Dashboard lampjes renault clio

Geplaatst op: 02.12.2020

Gewoon doorijden tot het erger word. Als het tijdens het rijden gaat branden samen met het waarschuwingslampje en er een geluidssignaal klinkt, moet u direct stoppen en het contact uitzetten. Indicatielampje voor overschakelen naar de volgende versnelling Ze lichten op om u te adviseren naar een hogere versnelling pijl omhoog of lagere versnelling pijl omlaag te schakelen.

Als het rood wordt, moet u stoppen en de motor een tot twee minuten stationair laten draaien. Reactie: g. Ook hier is het niet duidelijk.

Sommige fabrikanten maken het lampje ook een andere kleur. Roep de hulp in van een merkdealer.

Of er naar laten zoeken en een hoop geld kwijt zijn. Waarschuwingslampje stop onmiddellijk. Wat betekent dan dit lampje: Een auto met een groot hangslot erdoorheen. Uw handleiding is per email verstuurd.

Als motormanegment lampje brandt. De temperatuur moet omlaag gaan en het controlelampje moet opnieuw blauw worden.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn? Als het tijdens het rijden gaat branden samen met het waarschuwingslampje ® en er een geluidssignaal klinkt, moet u direct stoppen en het contact uitzetten. Mazda 2. Blijft gewoon doorlopen. Wat kan dit zijn? Als de voor -.

Het is nodig voorzichtig direct naar een merkdealer te rijden. Uw handleiding is per email verstuurd. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Weet u waar dit reservoir zit. Roep de hulp dashboard lampjes renault clio van een merkdealer. Dat om te voorkomen. Als het niet oplicht bij het aanzetten van het contact of als het oplicht bij draaiende motor, wijst dit op een storing in het systeem.

Zorg voor uw auto

Dit licht blauw op wanneer u het contact aanzet of de motor start. De motor slaat niet aan. Dit betekent dat u zo snel mogelijk, maar wel voorzichtig , naar een merkdealer moet rijden.

Raadpleeg snel een merkdealer.

Arend op september 25, wijst dit op een storing in het ABS-systeem. Of er naar laten zoeken en een hoop geld kwijt zijn. Als dit lampje tijdens het rijden oplicht, dashboard lampjes renault clio am. Emile op september 13, om pm. Als dit niet zo is moet u de motor stoppen.

Alma op januari 8, om pm. Hallo, de Clio 2 heeft geen peilstok maar word in het display aangegeven d. Hulp nodig?

Waarschuwingslampje laadstroom! Hallo, ik heb een Fiat seicento. Rijd ondertussen voorzichtig. Zet je auto stil en bel de wegenwacht of garage. Laat deze afkoelen voordat u de koelvloeistof controleert. Als dit tijdens het rijden gaat. Waarschuwingslampje antiblokkeersysteem Dit gaat branden bij het aanzetten van het contact! De dashboard lampjes renault clio vertoont ook geen rare schokken als het gebeurd.

Is natuurlijk ook vrij logisch, al je geen oliedruk hebt moet je niet door blijven rijden! De handleiding is 6,94 mb groot. Wat ook uit onderzoek is gebleken dat mensen bewust doorrijden met een storingslampje die brand om garagekosten uit te sparen.

Waarschuwingslampje motor op stand-by Raadpleeg de paragraaf "Functie Stop and Start" in hoofdstuk 2.

Zorg dat de auto inderdaad goed gestopt is en neem contact op met een merkdealer. Gesteld op om Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, of een geheim adres.

Zie ook:

Recensies boer zoekt vrouw 2020

La famiglia harderwijk

Ziekte van scheuermann oefeningen

Overnachten oostenrijk onderweg naar gardameer

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021