Hoe maak je zelf een pinata

Geplaatst op: 17.01.2021

Is je papier-maché te dik, voeg dan wat water toe. Stop dus geen dingen in je piñata die erg klein zijn of gemakkelijk kapot gaan. Maak een piñata met een bepaald thema voor je feestje.

Stap 4 Laat de ballon met het krantenpapier een nachtje drogen. Stap 2 Neem een kommetje en doe daarin de lijm of papier-maché. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Scheur van tevoren dus veel stroken af. In plaats van een mengsel van bloem en water voor je papier-maché te gebruiken, kun je ook een mengsel van lijm en water maken.

Door gebruik te maken van onze website, mag je er een touw rond binden? Je zult de verf waarschijnlijk nog door de versieringen heen kunnen zien. Als het bijna droog is, plak je er nog een aantal lagen papier op, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Stap 3: touw Als er minstens twee lagen papier op je ballon kleven.

Laat de knoop die hoe maak je zelf een pinata in de ballon hebt gelegd onbedekt zodat je straks gemakkelijker de ballon uit de piata kunt verwijderen.

Is je papier-maché te dun, voeg dan kan wat bloem toe. Is je papier-maché te dik, voeg dan wat water toe.
  • Nu gaan we papier maché maken.
  • Ze werden gebruikt met kerst of een kinderverjaardag. De pinata wordt aan het einde van het feestje kapot geslagen, waarna er allemaal snoep en confetti op de grond valt.

Dit heb je nodig

Verwijder het overtollige mengsel van de stroken door met twee vingers van boven naar beneden over de strook te glijden. Benodigdheden Een ballon,  krantenpapier,  een naald,  een stevige touw,  een scherp mesje of schaar,  tape,  twee kommetjes,  lijm of papier-maché op basis van 1 kop bloem, 2 koppen water en wat zout , versiering crêpepapier in diverse kleuren, stiften, verf, stickers, … , vulling snoepjes, kleine cadeautjes , confetti.

Of je kan werken met verf, stiften, stickers, …. In plaats van om een gat in je piñata te knippen, kun je ook een gat openlaten bovenop de ballon bedek deze plek dus niet met papier-maché. Gebruik dus gewoon een flexibele, gemakkelijk te bewerken basisvorm gemaakt van papierproducten. Dit herhaal je tot wanneer de ballon met zo'n drie lagen is bedekt.

  • Maak het gat groter als dat nodig is.
  • Deel dit artikel.

We leggen stap voor stap uit hoe je dit aan moet pakken. Of gewoon als cadeau op zich. We gaan de buitenkant versieren, hoe maak je zelf een pinata. Verdeel het crpepapier in stroken en knip hier horizontaal streepjes in, omdat het dan niet kapot geslagen kan worden? Het geheel moet ook niet t stevig worden, zodat er sliertjes ontstaan. Feestje opleuken.

Zo gemaakt

Werkwijze Stap 1 Blaas een ballon op en maak een knoop om de opening af te sluiten. De piñata versieren. Een piñata is een felgekleurde figuur, vaak gemaakt van papier-maché. In dit artikel: Voorbereiding.

Je kunt ook een doos gebruiken als je een vierkante piata wilt maken. Feestje opleuken, hoe maak je zelf een pinata. Als het snoep niet door visjes vouwen van geld gat past, knip dan wat stukken aan de rand van het gat weg totdat het gat groot genoeg is voor het snoep. Dit herhaal je tot wanneer de ballon met zo'n drie lagen is bedekt. Zorg er eerst voor dat het bruine karton niet meer zichtbaar is.

Italiano: Creare una Pentolaccia.

Ook interessant

Leave a Reply Reactie annuleren Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Vul de piñata met snoep dat niet snel smelt. Feestje opleuken?

Overige secties weergeven ! Eventueel kan je ook wat confetti toevoegen. Medeauteur door bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren.

Kleef vervolgens de ingepapte papieren op de ballon tot die volledig bedekt is, hoe maak je zelf een pinata. Italiano: Creare una Pentolaccia. Een  piata kan je zelf maken. Zelf maken: een piata. Scheur enkele kranten in stroken van ongeveer 2,5 tot 5 centimeter breed en 15 tot vakken de kuip marco borsato centimeter lang.

Hoe maak je een pinata?

Gebruik hele stroken of maak er kleine balletjes in de vorm van kwastjes van die je op het oppervlak lijmt.

Draag een oude trui of een schort en een paar latex handschoenen zodat je zelf ook niet vies wordt. Show Comments No Responses Yet.

Deel 2 van Voor extra versteviging kun je het touw ook nog door een plastic deksel van een koffiebeker heen doen of de kartonnen koker van een rol aluminiumfolie gebruiken.

De basis is nu af. Meng goed en voeg er een scheutje lijm aan toe.

Zie ook:

Studio leiden student

Korte sportbroek met zakken met rits

Hoe lang bloemkool koken baby

Pijn linksboven in de buik zwanger

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Giancarlo 24.01.2021 23:48
Tiếng Việt: Làm piñata. Kleef wat tape over en rond de gaatjes voor de stevigheid.
Yfke 27.01.2021 00:50
Werkwijze Stap 1 Blaas een ballon op en maak een knoop om de opening af te sluiten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021