Weer nerja spanje mei

Geplaatst op: 18.01.2021

Nerja ligt in Spanje. Laat Malaga nou in de buurt liggen en vanuit Nerja een mooie dagtrip zijn.

Wat is je naam? Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Hetzelfde geldt voor het najaar. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Eind oktober begint de kans op regen wat toe te nemen, met 31 tot 60 millimeter.

Rode bessen recepten sap klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, weer nerja spanje mei, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode? Een flesje zonnebrand in de koffer stoppen is geen overbodige luxe. Dit is beter dan de vorige maand omdat in april er gemiddeld 40mm neerslag gedurende 6 dagen was.

Juli en augustus kennen een temperatuur van gemiddeld 30 graden, weer nerja spanje mei kunnen er dagen tussen zitten van 40 graden. Zo is de warmste en droogste maand augustus met soms wel temperaturen van 32 graden. In de zomer is het in Nerja gemiddeld 26C.

De avonden en nachten zijn dan ook een stuk koeler. Juli en augustus zijn naast de warmste maanden ook direct de droogste maanden van het jaar. Gelukkig zorgt de verfrissende zeebries vanaf de Middellandse Zee overdag voor wat verkoeling.

Het weer voor vandaag & morgen

Herfst klimaat Nerja sep-nov In de herfst is het in Nerja gemiddeld 17°C. Gemiddeld is het maximaal 14°C in december in Nerja en minimaal rond de 10°C.

Met de auto is de afstand 2. De stad is erg populair bij toeristen mede dankzij zijn prachtige promenade. Door de bescherming die de Sierra Nevada biedt is het klimaat in Nerja één van de beste van Europa. Andalusië in mei. Zorg ook voor voldoende bescherming van het hoofd.

De cordinaten van Nerja zijn: Latitude: De zuidelijk gelegen Spaanse badplaats Nerja kent zeer warme periodes in de zomermaanden. Nerja in het kort Plaats in Spanje Vliegtijd 2 u, weer nerja spanje mei.

Home Spanje Nerja. Het weer in Malaga Spanje.

Nerja Temperatuur grafiek

Vind je dit te warm, dan kun je het beste buiten het hoogseizoen naar Nerja. Check dan hieronder het actuele weerbericht. Heb je een vakantie naar het Spaanse Nerja gepland, maar twijfel je wat de beste reistijd is?

Beschrijf je ervaring met het weer:.

De watertemperatuur ligt rond de 21C, weer nerja spanje mei. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar de omgeving heeft genoeg te bieden voor alsnog een fijn verblijf. Voor een strandvakantie is het te fris, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Het weer voor Nerja in Spanje wordt de komende 14 dagen 20 tot 16C met een paar dagen kans op lichte regenbuien. Accommodatie type.

De weersverwachting voor de komende 14 dagen

In de zomer zijn de temperaturen in Nerja meestal tussen 25 graden Celsius en 35 graden Celsius gedurende de dag. De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Er valt in totaal 18 mm neerslag op 10 dagen. Andalusië in mei.

Het weer in Nerja Door de uitstekende weersomstandigheden en het zonnige klimaat is Nerja uitgegroeid tot een populaire toeristische bestemming aan de Costa del Sol. In de winter is het in Nerja gemiddeld 14C. Dit komt omdat er bijna altijd wel een verkoelend briesje waait. Ook in de wintermaanden kun je naar Nerja op vakantie. Beste reistijd, weer en klimaat Nerja Beoordeling:. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie.

De bergketen die een kleine twee kilometer landinwaarts ligt zorgt dat het koelere land klimaat op het land blijft en de het Mediterrane klimaat wat Nerja rijk is ongestoord zijn gang kan gaan, weer nerja spanje mei. In maart schijnt de weer nerja spanje mei 8 uur per dag. Er valt in totaal 18 mm neerslag op 10 dagen.

Klimaatcijfers

Het is 82 dagen droog in de zomer. Gemiddelde maandelijkse temperaturen in Nerja   Onderstaande tabel toont de gemiddelde temperatuur  per maand voor Nerja:. Een van de belangrijkste redenen voor veel mensen uit Noord-Europa om zich te vestigen in  Nerja zijn de milde winters.

Er valt in oktober op 7 Dagen neerslag met een totaal van 19 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Nerja, weer nerja spanje mei. Vind je dit te warm, dan kun je het beste buiten het hoogseizoen naar Nerja.

Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Zie ook:

Omgaan met verborgen narcistische moeder

Paviljoen buiten in de kuil lage vuursche

Uitslag gezicht kinderziekte

Kapsels lang haar pony

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Kirti 24.01.2021 09:04
De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Nerja is ongeveer 2 u.
Naresh 22.01.2021 00:13
De temperatuur in de zomer in Nerja daalt zelden onder de 15 graden Celsius nacht en in augustus kan het kwik stijgen tot de 40 graden Celsius of meer.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021