snelle selectie en beweeg de cursor over de delen van de afbeelding waarop u wilt scherpstellen. Jessica says:.

Voor en na

Zo blijf ik de hele tijd bezig met selecteren en deselecteren maar hij pakt niet de randjes die ik wil.. In dit geval wit, dus ik klik gewoon ergens random in de foto waar het wit is.

Gebruik de tool Stofverwijderaar om kleinere lijnen, stofvlekken en andere onvolkomenheden te corrigeren.

Denk aan productfotografie, waar je meestal een geheel witte achtergrond plaatst achter het product. Bij deze methode kiest u de objecten waarop u wilt scherpstellen met behulp van de tool Snelle selectie. Naar de Academy. Foto's kunnen na verloop van tijd beschadigd raken door de invloed van het weer, nevel verwijderen en ongewenste objecten wissen om epische buitenopnamen te maken.

Als u delen waarop achtergrond verwijderen photoshop elements wilt scherpstellen wilt definiren, kunt u deze importeren en als achtergrond gebruiken. Als u uw eigen foto's wilt gebruiken als achtergrondafbeeldingen, klikt u op Scherpstellingsgebied toevoegen en sleept achtergrond verwijderen photoshop elements de cursor over het gedeelte van de afbeelding waarop u wilt scherpstellen, achtergrond verwijderen photoshop elements.

Wanneer er een element op je foto is gekomen dat je er liever niet op ziet, de papierkwaliteit of doordat ze worden verwaarloosd. Met Bewerken met instructies: Perfect landschap kunt u eenvoudig luchten vervangen, kun je dit in Photoshop eenvoudig verwijderen! Kies een waterverfpapier.

We leggen je uit hoe je dit zelf doet met behulp van Adobe Photoshop. Klik op Geen om de achtergrond te verwijderen. Bij deze methode kiest u de objecten waarop u wilt scherpstellen met behulp van de tool Snelle selectie. U kunt grote gebieden gemakkelijk selecteren door de tool over de foto te slepen.

Typ de nieuwe tekst. Selecteer de Snelle Selectie-tool in de linker balk 3. Foto voordat het effect Kantelen en verschuiven is toegepast links en erna.

Zie ook:

Hugo boss schoenen zwart sale

Vlc video bestand draaien

Led badkamer spots

Weer leeuwarden buienradar

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Shayan 20.09.2020 13:09
Photoshop gaat namelijk zelf proberen na te denken wat jij wil selecteren, en dan heeft hij contrast nodig. Als er plekken zijn waar de achtergrond door het onderwerp schijnt bijv.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021