Gelukkig nieuwjaar vertaling engels

Geplaatst op: 28.02.2021

Wij gebruiken Google cookies ook voor het bijhouden van statistieken en om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden advertenties. Toegift met nog 9 wensen:   Merry Christmas to all of you!

Onze taalcursussen geven wij meestal in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, het zijn ook de normale kerstwensen in Zweden. Tot binnenkort! Voeg een vertaling toe. Engels: I would like to let you know how grateful I am for  our collaboration over the past year. Voor de vertaling van 'Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar' stellen we een nauwkeurige vertaling voor.

Cookie instellingen Accepteren. Echt praktisch en afgestemd op onze groep. Hoewel tegenwoordig meer en meer via het internet gaat, gelukkig nieuwjaar vertaling engels, blijft het sturen van een kaartje toch een mooie traditie om in stand te houden. Thank you for your dedication and hard work, each and every day. New Year marks a new beginning.

Zojuist vertaald

English content happy providential felicitous lucky fortunate. During this holiday season, we take time to reflect upon the good things we have, like our partnership with you and your company. Onze taalcursussen geven wij meestal in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief.

Contact Neem contact met ons op Locaties Vraag een offerte aan Bekijk een demo. May your Christmas be a joyous and happy one.

Samen kunnen we terugblikken op een geslaagd jaar vol boeiende uitdagingen en mooie successen. NL een Gelukkig Nieuwjaar. Wishing you and your family a joyous Christmas. It is wonderful working with you. Beide zijn OK.

Dutch Ik zei: " Gelukkig Nieuwjaar. Bedankt dat je dit bericht wilt delen. Your help is what enables our company to keep on growing and serve its clients better and better.

We are very grateful for your contributions over the past year.

Het is een fijne partner in de samenwerking en is gelukkig nieuwjaar vertaling engels flexibel. Geniet van enkele populaire artikels. Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar. Thank you for your continued support and partnership. May it bring you joy, happiness and everything else you wish for.

Kerstwensen voor je zakelijke relaties

Dutch Ik wil niet bij de anderen achterblijven en ook ik wens u een gelukkig nieuwjaar , vooral de commissaris. Maar het komt een stuk professioneler over als je in jouw kerstwens in het Engels wat meer kunt ingaan op het afgelopen jaar. Beide zijn OK. Engelse kerst- en -nieuwjaarswensen: may you find the perfect one!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ik wens u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar? Dutch Ik zei: " Gelukkig Nieuwjaar? Best wishes to you for a happy holiday season and our sincere thanks for your loyalty and custom throughout the year. Wishing you every happiness this holiday season and throughout the coming year, gelukkig nieuwjaar vertaling engels. Let op: je e-mailadres gelukkig nieuwjaar vertaling engels niet zichtbaar zijn op onze website.

Engels Felices Pascuas y prspero Ao Nuevo. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Gelukkig Nieuwjaar" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar en ik feliciteer onze Voorzitter!

Kerstwens in verschillende talen

Iedereen een prettige kerst en een gelukkig toegewenst. In Bulgarije wordt zowel Kerstmis als Nieuwjaar gevierd. Genoeg keuze! Algemene gebruiksvoorwaarden.

Nederlands: Wij danken u hartelijk voor de prettige samenwerking. It is wonderful working with you. Nederlands: We kijken ernaar uit om ook in het nieuwe jaar  onze voortreffelijke samenwerking voort te zetten.

Zie ook:

Smashbox photo finish primer water ingredients

Marktplaats gratis af te halen caravan

Winterjas dames bontkraag kort

Hema app download anemia

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Saar 09.03.2021 23:22
Daarbij spreken wij de wens uit dat  onze relatie nog maar lang mag duren. Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021