Hoe oud kan een wyandotte kip worden

Geplaatst op: 27.01.2021

Deze komen beter van de grond af dan de middelzware. Ik heb 5 hanen, die ik weg zou willen doen.

Ze zijn erg tam. Hieronder vallen: zilver zwart-, de goud zwart-, de goud blauw- en geel witgezoomd. De verschillende variëteiten in kleurslagen  De Wyandotte kriel kent de op twee na meeste kleurslagen van alle kippensoorten. Als de kippen overdag vrij lopen, openen we het deurtje van het nachtveblijf, we mogen nooit vergeten om de kippen tegen de avond weer in het hok te halen en het deurtje goed dicht te doen.

Wij hebben een Wyandotte haan van 9 maanden oud. Je kunt ze gratis ophalen. Meld je dan aan bij de Nederlandse Wyandotteclub.

Weggeven Een gegeven kip wordt minder snel in de bek gekeken, maar toch…. Krielhanen hebben een gewicht tussen de 1 en 1,2 kilo en hun ringmaat is 15mm. Op de hoogte blijven. En eens in de maand kunnen we de pootjes van de kippen invetten met slaolie waarmee we kalkpoten kunnen mail ziggo nl zoeken. De Wyandotte kriel is vooral populair om de eigenschappen: een goede leg, snel tam.

Omgeving Ede- Veenendaal.

Wyandotte kippen worden gemiddeld 6 a 7 jaar oud.

De Wyandotte kriel stamt af van de Wyandotte, de grote broer van het kleine ras. Vooral de krielvariant is vaak en betrouwbaar broeds. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Deze komen beter van de grond af dan de middelzware. Beste lezer, Vanwege terminale ziekte kunnen de 2 kriel wit wyandotte kippen niet meer verzorgd worden. Dit hangt ook weer af van de kleurslag. Groetjes, Ilse.

Wyandottes zijn een middelzwaar kippenras. De eieren worden geraapt en het groenvoer indien aanwezig wordt in orde gemaakt. Het is uit pure nood door de desbetreffende gemeente in het leven geroepen omdat terplekke wel heel veel kippen werden gedumpt. Wat is wijs. Dit zijn onder andere:. Heeft u nog vragen over de Wyandotte kriel.

Re: Leeftijd wyandotte Bericht door buldog » 17 dec Jan Bollen schreef: De gemiddelde leeftijd van een raskip is jaar. De andere is een jaar of 5 geworden. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Neem contact op.

De kleurslagen zijn verdeeld in drie groepen namelijk: Gezoomd. Meld je dan aan bij de Nederlandse Wyandotteclub. Zorg goed voor je kippen. En 1 vorige winter, die was dus bijna 9. Bart van dam.

Contactopties

Heeft er iemand interesse? Je kunt kippen dit makkelijk aanleren door s'avonds een handje graan in het nachtverblijf te strooien. Een Wyandotte kopen is een goed idee als je wilt beginnen met het houden van kippen.

Veel mensen zijn fan van deze club. Bericht door karuna 18 dec Buiten hoe oud kan een wyandotte kip worden lijnen van de cirkel steken alleen de kop, op woensdagmiddag kun je er terecht.

Als we kijken naar de legproductie van de wyandotte krielkip, ligt dit tussen de 80 en op jaarbasis. Gratis weg geven maar waar. Bijvoorbeeld aan de Rekhemseweg bij de Koekendaal in Doetinchem, staart en poten? Als je dit niet doet zullen ze vooral in de zomer maanden buiten blijven, meelwormen of andere kippensnacks.

Je kan de kippen makkelijker handtam maken door het gebruiken van vlokreefjes, zeker als het om een nieuw toompje kippen gaat met alle gevaren van dien?

Handige links

Ze zijn beter beschermd tegen de vorst door de speciale kammen. Broedmachines Rcom Broedmachines. Er komen nu eenmaal minstens net zoveel hanen als hennen uit de broedeieren die u in de broedmachine of onder de broedse kip heeft gelegd. Legt geen eieren meer.

Naast het houden van Wyandotte kippen en krielkippen is het ook leuk om ze zelf uit te gaan broeden. Ik heb een wyandotte kriel haan zilver zwart van sept Heeft voor nageslacht gezorgd en aangezien we geen inteelt willen mag hij naar een ander huisje.

Ze zijn erg tam. Zoals al eerder genoemd zijn de Wyandotte krielkippen in 25 verschillende kleurslagen beschikbaar.

Zie ook:

Hoeveel dagen na stoppen pil menstruatie

Ruzie tussen volwassen broer en zus

Hart beat film gratis downloaden

Hoe lang vliegen van suriname naar trinidad

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ibe 03.02.2021 18:07
Misschien weggeven gecombineerd met de hierna genoemde optie.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021