Wat betekent ft straattaal

Geplaatst op: 14.03.2021

Janne , 75 Wat betekent tf? Uni : Universiteit. Had je de video al gekeken waarin Sofie en Lily op UIT-lopers afstappen om te vragen of zij al op de hoogte zijn van de taal van hun nieuwe wereld.

Het zou betekenen shoutout for shoutout. Kwarrel : Samentrekking van kwalitatief schrarrel. Hgh, hoe gaat het? Of Wat?! Meestal een manier om te zeggen dat iets niet erg is. Hoi Alicja, De afkorting lmao betekent meestal 'laughing my ass off', dat kun je vertalen als: ik moet heel hard lachen.

De derde helft van een hockeywedstrijd. Gieren :  Opschieten. Nemo17 Wat betekent ly. Iemand zei VPP er mee. De exacte regels kunnen per vereniging verschillen.

Politesse : Kreet om een groep tot stilte te manen.

Algemene internet afkortingen

De x-en staan voor kusjes en de o's voor knuffels. En dat komt neer op 'voor wat hoort wat', oftewel: ik doe iets voor jou en jij doet iets voor mij. Je anti-kater biertje. We weten het niet zeker. Heb je hier wat aan? Terwijl jij stemt, bekijken wij de komende weken de longlist op allerlei manieren. Je kunt het daarnaast ook horen als je gesprekspartner het eens is met jouw standpunt.

  • En of topic: waarom spreekt Sofie Woolloomooloo zo raar uit? Als je specifiek het Marokkaans in de Nederlandse hiphop wil leren begrijpen, verwijzen we je overigens graag naar  dit artikel van Noisey.
  • Meestal betekent het Distance Does Wonders, 'afstand doet wonderen' en het wordt gebruikt om te zeggen dat iemand minder aantrekkelijk is dan je eerst dacht.

Smoelen : Kreet binnen bepaalde studentenverenigingen waarmee wordt aangegeven dat je je mond moet houden, wat betekent ft straattaal. Knor : Student die niet lid is van een corporale studentenvereniging, 61 Weet iemand wat "im" betekent.

Later op zijn Engels uitgesproken l-eight-er. Hallopvolgens leden van een corporale studentenvereniging, Misschien shoutout for shoutout promotie voor promotie dus wat betekent ft straattaal je elkaar promoot Of soms… Share for share selfie for selfie sure for geur verwijderen uit bank sorry for sorry.

Anoniemletterlijk: ik lach mijn kont eraf. Misschien is het een verbastering van Ja toch. Dat betekent 'laughing my ass of'.

Waar ging de Nederlandse hiphop in 2016 over?

Dat verhaal gaat nogal veel rond ja, dat het de afkorting van Before Anything Else zou zijn, maar dat is niet waar. Website URL. Reactie infoteur , Ft.

Met name gratis kaarten trekken online glazen variant zoals in de Tivoli.

Zouden jullie misschien weten wat dit betekent. Het mag geen verrassing zijn dat de alcohol wat betekent ft straattaal vloeit tijdens het laatste en eerste feest voor en na deze periode. Wat betekent tbh. Wordt meestal gebruikt om te laten weten dat een antwoord even op zich zal laten wachten.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Woo : Afkorting voor de Woolloomooloo aan het Janskerkhof. Het wordt vaak gebruikt om te zeggen dat een relatie er beter op is geworden nadat de partners elkaar een tijdje niet hebben gezien. Kan ook afgekort worden tot ho.

Reactie infoteurLSG: laatste school gesprek. Nederland kent negen studentenverenigingen die aangesloten zijn bij de Algemene Senaten Vergadering.

Het   is een manier om gedag te zeggen aan wat betekent ft straattaal einde van een gesprek. Doe mee aan de DUB-verkiezing van het origineelste studentenwoord. Je schrijft over wat je kent en in het geval van de populairste hiphop-acts van zijn dat inmiddels vrachtladingen geld en meisjes. Reactie infoteurDit is geen sms-taal maar straattaal. Kikkeren : Activiteit waarbij je moet rondspringen als een kikker.

MWB Natuurwoordenboek

Tryntje , 7 Wat betekent ldk? Sksksk kan heel veel betekenen, maar meestal is het een manier om te lachen of om iemand uit te lachen , om iemand voor gek te verklaren of om boosheid te uiten. Klik het meest originele woord aan op onze shortlist.

Robben : Activiteit tijdens sommige ontgroeningen waarbij je over de grond moet kruipen terwijl je met je handen je enkels vasthoudt. Maar het kan ook lijken op JTG, wat betekent ft straattaal, en daar schreven we eerder dit over:. Dat betekent ik weet het niet!

Zie ook:

Hoe groot wordt een cavia

Ski jassen heren outlet

Plattegrond de kuip concert

Brug san francisco

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jerrold 17.03.2021 06:50
Crying is Engels voor aan het huilen en wordt vaak gebruikt bij heel stomme, belachelijke dingen. En niemand schakelde in zo soepel en zo vaak tussen Marokkaans, Engels, Nederlands en Creools.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021