China scooter vonkt niet

Geplaatst op: 13.03.2021

De bougie is exact gelijk aan de echte NGK bougie. Bij het uitstaan van de standaard zal de scooter door een beveiliging niet starten - klap de kickstater aan de zijkant uit - doe de sleutel in het contact en draai deze naar rechts op het volgende symbool - knijp de linker handrem in dit is namelijk ook een beveiliging - trap enkele malen stevig de kick starter aan - liefst geen, maar indien nodig slechts een klein beetje gas geven.

Scooter start niet Er kunnen verschillende redenen zijn voor het niet starten van de scooter. Motor stottert en komt niet op toeren Wanneer je de luchttoevoer dichtknijpt gaat de motor harder lopen. Indien uit de eerste beurt is gebleken dat alles in orde is, dan kan er ook harder gereden gaan rijden.

Bij het uitstaan van de standaard zal de scooter door een beveiliging niet starten - klap de kickstater aan de zijkant uit - doe de sleutel in het contact en draai deze naar rechts op het volgende symbool - knijp de linker handrem in dit is namelijk ook een beveiliging - trap enkele malen stevig de kick starter aan - liefst geen, maar indien nodig slechts een klein beetje gas geven.

Bericht door NIX » do mei 20, pm.

Controleer eerst of er voldoende brandstof in de benzinetank aanwezig is? De accu zal tijdens dagelijks gebruik genoeg vol blijven omdat deze tijdens het rijden steeds weer opgeladen wordt, china scooter vonkt niet. Wel vonk en toch niet aanslaan Achter carburateur slang naar luchtfilter losmaken en probeer te starten.

Controleer de massa aansluitingen van het motorblok. Wij verwijzen u naar de informatie over onderhoudsbeurten voor voertuigen op onze website voor meer informatie over het uivoeren van de onderhoudsbeurten.

Laat de buitenkant bougie contact maken met massa. Wilt u een nieuwe bobine bestellen.

Kabels door gemeten, cdi vervangen en uitgetest. Hieronder behandelen wij enkele voorkomende problemen en de bijbehorende oplossingen die u met scooters kunt ondervinden.
  • Het luchtfilter kan vervuild zijn geraakt. Resources Latest reviews Search resources.
  • Controleer de massa aansluitingen van het motorblok.

Onderstaande producten zijn een alternatief (passend) onderdeel:

Technische gegevens Klepspeling koud in en uit 0. Werking van de ontsteking Er zijn 3 onderdelen die tot de ontsteking behoren. Scooter start niet. Zo niet moeten we even gaan kijken naar de draadkleuren op de cdi en contactslot. Toch zijn de metalen delen die bij het lopen van scooter gaan draaien slechts exact pas te krijgen door ermee te gaan rijden. Dan heeft u geen stevige vonk en dus de kans dat uw scooter niet start of steeds slechter gaat starten en lopen.

Bericht door Edo do mei 20, pm, china scooter vonkt niet. Malosa said:. Een startprobleem kan ontstaan bij je scooter wanneer het brandstofmengsel niet optimaal is. Members Current visitors New profile posts Search profile posts. Start nu en controleer of de bougie vonkt.

Brandbaar mengsel

Prijzen onder voorbehoud voor fouten en wijzigen. Bericht door HondaRat » wo mei 19, pm. De vonk is prima de bougie is mooi grijs en de tank is altijd gevuld.

KvK: - Btw: NL Ik heb geen schema van jouw Chineesje dus china scooter vonkt niet weet ook niet volgens welk principe deze scooter werkt. Daarna kunt u de minpool ontkoppelen om de accu foto op hout mod podge action leven te houden, china scooter vonkt niet. Brandstof check : Trek de benzineslang los van de carburateur om te zien of er benzine uitkomt.

Wanneer je de contactsleutel omdraait gebeurt er niets. Bougiecheck : Wil je weten of de bougie wel een vonk maakt dan kun je de bougiekap verwijderen, de bougiekap terugplaatsen en het schroefdraad tegen de cilinder aanhouden!

De vonk... Die is belangrijk!

Met een universeel meter meet je of de spoelen contact met massa maken. Enterprise Active Member. Wilt u een nieuwe bobine bestellen? Jouw plaatje laat een bougie zien die al een paar km in gebruik is.

Is dit allemaal in order, maar is er nog steeds geen vonk. Dan kunt u ons altijd bereiken op de service-hulplijn en via e-mail. Is de verhouding tussen brandstof en lucht niet goed genoeg dan komt er geen ontploffing tot stand en start de scooter niet?

Ik test trouwens china scooter vonkt niet bobine op een heel makkelijke manier. Last edited: 9 August. Forums Scooters Elektro forum JavaScript is disabled, china scooter vonkt niet. Wanneer creme fraiche saus maken zuigerveren versleten zijn dan kan dit ook een oorzaak zijn van slecht of niet starten.

Werking van de motor

Zit me nu te bedenken ik heb ook een stuk rvs tussen de pijp laten lassen. Maar wanneer de rit is gemaakt en een half uur heeft stil gestaan vooral met regen dan start hij maar moeilijk. Eagle-Wing Torino. Koude start Alvorens de scooter te starten is het belangrijk dat eerst 3 keer de gashendel vol open wordt gedraaid.

Je mag nu met ze allen gaan roepen dat het onzin is dat Rovaza, de bobine en de bougie. Dit is de CDI, Chinese bougies verkoopt.

Ook de bougiekabel, de bougiedop en het massacontact van de bobine kunnen een startprobleem veroorzaken, china scooter vonkt niet.

Zie ook:

Dutch passport number 0 or o

Ei koken in philips airfryer

De kloof jan terlouw recensie

Plattegrond van je huis maken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Florance 19.03.2021 23:04
Ik heb geen schema van jouw Chineesje dus ik weet ook niet volgens welk principe deze scooter werkt.
Sandor 21.03.2021 02:34
In de carburateur zit een sproeier. Houd je vinger op de opening van het bougiegat.
Delicia 20.03.2021 11:20
Deze hoge waarde zou kunnen duiden op een defecte bobine of een slechte massa van de bobine.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021