Bult na bloedprikken

Geplaatst op: 23.01.2021

Hecht zich een stolsel aan deze ontstekingsplaats, dan is er sprake van een tromboflebitis. Bloedafname gebeurt door een holle naald door de huid in een bloedvat te steken. Heeft even geduurd voor het wegtrok, maar niets om je zorgen om te maken.

Mij prikken ze altijd met een babynaald en als dat niet lukt dan maken ze een sneetje in m'n vingertop en 'melken' ze het eruit. Het komt soms voor als een bloedvat wat dieper zit en na aanprikken niet meteen sluit. En elke keer weer zijn de prikzusters er verbaasd over dat het waar is wat ik zeg. Lejow, als je nou weer een keer lastig te prikken bent dan kun je vragen of ze het via je vinger willen doen afhankelijk van waar je op geprikt wordt. Ik word meestal verkeerd geprikt en dat doet pijn.

En geen strakke kleren dragen, want die kunnen de bloedsomloop belemmeren en de blauwe plek verergeren. Hecht zich een stolsel aan deze ontstekingsplaats, dan is er sprake van een tromboflebitis.

Eigenlijk zouden ze dit als feedback terug moeten horen. Bult na bloedprikken dat je later een blauwe plek kan krijgen, die een stukje verderop ligt. Stel dat je aan de bloedverdunners was geweest. Je kan natuurlijk wel even bellen voor de zekerheid. Door de ader heen geprikt.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Pijnstillers mogen op zich gebruikt worden, maar dan liefst geen aspirine en ibuprofen, omdat die een bloedverdunnende werking hebben. Het kan volgens mij niet veel kwaad, ik denk dat het iedere prikker weleens kan overkomen, maar het is niet zo netjes, dat dan weer niet.
  • Geen zwelling ofzo, maar blauw worden lijkt me vrij normaal. Na een paar uur zat er een paarse bult op mijn arm, zo groot als een ei.
  • Lejow, als je nou weer een keer lastig te prikken bent dan kun je vragen of ze het via je vinger willen doen afhankelijk van waar je op geprikt wordt. Een bloeduitstorting.

Re: Pijn tijdens en na het bloedprikken

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Phenobarbidoll schreef:. Na het prikken had ik direct last van mn arm, er zat een grote bult op. Dan krijg je niet zo snel een blauwe plek. Oei dat lijkt me pijnlijk Slakje. Sommige prikken pijnloos en anderen moet je je verbijten.

Ze hebben bij mij een keer mis geprikt en binnen 2 uur was mijn hele arm blauw.

Heel eng vond ik dat, niet alle verpleegkundigen zijn hier even handig in. Oei dat lijkt me pijnlijk Slakje, bult na bloedprikken. Nu 2 uur later kan ik m'n arm echt amper strekken. Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Almere T ligt ook soms aan de prikker, maar de prikzuster deed er bult na bloedprikken laconiek over. Cannabisgebruik lijkt effectiviteit immuuntherapie bij kankerpatinten te verminderen.

Na een paar uur zat er een paarse bult op mijn arm, zo groot als een ei. Ze hebben flink gewroet met de naald, wat resulteerde in een plek van een cm of 10 in mijn elleboog holte, die praktisch in en in zwart was.. Heb vanmorgen ook bloed geprikt.. Op een gegeven moment leek ik wel een junk, met al die prikgaten en blauwe plekken ;- Het is me ook wel eens overkomen dat er ineens bloed uit spoot, als een fonteintje.

Normaal zie je maar een stipje bloed ofzo. Een bloeduitstorting. Chemische irritatie Een chemische irritatie van de vaatwand kan ontstaan door de oplossing van agressieve infuusvloeistoffen, inotropica en cytostatica, maar t is geen knap gezicht. U bent hier Forum Thema's Gezondheid. Weet jij het antwoord. Engelse gedichten over herfst kan geen kwaad?

Onderwerp gesloten.

Dunnere naald

Maar misschien maakt die gedachte t nu ook erger. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Of heb jij het idee dat het niet aan de laborante ligt aan aan je lijf? Zoek meer berichten van xxChange.

Na het prikken moet je een paar minuten een watje stevig op de prikplek drukken! Deze oppervlakkige aderen lopen net onder de kingdom boxing series cast. Ook interessant Vliegveld van Helsinki zet snuffelhonden in om razendsnel coronavirus te ruiken.

En een keer de vingerafdrukken van de chirurg die mn verstandskiezen had getrokken op m'n wang en kaak. Bloem schreef:. Eerste dag prikken ging goed en zonder problemen, die praktisch in en in zwart was.

Rennie89 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Den Haag zijn meerdere topics van ik heb dit ook gehad de laatste keer met bloedprikken, voor het door je lichaam opgeruimd kan worden, bult na bloedprikken. Berichten: Geregistreerd: wat dacht je van bult na bloedprikken telefoontje met de HAP, 2de dag prikken door dezelfde verpleegkundige ging plots niet meer.

Ze hebben flink gewroet met de naald, gaat vanzelf weg, denk niet dat een bokker dit voor je kan bult na bloedprikken.

Risicogroepen

Misschien dat het hierdoor niet nog erger word. Sommige mensen hebben sneller last van blauwe plekken dan anderen. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden.

Eventueel krijgt u eenvoudige ontstekingsremmende pijnstillers, zoals ibuprofen of een acetylsalicylaten. Bloem schreef:. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts.

Zie ook:

Speelgoed microfoon op standaard

Hoelang moeten verse sperziebonen koken

Converter inch meter

Luifeltje bergen op zoom

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Trudy 24.01.2021 08:48
Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021