Ziggo modem resetten wachtwoord

Geplaatst op: 22.02.2021

Ik heb een nieuwe job binnen VodafoneZiggo en ben daardoor niet meer actief op de community. Helaas bieden we op de website geen ondersteuning meer voor je modem. Je kunt altijd op Vorige  klikken en een andere keuze maken.

Hoi recreatieark , welkom hier! Hoi Evert, Wil het niet het wachtwoord van de wifispots maar echt de WiFi. Heb je deze wifibooster? We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Inloggegevens vergeten. Verstuur Terug naar overzicht. Nu ben ik alleen wel benieuwd welke snelheid je denkt hoger te zetten.

Ik kan niet meer aanmelden op mijn HorizonBox XL. Twijfel je. Dit IP-adres kun je vinden op een sticker op je router. Als de Connectbox het wachtwoord niet meer herkent, ziggo modem resetten wachtwoord, door het knopje aan de achterkant ingedrukt te houden tot de modem opnieuw opstart.

Eigen router gebruiken

Op deze apparaten staat het wachtwoord op een sticker op de onderkant. Hitron CGNV4. Verstuur Terug naar overzicht. Deze vind je op een witte sticker onderop de Mediabox XL. Heb al langer dan een week dat mijn wifi steeds zomaar wegvalt - op mijn iphone Xr - en dat is super irritant!

De resetknop indrukken en een aantal seconden ingedrukt houden tot je een verandering voor op het modem ziet. Welke apparatuur heb je om TV te kijken?

Hey bedankt ik heb nu resetknop 30 seconden ingehouden. Als het dan niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan? Contact met Klantenservice, ziggo modem resetten wachtwoord. Vul achter  SSID  nogmaals de nieuwe naam van je wifi-netwerk in. Log in met het wachtwoord van je Connectbox.

Registreren

Net zoals op het plaatje hieronder. Vul dan bij deze stap dezelfde naam in als bij de vorige stap. Als het echt niet kan, omdat je bijvoorbeeld alleen een tablet hebt of de afstand te groot is, dan kan het ook draadloos. Ook heb ik nog 1 andere router aangeslotten binnen dat netwerk.

Onthoud mijn gegevens. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je je wachtwoord een keer vergeet. In sommige gevallen is de tekst ''Connectbox'' niet aanwezig onder het Ziggo logo. Je hebt voor deze  Wifibooster via internetkabel  gekozen, ziggo modem resetten wachtwoord.

Welke wifibooster heb je?

Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Hoe dat moet, wordt hier uitgelegd. Kijk naar de sticker met de tekst  Instellingen gebruikersnaam: ziggo. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen?

  • Ik hoor het graag.
  • Na een fabrieksreset is het wachtwoord niet teruggezet naar het standaardwachtwoord meegeleverd op een kaartje en op het modem zelf
  • Je wilt draadloos verbinding maken met het instellingenmenu van je Mediabox XL.
  • We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Sorry, welke maximale snelheid heeft:. Kijk hieronder welke wifi-standaard, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Het wifi-wachtwoord van je router wijzigen.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Eerste keer! Bestand scannen voor virussen Sorry. Ga verder, ziggo modem resetten wachtwoord. Je herkent de Wifibooster aan de naam die je op voorkant van het apparaat kunt lezen.

Selecteer het merk van je modem

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Delen Tweet Delen Delen. Thijs kun je mijn mediabox ook resetten de helpdesk geeft verkeerde info hierover gr Maarten. Met een set van 3 smart Wifiboosters verdeel je de wifi eenvoudig door je hele huis of kantoor.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de kwaliteit te verbeteren. Selecteer hieronder het merk van je wifi-modem of Wifibooster. Als je Wifibooster weer is opgestart kun je het standaard wachtwoord gebruiken.

Zie ook:

Lebara simkaart nummer opvragen

De kleine hoeve 4822za bredaVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Dani 25.02.2021 01:26
Ga naar Wifi-instellingen.
Merlin 23.02.2021 20:14
Heb je nog een andere vraag?
Frens 25.02.2021 00:37
Heb je een wifi-modem dat niet in bridge-modus kan of wil je niet de volledige router-functionaliteiten uitschakelen?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021