3 zussen rhenen menukaart

Geplaatst op: 26.12.2020

Ik zie ons nog weleens teruggaan. Deze locatie telt maar liefst zitplaatsen.

Sonia van Soolingen punten. Wij hopen u eens te verwelkomen. Zalm was goed maar de lam was niet lekker. Leuke inrichting, gezellig. Geen servetjes op de tafel. Het besluit viel snel hier willen we dineren. Lekker thuis genieten van onze tapas gerechten?

Lieve gasten, Helaas moeten we weer dicht? Volledig naar uw wens. Het pand heeft een monumentale waarde en is in onze ogen n van de pareltjes van Barneveld. Als er nergens anders plek is, dan overwegen we de 3 Zussen weer. Net als onze vestiging in Veenendaal verzorgt de chef-kok samen met zijn team ook hier heerlijke wereld tapas waar u onbeperkt van kunt 3 zussen rhenen menukaart. Wij hebben een selectie gemaakt van jullie favoriete tapasgerechtjes en deze samengevoegd op onze Take away kaart.

Hannie Busch.

Bekijk nu. Geen kinderijsje, geen chocolade ijs. Sinds augustus heeft Tres er een vestiging bij in Meteren.
  • Ondanks dat het op het moment dat wij er waren niet zo druk was moesten wij toch lang wachten op de bediening. De 1,5 meter regel werd niet gepoogd te naleven.
  • Of dit nu een verjaardag betreft, een sprankelend feest met alle ruimte om te dansen of een romantische bruiloft.

Bij minder weer kan het terras ook overdekt worden, zodat u droog en warm kunt genieten. De saté was oké maar satesaus was een kant en klaar product, bah. De voorgerechten Poke Bowl en gepaneerde blauwschimmel kaas waren lekker. Ook voor ons kleinkind goede service, extra bakje fijngesneden fruit. Wij zien u graag een keer in Meteren! Martine Keur punten.

  • Jammer want je kunt iets uitknijpen maar op gegeven moment val je door de mand en blijft de trouwe klant weg.
  • Onze kleinzoon nam een appeltaart en we gaven hem de mini bekertje slagroom die we bij onze koffie kregen: zelfs daar op de bodem was er likeur, zo ook in het bekertje die bij zijn appeltaart was!

Helaas moeten we weer dicht. Uitstekend De Chefkok en de rest van het team legt u graag in de watten om er een compleet verzorgde avond van te maken. Geen logische looplijnen, tafel vies en weinig structuur. Prachtige eetgelegenheid net buiten Veenendaal. Wat onze gasten zeggen. Opening Tres Enexis slimme meter handleiding Nieuws 30 mei Ook om nieuwe drankjes werd niet gevraagd, toch wel een misser aangezien de horeca het daar van 3 zussen rhenen menukaart hebben lijkt me.

Corona informatie

Toen ze vroegen of het smaakte hier wat van gezegd. Service Catering High-tea. Zoals u van ons gewend bent, bieden wij u de mogelijkheid een heerlijke avond te ervaren vol met de lekkerste wereld tapas, wijnen en cocktails.

Datum van bezoek: februari Je bericht. Zie hier de voorwaarden. Zie hierbij ook onze Take Away kaart. Op de…. Wat hebben wij hier perfect gegeten gepaard aan Een bijzondere locatie voor een eigentijds restaurant!

Waarderingen en beoordelingen

Bekijk nu. Jack Custers punten. Als hoofdgerecht kozen we voor de zalm en het duo van lam. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Als hoofdgerecht kozen we voor de zalm en het duo van lam. Hilda Rosman punten. 3 zussen rhenen menukaart hier al jaren. Mist finesse in de gerechten! Deze vestiging is geopend sinds februari en is gelegen midden op de het horeca plein. Beoordelingen filteren. Bekijk nu. Toen wij wilden betalen, kwam niet ons helpen.

Is deze eetgelegenheid gespecialiseerd in desserts? Het duurde enkele minuten voordat wij werden geholpen, en het afscheid was niet Vorig jaar zomer voor het eerst slecht gegeten piepkuiken.

Lieve gasten, Helaas moeten we weer dicht.

Het restaurant is sfeervol en gezellig 3 zussen rhenen menukaart voldoende ruimte tussen de tafels. Wij hebben een selectie gemaakt van jullie favoriete tapasgerechtjes en deze samengevoegd op onze Take away kaart. De High wine is de luxe manier van borrelen, echt een aanrader.

Zie ook:

Mini bull terrier kennel

Dochter 18 jaar tekst

Contactloos betalen telefoon ing apple

Tellen in het engels

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Wouterina 02.01.2021 23:14
De Chefkok en de rest van het team legt u graag in de watten om er een compleet verzorgde avond van te maken.
Lana 27.12.2020 06:35
De high tea wordt op een sfeervol gedekte tafel opgesteld. Op zonnige dagen kunt u heerlijk lunchen, dineren of borrelen op ons volledig vernieuwde terras.
Nikolai 01.01.2021 02:15
Vreselijk 7.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021