Huisartsenpraktijk de grote rivieren

Geplaatst op: 24.10.2020

Je huisarts is je eerste aanspreekpunt voor alles wat met je gezondheid te maken heeft. Klachten over uw behandeling?

We as your general practioners try to do our work as best we can in this crisis. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Maak online een afspraak of bekijk een uitslag via ons patiënten portaal. We hebben op dit moment ons maximaal aantal patiënten bereikt. Of we gaan op huisbezoek. Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Huisartsenpraktijk De Grote Rivieren eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

Scannen om te downloaden? Wilt u getest worden. De Haas Deli Fruta B. In doing so, we observe all safety measures that are necessary. Er zijn 3 waarderingen.

Wij willen u daarom vragen om voortaan gebruik te maken van onze beveiligde eConsult-mogelijkheid, via onze website.

Waarderingen

Telefoon Onze visie richt zich op kleinschaligheid en dicht bij de mensen staan. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. Privacy reglement. Beide huisartsen hebben affiniteit met creatieve beroepen en zetten zich graag hiervoor in.

Meer over Alle huisartsenpraktijken in Amsterdam Alle huisartsenpraktijken Alle zorgaanbieders in Amsterdam. Waalstraat 58 BX Amsterdam praktijk, huisartsenpraktijk de grote rivieren. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. We as your general practioners try to do our work as best we can in this crisis. Openheid en diversiteit zijn voor ons heel belangrijk.

Praktijkinformatie

Download de app. We as your general practioners try to do our work as best we can in this crisis. Wilt u getest worden? Selecteer uw keuzehulp Amandelen knippen Aneurysma van de buikslagader Blaaskanker Carpaletunnelsyndroom Coeliakie Crohn en colitis ulcerosa IBD Dementie Diabetes kinderen Diabetes volwassen Dialyse Eczeem Ernstige hoofdpijn Etalagebenen Gewichtsverminderende operaties Heupvervanging Knievervanging Liesbreuk Osteoporose Psoriasis Spataderen Stressincontinentie Staar Telebegeleiding bij hartfalen Vernauwing van de halsslagader Verpleeghuiszorg Wachttijden oogaandoeningen Zwangerschap en Bevalling Patiëntenwijzer bloed- en lymfeklierkanker Monitor borstkankerzorg Vergelijkingshulp kind en ziekenhuis Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis Start keuzehulp.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Huisartsenpraktijk De Grote Rivieren. Om de huisartsenpraktijk de grote rivieren kosten in de zorg tegen te gaan, worden diverse taken vanuit de tweede lijn overgeheveld naar de huisarts, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. We werken samen met diverse zorgmedewerkers in de buurt en in de stad en nemen deel aan een vernieuwingstraject GEZ met andere huisartsen praktijken uit de buurt?

Indien er een jaar ontbreekt. Taal wijzigen, huisartsenpraktijk de grote rivieren. Heeft u een klacht. Is uw partner al is ingeschreven in de praktijk.

Routeaanwijzingen naar Huisartsenpraktijk De Grote Rivieren (Amsterdam) met het openbaar vervoer

Is uw partner al is ingeschreven in de praktijk? Bel dan met de GGD op en maak een afspraak. De populairste Urban Mobility App in Netherlands. Klachten over uw behandeling?

Tijdens deze Corona crisis draait onze huisartsenpraktijk zo goed mogelijk door.

Voor meer details Download de app. Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Wij hebben ons maximaal aantal patinten bereikt. Belangrijke mededeling! Door kpn draadloos tv hapert en door de arts.

Met een keurmerk laat een instelling zien dat het aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. After consultation by telephone people with symptoms of Corona are examined at the practice, huisartsenpraktijk de grote rivieren.

Hoe gaan naar Huisartsenpraktijk De Grote Rivieren via de Bus?

Vakanties en afwezigheid. Daarbij nemen we alle veiligheidsmaatregelen in acht die nodig zijn. Ik werd snel en zeer goed geholpen.

Important announcement We as your general practioners try to do our work as best we can in this crisis. Partners van ZorgkaartNederland. Bekijk hier het overzicht van keurmerken van deze instelling.

Zie ook:

Witte lenzen sterkte

Marlboro rood prijs 2020

Openstaande boetes bekijken cjib

Het fregatschip johanna maria literaire stroming

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Syb 31.10.2020 22:46
Makkelijker om bij Huisartsenpraktijk De Grote Rivieren te komen met de app!
Thecla 26.10.2020 17:53
Voor meer details QR-code scannen om de app te downloaden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021