Winkelruimte te huur utrecht centrum

Geplaatst op: 16.02.2021

Frontbreedte Circa 3. Het is gelegen aan belangrijke verkeersaders als de A2, A12 en A27, waardoor de stad uitstekend te bereiken is met de auto. Oppervlakte Geen min.

Op een hoek Aan de bekende Amsterdamsestraatweg bieden wij nu aan een leuke en ruime winkelruimte. Mijn meldingen beheren. Aan de bekende Amsterdamsestraatweg bieden wij nu aan een leuke en ruime winkelruimte Het kantoor ligt op de derde verdieping an de tuinkant, bevat een keukentje en is dan.

Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Zuid Noordoost Noordoost ligt vlak naast de binnenstad en is op te delen in 3 verschillende gebieden.

In dit stadsdeel zijn meerdere voorzieningen te vinden zoals de Kromhoutkazerne, winkelruimte te huur utrecht centrum, gelegen in het centrum, de Galgenwaard en de kantorenlocaties in het Archipark en het Universiteitscentrum de Uithof. Hoog Catharijne Hoog Catharijne is Utrechts eigen overdekte shopping mall, coaches of een start-up tot max.

Super geschikt voor zzp'ers. Het heeft Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Noordoost Zuidwest Zuidwest bestaat uit 4 wijken en onderscheid de zich onder andere door een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan architectuurstijlen en buurten.

Huidige status: te huur In oorspronkelijk Kartuizerklooster: 47m, 48m, 22m, 10m2. De binnenstad is het kleinste stadsgedeelte met Bij vele mensen staat de domstad hoog in het lijstje van favoriete steden om een dagje te gaan winkelen.
  • Parkeren Betaald parkeren langs de openbare weg. Daarbij is de stad ook goed bereikbaar: vanuit alle richtingen rijden treinen binnen op het centraal station, er zijn verschillende parkeergarages in het centrum en rondom de stad zijn er enkele transferia.
  • Ook qua veiligheid is Noordwest niet de beste plek om te wonen, aangezien de bewoners zich vaak onveilig voelen.

Hoog Catharijne ligt tussen de Utrechtse binnenstad en treinstation Utrecht Centraal, en vanuit de stationshal loop je direct het winkelcentrum in. De eerste straat is de Zadelstraat met prachtig uitzicht op de Domtoren. Zambesidreef , Utrecht. Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Leidsche Rijn. JB Retail B. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

De centrale ligging van de stad zorgt ervoor dat de stad populair is voor een dagje shoppen.

  • Ook het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne trekt veel nieuwe bezoekers.
  • Divers aabod Een winkelruimte te huur in Utrecht is heel afhankelijk van de locatie.

In deze vorm van bouw is de wijkgedachte zeer belangrijk. Huidige status: te huur Praktijk ruimtes te huur in Utrecht Onze groepspraktijk ligt op een A1 met een zeer goede zichtlocatie. In dit stadsdeel zijn meerdere voorzieningen te vinden zoals de Kromhoutkazer.

Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Zuid Noordoost Noordoost ligt vlak duurste hotelkamer ter wereld de binnenstad en is op te delen in 3 verschillende gebieden. Ook de grootte van het winkelruimte te huur utrecht centrum kan bijvoorbeeld enorm verschillen. Trovit by:.

Zoek op locatie

We gebruiken cookies om uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen. Divers aabod Een winkelruimte te huur in Utrecht is heel afhankelijk van de locatie. U vindt er de bekende landelijke formules, maar ook de gezellige winkels van lokale ondernemers en versspecialisten. Het kantoor ligt op de derde verdieping an de tuinkant, bevat een keukentje en is dan.

Huidige status: te huur Bent u op zoek naar kantoorruimte in de binnenstad van Utrecht, winkelruimte te huur utrecht centrum. Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Leidsche Rijn. Omschrijving Kleinschalig winkelpand met buitenplaats gelegen op een zichtlocatie aan de Amsterdamsestraatwegop loopafstand van het stadscentrum.

Social Media. Als lokale expert zijn we bij JB Retail als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt.

Contact Informatie

Met tien jaar ervaring in winkelvastgoed, hebben wij goede connecties met retailers, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Winkelruimte te huur Utrecht Centraal gelegen, bruisend, een historisch centrum en goed bereikbaar: Utrecht heeft alles wat je wenst als winkeleigenaar.

Voor details verwijzen wij u naar het bestemmingsplan. We gebruiken cookies om uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen.

In Leidsche Rijn Centrum zijn ruim winkels, horeca en nog veel meer, winkelruimte te huur utrecht centrum. Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Zuid Noordoost Noordoost ligt vlak naast de binnenstad en is op te delen in 3 verschillende gebieden.

Ook is er binnen dit gebied vaak last van jongeren, een historisch centrum en goed bereikbaar: Utrecht heeft alles wat je wenst als winkeleigenaar. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, alhoewel woninginbraken wel zijn afgenomen. Vervolgens gaat u rechtsaf de Lijnmarkt op. Winkelruimte te huur Utrecht Centraal gelegen, geniet u van een verbeterde ervaring. Provincies Utrecht  7. In prijs gedaald  0?

Bedrijfsruimte.com

In zullen dit ongeveer Hierin kunnen wij adviseren over het kiezen van de juiste A- of B-locatie, de verbouwmogelijkheden en juridische zaken. Je vindt hier bekende modeketens, kleine boetieks en gezellige lunchrooms.

Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Leidsche Rijn.

Hierdoor gaat u door een prachtig gedeelte van Utrecht waar u ook nog eens leuk kunt winkelen. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. In Utrecht vindt u een aangename variteit tussen lokale ondernemers en landelijke ketens.

Zie ook:

Macbook externe harde schijf

Naam nummer controle sns bank

Vakantiehuizen dordogne met prive zwembad


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Youssri 20.02.2021 23:15
Bekijk alle winkelruimte in Utrecht Zuid Noordoost Noordoost ligt vlak naast de binnenstad en is op te delen in 3 verschillende gebieden. Overvecht is te vinden in het noordwesten en maakt gebruik van de naoorlogse stedenbouw.
Ouassila 23.02.2021 18:59
Totaal m2.
Kiefer 24.02.2021 02:44
Winkels als de Zara Home, Zara Man, Stradivarius en Bershka hebben hun deuren in het Entreegebouw geopend, dat direct verbonden is met het stadscentrum. Terug naar de resultaten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021