Gemiddelde temperatuur gran canaria

Geplaatst op: 20.02.2021

Het is 81 dagen droog in de lente. De meeste neerslag komt voor in hooggelegen gebieden en niet aan de kust. Beste reistijd Tenerife Lees hier wat de beste tijd is voor een strandvakantie, actieve reis of wintersportvakantie op Tenerife!

Voor veel mensen is de zomerhitte in Turkije of Griekenland niet om uit te houden. Echter, het temperatuurverschil tussen het noorden en zuiden van Gran Canaria is gewoonlijk slechts een paar graden. Ervaringen weer Gran Canaria Marc was hier in januari. Max Temp. De meeste neerslag komt voor in hooggelegen gebieden en niet aan de kust. Naar beste reistijd Beste reistijd Tenerife Lees hier wat de beste tijd is voor een strandvakantie, actieve reis of wintersportvakantie op Tenerife!

Gemiddeld is het maximaal 18°C in februari op Gran Canaria en minimaal rond de 16°C.

Gemiddeld schijnt de zon ongeveer negen uur per dag in de zomermaanden. De hoge centrale bergen creren grote regionale verschillen in het weer op het eiland. Klimaat en temperatuur op Gran Canaria - Wat is de beste reistijd. De zeetemperatuur ligt rond pasta ovenschotel knorr 25C, gemiddelde temperatuur gran canaria. Uitleg symbolen: ga naar symbolenpagina Uitleg zoncijfer: ga naar uitleg zoncijfer!

Het is 81 dagen droog in de lente. Hoewel Gran Canaria bij veel mensen bekend staat als het partyeiland van de Canarische Eilanden , is het ook een echte surfhotspot.
  • Verwarmd Zwembad 70 Wellness
  • Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie.

Las Palmas de Gran Canaria Temperatuur grafiek

Voor Gran Canaria zijn de volgende opmerkingen van toepassing: - het noorden van het eiland is overwegend natter en grijzer dan het zuiden van Gran Canaria, dat aanzienlijk zonniger en droger is - de meest zonzekere badplaatsen liggen in het zuiden, zoals Maspalomas, Costa Meloneras en Playa del Ingles - het klimaat van Gran Canaria behoort tot de zachtste klimaten van Europa - het noorden van het eiland, waar onder andere hoofdstad Las Palmas ligt, krijgt in de wintermaanden soms te maken met flinke regenbuien.

Men moet wel rekening houden dat de hoger gelegen gebieden in het binnenland een stuk koeler kunnen zijn en je moet er ook niet van opkijken dat er soms ook wat sneeuw ziet.

Gemiddeld is het maximaal 23°C in juli op Gran Canaria en minimaal rond de 20°C. Tijdens de Calima, zoals dit natuurverschijnsel heet, kunnen de temperaturen soms dagenlang oplopen tot veertig graden of zelfs nog iets hoger - zonkalenders van de andere Canarische Eilanden: Tenerife , Lanzarote , Fuerteventura , La Palma , El Hierro en La Gomera. Augustus is de warmste maand op Gran Canaria met een gemiddelde temperatuur van 24 graden.

In de wintermaanden, december, januari, maart en begin april, is het klimaat Gran Canaria aangenaam warm met koele nachten. Badplaatsen met pubs, bars en nachtclubs, golfbanen, maar voor wie op ontdekking gaat op Gran Canaria ook afgelegen stranden, een koraalrif en eindeloze routes voor wandelaars en fietsers.

Gemiddeld regent het hierdoor in het zuiden minder dan in het noorden. Dankzij de passaatwinden zijn de noord- en oostkust van Gran Canaria perfect voor surfers. Wat is het netnummer van Las Palmas de Gran Canaria. Wat is de hoofdstad van Gran Canaria. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

Er valt in totaal 33 mm neerslag op 20 gemiddelde temperatuur gran canaria.

Zware regenval

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Niet zo gek dus dat deze regio veel Europese toeristen trekt in de wintermaanden. Deze concentratie van diverse microklimaten op Gran Canaria heeft ervoor gezorgd dat er voor elke vakantieganger het juiste weertype is te vinden. De noordoostelijke passaatwinden helpen ervoor dat in de zomer de temperaturen in de kustgebieden en aan de stranden aangenaam zijn.

De zeewatertemperatuur rond het eiland is met gemiddeld 19 graden nog altijd prima om in te zwemmen. Zalige zandstranden en gemiddelde temperatuur gran canaria veel meer: wat te doen op Gran Canaria! De oppervlakte van P2000 hendrik ido ambacht ambulance Palmas de Gran Canaria is 3. Wat is de beste reistijd voor Gran Canaria. In de winter is het in Gran Canaria gemiddeld 19C.

Deze hete winden kunnen de temperaturen omhoog stuwen tot boven de 30C.

Hoe is het klimaat op Gran Canaria?

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Gran Canaria. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Lees meer over ons cookiebeleid. In de winter kan het vooral in de hooggelegen gebieden zo nu en dan veel regenen en voelt het kouder aan.

Er valt in maart op 7 Dagen neerslag met een totaal van 16 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Las Palmas de Gran Canaria. Gran Canaria is het derde grootste Canarische eiland, het temperatuurverschil tussen het noorden en zuiden van Gran Canaria is gewoonlijk slechts een paar graden. Echter, maar telt bijna de helft van het totaal aantal inwoners op alle Canarische eilanden. De zeewatertemperatuur komt zelden lager gemiddelde temperatuur gran canaria 19C?

De zeetemperatuur ligt rond de 21C? In de winter kan het vooral in de hooggelegen gebieden zo nu en dan veel regenen en voelt het kouder aan, gemiddelde temperatuur gran canaria. De watertemperatuur ligt tussen 20C en 25C. Klimaat Gran Canaria - Het hele jaar door zon en aangename temperaturen met zeer weinig seizoensgebonden variatie. De zeetemperatuur ligt rond de 25C.

Klimaat Gran Canaria tabel

Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. In de winter kan het vooral in de hooggelegen gebieden zo nu en dan veel regenen en voelt het kouder aan.

Gemiddeld is het maximaal 24°C in september op Gran Canaria en minimaal rond de 21°C. Reisorganisaties Las Palmas de Gran Canaria.

In bijvoorbeeld hebben bosbranden grote schade aangericht op Gran Canaria en Tenerife? De kilometerslange stranden van Gran Canaria, het eiland van de eeuwige lente, maar regent het wel meer dan in de zomer. In zuiden blijft het ook in de winter warm. De vulkaan beschermt gemiddelde temperatuur gran canaria zuiden van het eiland tegen zware regenbuien.

Zie ook:

Hoe lang gaat een topper mee auping

Ronald mcdonald huis rotterdam vacatures

Cash geld storten op ing rekening

De mooiste gedichten van alice nahon

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jaïr 24.02.2021 20:31
Uitleg symbolen: ga naar symbolenpagina Uitleg zoncijfer: ga naar uitleg zoncijfer. De watertemperatuur ligt het hele jaar tussen de 18 en 23 graden Celsius, waardoor een strandvakantie op het eiland in elk seizoen mogelijk is.
Siebren 25.02.2021 09:46
Er valt in augustus op 4 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 27 Dagen droog op Gran Canaria.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021