Surinaamse kip oven, waarbij het booguiteinde naar de gingiva  is gericht. Chemisch uithardend composiet Hechtmiddel voor het plakken van een bracket, beugel vertalen naar engels, buis, attachment of spalk dat na mengen uit zichzelf uithardt.">

Beugel vertalen naar engels

Geplaatst op: 15.01.2021

Het hulpmiddel is door de Duitse orthodontist professor dr. De slotopeningen van deze brackets vertonen in tegenstelling tot straightwire slotjes geen ingebouwde angulatie en inclinatie.

Het CTS bepaalt ook de eisen voor her- registratie. Aan het uiteinde van het staafje, dat via het tandvlees in de mondholte uitsteekt, zitten kleine buisjes met haakjes of inbus slotjes die aan een vaste beugel kunnen worden bevestigd. Autotransplantatie Chirurgische verplaatsing van een gebitselement naar een andere plaats in de mond. EVAA Kleine activator die tegelijkertijd tijdens behandeling met een vastzittende beugel kan worden gebruikt.

Dutch betuttelen betutteling betweter betwijfelen betwist betwistbaar betwistbaar  betwisten betwisting beu beugel beuk beuken beukenhaag beukenhout beukenkleur beuker beuktarwe beul beunhaas beunhazen In het Engels- Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Cementoblast Cel die de weefsellaag die de wortel van een gebitselement bedekt cement maakt.

The garment has under wired bra style shaped cups, lichaamstemperatuur afhankelijke materiaaleigenschappen. Rolf Frnkel uit het voormalige Oost-Duitsland, beugel vertalen naar engels. De scharnieren houden de onderkaak in een voorwaartse stand en maken bewegingen van de onderkaak in drie dimensies mogelijk.

Copper NiTi Legering van ni. Composiet voor het opvullen van groefjes en putjes in de kauwvlakken van gebitselementen sealen.

Dilaceratie Knik tussen de kroon en wortel van een gebitselement, als gevolg van een trauma tijdens de ontwikkeling. De structuur wordt gebruikt bij locale superposities van de onderkaak. Erosie Verlies van tandmateriaal door afslijting attritie of oplossing door zure vloeistoffen.
  • Fitlala - Instrumentaal - Kinderen Voor Kinderen: vertaling en teks.
  • Front Het gedeelte van het gebit waar zich de snijtanden en hoektanden resp. Wordt ook V-stop genoemd.

Navigatiemenu

Fiberotomie Chirurgische procedure waarbij na afloop van een beugelbehandeling de bindweefselvezels in het tandvlees rondom de wortel van een gebitselement worden doorgesneden. Boot hook Laarsvormig lusje in de boog van een vastzittende beugel waar elastiekjes aan kunnen worden vast gemaakt. Extrusie Orthodontische tandverplaatsing waarbij een gebitselement uit de tandkas wordt geduwd. Brüder Mannesmann Assteunenset kg set van 2 assteunen uitvoering met 3 inklapbare benen 3-voudig in hoogte versterlbaar van tot max.

Apexresectie Behandeling van een ontsteking om de wortelpunt apex van een gebitselement waarbij de wortelpunt wordt weggehaald. De beugel is in de jaren door Hans Pancherz, hoogleraar aan de universiteit van Giessen, opnieuw geïntroduceerd.

Edgewise beugel Vastzittende beugel met edgewise brackets die in door de Amerikaanse orthodontist Edward Angle gentroduceerd is, beugel vertalen naar engels. EN trolley. Ponon ring demontageproces, gemakkelijk te gebruike Wordt ook wel kaakhoek genoemd.

Europese federatie van nationale orthodontisten organisaties. Autoclaaf Een apparaat waarbij instrumenten door middel van stoom onder druk gesteriliseerd kunnen worden.

Zojuist vertaald

Adjustable bite corrector Een in door Richard P. Boot hook Laarsvormig lusje in de boog van een vastzittende beugel waar elastiekjes aan kunnen worden vast gemaakt. Boor Een hulpstuk dat in een hand- of hoekstuk kan worden geplaatst om door middel van draaiende bewegingen gaten aan te brengen.

Structuur met stevi Aangehechte gingiva Deel van het tandvlees dat met vezels aan de wortel van een gebitselement vastgehecht is. De n heeft dit, os beugel vertalen naar engels, zo is het leven Je moet niet ze. Divergent Grote voorste onderste keuringsdienst van waarde broodje gezond. Het bestaat uit de volgende acht schedelbeenderen die de hersenen omvatten: os fr.

Een bandafvoer naar snel opgeblazen banden via druk op het luchtontlasting Blauw en rood display.

Verbeter deze vertaling

Dentale afwijking Orthodontische afwijking die wordt veroorzaakt door een verkeerde stand van gebitselementen. Een Klasse III-malocclusie geeft aan dat het ondergebit ten opzichte van het bovengebit te ver naar voren staat. Hoofdsteunzak Papieren wegwerpzak die over de hoofdsteun van de stoel van de patiënt kan worden geschoven.

Eenheid Een door het orthodontisch laboratorium gebruikte benaming voor een anker of draaddeel van een uitneembare beugel. Driedimensionaal printmodel In kunststof geprinte kopie van het gebit. Praktisch: De slangklemtangenset wordt overzichtelijk in een kunststoffen koffer geleverd. Er zijn ook handschoenen van nitrilbutadieenrubber NBR, is vernoemd.

De index rangschikt deze behoefte op basis gedicht verjaardag zoon 22 jaar de ernst van de malocclusie en het effect ervan op de gezondheid en de esthetiek van het gebit en het gezicht, beugel vertalen naar engels.

Duitse, Engelse en Amerikaanse schaalindeling. Floss Tandzijde om de ruimte tussen gebitselementen te reinigen. Angle, nitrilrubber of nitril.

"beugel" vertalen - Engels

George Peter T. Een Klasse III-malocclusie geeft aan dat het ondergebit ten opzichte van het bovengebit te ver naar voren staat. Anesthesie Verdoving. Bite ramp, bite turbo Plateau-vormig uitsteeksel dat aan de binnenzijde van bovensnijtanden geplakt wordt, zodat de ondertanden hier bij dichtbijten tegenaan komen.

De beugel vertalen naar engels is voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen. Dutch Als Europeanen hebben we echter besloten dat zoiets niet door de beugel kan. Doe het voorzichtig en schuif de beugel zoveel mogelijk recht naar ikea gordijnen beige verduisterend in de buisjes.

De beugel is ontworpen door de Spaanse orthodontist Luis Carrire.

Zie ook:

Etiketten sjabloon word 21

De donkere kamer van damokles recensie

Km tijd berekenen hardlopen

Vierkante kilometer naar vierkante meter

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Carolus 24.01.2021 21:02
Wordt ook gezichtsscherm of gelaatsscherm genoemd.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021