Coffeeshop het geeltje rotterdam

Geplaatst op: 29.11.2020

Het gaat over oplichterij praktijken en ik tolereer dat niet. Zaak is mooi gerenoveerd en de eigenaar is een man met een goed hart, want heeft ook aan de vaste rokende klanten gedacht door een afzonderlijke rookruimte in te richten met allerlei tafeltjes waar je kunt zitten.

Ik heb geen respect voor kwekers en koffieshophouders die zo praten en denken. Over de kwaliteit heb ik niks op aan te merken, prima. Coffeeshops in Rotterdam Door Mathilde Simon. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Zou kunnen zijn dat je slechte wiet had. Echt een rotterdammer lol. Posted February 15,

Waarom zou ik liegen ik hou van goede wiet net zo veel als ik van lekkere schone brood hou? Go To Topic Listing? Echt een rotterdammer lol. Pluto is helemaal waardeloos, coffeeshop het geeltje rotterdam. Feit is dat de meeste coffeeshop niet weten of de wiet die ze inkopen is bespoten met gif en je loopt overal grote kans om het te kopen.

Reply to this topic Start new topic.
  • Wij Nederlanders zijn toch wel een uniek geval vergeleken met veel andere landen. Want ik werk in de grote stad centrum , maar om nu telkens om te moeten rijden via Schiedam
  • In Rotterdam geldt een blowverbod.

Informatie over Coffeeshop ''t Geeltje' in Rotterdam

En dat ze bij de meeste shop's rommel verkopen weten we allemaal Gelukkig geeft Google maps de shop aan en gezien ik in die buurt bekend ben ree ik er probleemloos naar toe en kon ook mijn fiets nog kwijt in het parkeerrek. Heb je eigenlijk wel trek in een lekkere kop koffie? Greenhouse heeft wel goeie kwaliteit, maar is ook aan de prijs.

Coffeeshops in Rotterdam Door Mathilde Simon. If you have an account, sign in now to post with your account. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Een coffeeshop heeft namelijk voor ons nog een andere betekenis naast lekker koffie leuten. Nadat ik van de week niet echt kon slagen bij o.

Crimson Fart    1, Is dit een post van een concurrent. Deze slechte kwekers zorgen dat de overheid alle shops gaat sluiten vroeg of later, coffeeshop het geeltje rotterdam.

Onze bezoekers over Coffeeshop ''t Geeltje' in Rotterdam

Crimson Fart    1, Baart mij grote zorgen!!! Paste as plain text instead. Reply to this topic

Ik zie genoeg wat daar niet thuis hoort Jij wilt ze niet zien is ook goed. You can post now and register later. Cheesefan92. Blow je vaker direct coffeeshop het geeltje rotterdam het sporten.

Posted March 21, maar had voorheen lekkere Sugar Haze.

Gemiddelde beoordeling

Posted February 14, Baart mij grote zorgen!!! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vaak staat erbij aangegeven welke soort wiet of smaak het heeft en een indicatie van de sterkte, coffeeshop het geeltje rotterdam. Amsterdam staat misschien bekend als de hoofdstad van de cannabis, maar als grote stad heeft Rotterdam ook het een en coffeeshop het geeltje rotterdam aan te bieden op het gebied van coffeeshops? En lever je echt schoon spul dan geven ze je nog een kut prijs. Het geeltje verkoopt vervuilde wiet Witte de Wit is ook al hard achteruit gegaan, sky high is ook veel minder dan vroeger Posted March 19.

Dus dit antwoord is voor jullie allebei. Upload or insert images from URL.

Tis toch raar dat een relatief kleine shop in het nabijgelegen Schiedam al een betere kwaliteit levert dan de meeste shops in Rotterdam??? Lastig parkeren bij de meeste. En de smaak is voortreffelijk goed, lekker zoet ook!!!

Stekken die ik krijg zijn vrij, en als ik er wat op zie dan spuit ik in de groei. PABL0    Ja ik blow al meer dan 10 jaar.

Zie ook:

Remmen afstellen elektrische fiets

Tweede gaatje laten schieten doetinchem

Samsung a3 vodafone internet ayarları

Geel bultje op de tong

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Aloysius 30.11.2020 06:44
Dat komt door die troep wat ze roken.
Clark 29.11.2020 20:01
Goede kweker dat.
Wan 04.12.2020 04:24
In Rotjeknor ff naar de Stadhoudersweg 85a, want daar zit Stichting Patientenbelangen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021