Samsung tablet touchscreen werkt niet meer

Geplaatst op: 22.10.2020

Ik heb mijn tablet op de grond laten vallen, en nu heb ik geen touchscreen meer, alleen in 1 klein 3 hoekje maar hoe of waar kan die gemaakt worden   groeten dagmar. Als je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd en de touchscreen van je Samsung Galaxy S20 nog steeds niet werkt, dan raden wij je aan om Samsung Galaxy S20 opnieuw in te stellen.

Zonder het touchscreen is het echter niet eenvoudig om de telefoon opnieuw op te starten. Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu. Apple presenteert iPhone serie: vier toestellen met 5g-ondersteuning. Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Reactie op: Contacten verwijderd op Android: met Gmail

Problemen oplossen met een scherm dat niet goed werkt op Android Probeer de onderstaande oplossingen als het volgende van toepassing is op je telefoonscherm: Reageert niet Flikkert Verspringt Knippert Geeft dode pixels weer Blijft leeg!

Is er hier een oplossing voor Mvg Jessy? Oppo Reno 4 Series vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Samsung onthult Galaxy A42 5G: quad-camera en 5. Bekijk meer informatie over hoe u uw telefoon kunt terugzetten op de fabrieksinstellingen hieronder. Nu opende ik hem net weer en hij dan begint samsung tablet touchscreen werkt niet meer met het scherm in de stand van een paar uur geleden: ook de tijd is nog 8.

  • Zo check met je Google of je wachtwoord gestolen is.
  • Review: Oppo Reno 4 Pro — prima toestel is te duur.

Stap 1: Controleer het scherm van uw telefoon

Android dit zijn tot nu toe de meest interessante functies. Alle gegevens die zijn opgeslagen in uw Google-account, worden teruggezet, maar alle apps en de bijbehorende gegevens worden verwijderd. Gebruik een kalibratietool Het kalibreren van het display van uw tablet kan veel detectieproblemen met touchscreens oplossen.

Ik heb een Samsung galaxy tab 3 Alleen me touchscreen doet het niet en als ik hem uit wil doen kan ik niet op uitschakelen druk  Door het probleem met me touchscreen Weet iemand wat ik nu moet doen??? Wanneer het touchscreen niet meer werkt, is de oplossing soms om de Samsung Galaxy S20 te herstarten.

Review: Oppo Reno 4 Pro - prima toestel is te duur. Algemene tip bij tegenspartelende tablets. Review: Motorola Moto G8 Power - heeft een paar troeven in handen! We zijn er allemaal geweest. We adviseren niet om deze stap lichtvaardig te nemen; zo ook zoveel mogelijk onderzoek uitvoeren voordat u uw tablet openbreekt zoals ik deed hoe ik de SSD in uw Windows samsung tablet touchscreen werkt niet meer moest vervangen of upgraden Hoe de SSD in uw Windows 8-tablet te vervangen of bij te werken Met minder dan 4 GB aan opslagruimte op mijn Windows 8-tablet - en de meeste hoeveel clicks canon photoshop toepassingen, samsung tablet touchscreen werkt niet meer, cloudopslag en games die op mijn externe USB 3.

Review: Samsung Galaxy Fold - toffe gadget met veel haken en ogen. Zo deel je je Instagram Stories met een groep mensen.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Misschien ben je die persoon geweest of probeer je die persoon niet te zijn. Als een tablet-touchscreen niet reageert, kan het probleem vaak op een bepaald deel van het scherm worden gelokaliseerd. De volgende vijf tips - die ook kunnen helpen bij problemen met een touchscreen-smartphone - helpen u bij het oplossen van de reactievermogen van uw tablet op het aanraakscherm.

Alleen me touchscreen doet het niet en als ik hem uit wil doen kan ik niet op uitschakelen druk  Door het probleem met me touchscreen.

De volgende vijf tips - die ook kunnen helpen bij problemen met een touchscreen-smartphone - helpen u bij het oplossen van de reactievermogen van uw tablet op het aanraakscherm. Zijn je Google Play notificaties weg. Je moet dus het scherm van je Samsung Galaxy S20 schoonmaken met een zachte doek voordat je opnieuw probeert het touchscreen te gebruiken.

De eerste plaats waar je moet kijken is YouTube. Als een tablet-touchscreen niet reageert, samsung tablet touchscreen werkt niet meer, kan het probleem vaak op een bepaald deel van het scherm worden gelokaliseerd.

Als u handschoenen draagt, doet u deze uit.

1 Antwoord

Geheugenproblemen op een iPad kunnen leiden tot trage reacties van uw touchscreen. Review: Sony Xperia 1 II — strak toestel met fantastische camera. Zo blokkeer je mensen op WhatsApp. Review: Oppo Reno 4 Pro — prima toestel is te duur.

Waarom het aanraakscherm van uw tablet niet reageert Als primaire interactie tussen u en uw apps is het touchscreen van de tablet van groot belang. Als u echter een jailbroken apparaat gebruikt en hebt vastgesteld dat het display uw tikken en swipes niet correct registreert, samsung tablet touchscreen werkt niet meer, wordt een harde reset aanbevolen om de jailbreak ongedaan te maken!

Met deze app krijg je ze terug. Problemen oplossen voor Android Problemen met hardware Problemen oplossen met een scherm dat niet goed werkt op Android. Zet de veilige modus uit. Zwanger worden Verdere probleemoplossing kan worden uitgevoerd door uw tablet opnieuw te starten.

Antwoorden

Review: Huawei Mate 30 Pro — toptoestel is geen aanrader zonder Google-apps. Thuiskopieheffing smartphones gaat omhoog naar 7,30 euro. Alvast bedankt!

Zo bekijk je je notificatiegeschiedenis op Android. In dit geval adviseren wij je om de garantie te laten werken als het nog mogelijk is. Gratis drie maanden Apple Arcade bij aanschaf iPhone. Android Ondersteuning bij inloggen krijgen Forum.

Zie ook:

Glitter shirt dames carnaval

Gitaarboek voor beginners pdf

Vlinder tattoos betekenis

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag in het japans

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021