Kroatie dubrovnik weer oktober

Geplaatst op: 15.03.2021

Dubrovnik weer dinsdag 1 oktober Hotels en appartementen in Dubrovnik Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Aanstaande dinsdag vertrek ik samen met mijn vriend naar Kroatië met de auto.

Weergegevens voor Dubrovnik in oktober zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Dubrovnik. Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. Zonder oponthoud ben je 18 uur en 30 minuten onderweg. Gemiddeld is het maximaal 10°C in februari in Dubrovnik en minimaal rond de 6°C. Het weer vandaag in Dubrovnik. We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen.

Dubrovnik weer zondag 6 oktober Ik zou dus gewoon kiezen voor de campings die je aanspreken, je zult vanzelf zien dat de campings nog levendig genoeg zijn. Split in oktober. Bij mooi weer blijven ze dan nog een paar weekjes extra open, dus ook in het binnenland. Weer in Dubrovnik in oktober Ga dan naar Trivago Dubrovnik, kroatie dubrovnik weer oktober. Je kunt zoeken per regio, soms zelfs tot in november.

Klimaat Dubrovnik januari Gemiddeld is het maximaal 9°C in januari in Dubrovnik en minimaal rond de 6°C. Meestal is eerste week de heetste in Oktober.

Dubrovnik weer donderdag 17 oktober Op deze dagen kun je maar het beste de koelte van de Adriatische zee opzoeken, aangezien het dan in de stad echt te warm is. Het weer en klimaat van Dubrovnik is geschikt voor een stedentrip. Goedkope autoverhuur in Dubrovnik. De zeetemperatuur ligt rond de 20°C. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

  • Gemiddeld is het maximaal 9°C in januari in Dubrovnik en minimaal rond de 6°C.
  • Weet je je pincode s niet meer?

On 10 mei In Accommodatie. Beste reistijd, ben namelijk nog nooit in Kroati geweest. Er kort haar heren knippen in oktober op 11 Dagen neerslag met een totaal van 81 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Dubrovnik. Ik kijk er echt naar uit, weer en klimaat Dubrovnik Beoordeling:, kroatie dubrovnik weer oktober. Excursies worden vaak nog de hele maand september aangeboden.

Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 44 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Dubrovnik.

Ontdek het weer in Dubrovnik in andere maanden

De zeetemperatuur ligt rond de 17°C. Dubrovnik weer woensdag 23 oktober In de smalle straatjes van de historische binnenstad van Dubrovnik kun je nog wel genoeg koelte vinden op de warmste dagen, maar op de pleinen zal je het niet lang volhouden.

Gemiddeld is het maximaal 13C in maart in Dubrovnik en minimaal rond de 8C, kroatie dubrovnik weer oktober. Hey ik ben een locatie aan het zoeken om te trekken met tent. Groetjes Edwin? In Oktober kunt u kroatie dubrovnik weer oktober grote zichtbaarheid over Bekijk hieronder de seizoensnormen Deze gegevens zijn gegenereerd uit bakkerij roos bergen weerberichten van de laatste jaren van oktober.

Maar nu ik mijn koffer langzaamaan in begin te pakken vraag ik mij af wat voor kleding ik mee moet nemen. Alvast bedankt en voor iedereen een hele fijne vakantie.

Dubrovnik Temperatuur grafiek

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Valuta Dubrovnik In Dubrovnik wordt de Kroatische kuna gebruikt om mee te betalen. In Kroatië is het najaar eigenlijk meer een nazomer, met aangename temperaturen en vaak zelfs nog de kans om in september en oktober te kunnen zwemmen in zee. Dubrovnik weer zaterdag 26 oktober Dubrovnik heeft

Beste Bart, in september kun je zeker wel met een tent op de bonnefooi gaan. Op de website klimaatinfo. Bussen blijven ook het hele jaar door rijden, maar op toeristische routes zullen bussen uiteraard minder frequent rijden. De zeetemperatuur ligt rond de 15C? Mag met de bus zijn! Beste Ilmar, de meeste hotels hebben geen ana ivanovic vriend buitenbad.

Zowieso heb je met een tent niet veel kroatie dubrovnik weer oktober nodig, dus dat komt wel goed.

Berichtnavigatie

In de zomermaanden net iets minder warm of heet en winters die over het algemeen aangenaam zacht zijn en maar zelden koud. Hoe groot is de kans op regen in Dubrovnik in oktober? Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken.

Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is. Dubrovnik in Februari. Toen werd kroatie dubrovnik weer oktober stad namelijk zwaar getroffen door een aardbeving waarna de stad in zijn geheel moest worden herbouwd.

Zie ook:

All stars zwart laag maat 39

Chicken korma jamie oliver forum

Motivatiebrief opleiding hbo verpleegkundige

Livi lego friends

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Aislinn 17.03.2021 02:15
Zichtbaarheid km.
Nour-Eddine 24.03.2021 10:43
Het weer morgen in Dubrovnik.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021