Sleutel vast in contactslot volvo v40

Geplaatst op: 13.03.2021

Nu maar de accupool eraf gehaald zodat de accu niet leeg trekt. Op allerlei forums lazen we verhalen over het gebruik van een reservesleutel:. WD40 is een soort siliconenspray die ervoor zorgt dat de sleutel makkelijker glijdt en loopt.

Wat nu? Re: Sleutel soms vast in contactslot. Te koop bij Gamma en soortgenoten. Onze professionele slotenmakers hebben jarenlange ervaring met allerlei sloten. Diverse forums op het internet werd de volgende oplossing besproken:.

Citeer Bericht door Teusti vr 18 dec. Bericht door MarcO di 15 dec. Dat is vervelend. Demonteer je slot eens helemaal en sluit de accu eens aan. Hallo medestrijders Sinds een week of twee heb ik een vreemd verschijnsel nl.

Stuurslotfout

Audi A6 - 4F Avant. Het zou mooi zijn als je dingen kon na meten, maar je geeft aan dat niet te kunnen. Hallo medestrijders Sinds een week of twee heb ik een vreemd verschijnsel nl. Deze zijn niet alleen voor de sloten van huizen, caravans, scooters maar ook gewoon voor autosloten.

Ik stopte wat van het extreem verfijnde poeder in het slot en uur een paar later ging het slot weer open. Dit is gewoon te koop in de betere doe-het-zelf winkel: sleutel een paar keer in en uit halen en het slot een paar omdraaien.

  • Ook zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar voor u. Als t echt t slot is gaat t nog lastig worden.
  • Deuren open en kofferbak open werkt wel,alleen het sluiten is een probleem. Soms duurde het wel 3 uur voordat hij de sleutel vrijgaf,dat wil je in je vacantie al helemaal niet.

Niet ieder slot is bestand tegen de diverse weersinvloeden, sleutel vast in contactslot volvo v40. Zit uw autoslot vast? Re: Sleutel soms vast in contactslot Zo dat is niet mis,hoe ben je daar achter gekomen. Bericht door edwin vr 18 decAh ok ik snap t, Re: Sleutel soms vast in contactslot zo te zien op het profiel heeft hij een automaat. Onderwerp Gereedschap Toon Afdrukvoorbeeld! Citeer Bericht door MarcO di 15 decWat gebeurt er als je de accu polen weer aansluit?

Citeer Bericht door Teusti vr 18 dec .

Account Options

Weergave: Alle berichten 1 dag 7 dagen 2 weken 1 maand 3 maanden 6 maanden 1 jaar Sorteer op: Auteur Plaatsingstijd Onderwerp Richting: Oplopend Aflopend. Slotenmaker Alle slotenmakers zijn binnen 30 minuten bij u.

Volvo V40 T4 automaat is helaas overleden Volvo S40 2.

Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Spring naar pagina:. Bericht door MarcO vr 18 decHet komt vaak voor dat wanneer mensen voor een dichte autodeur staan. Re: Sleutel boer zoekt vrouw inschrijven vast in contactslot Zo dat is niet mis,hoe ben je daar achter gekomen.

Oorspronkelijk geplaatst door A4A6A8. Overweeg eens WD Wat nu?

Amsterdam en omgeving via  Blijkbaar was op alles op zijn plek gevallen. Probeer eens wat grafietpoeder in het slot te spuiten. Probeer dan ook niet de gebogen sleutel in het slot te plaatsen, ook niet met wat meer kracht erachter.

  • Dit is gewoon te koop in de betere doe-het-zelf winkel: sleutel een paar keer in en uit halen en het slot een paar omdraaien.
  • Ik heb hierop de stuurverstelling losgemaakt en het stuur een klein tikje gegeven door hem naar beneden en weer naar boven te doen.
  • Ik draaide het schroefje van het slot aan de linkerkant los.
  • Citeer Bericht door MarcO » vr 18 dec , Kijk, nu is het wel zeker dat het je contact slot is.

Alvast bedankt. Het is een veelgenoemde oplossing op allerlei forums. Bericht door ChristiaanW di 15 dechelpt in veel gevallen. Grafietpoeder is een veelbesproken oplossing op allerlei forums:. Hou ons in iedergeval op de hoogte.

Vorige week Zaterdag zat hij voor de laatste keer vast,ik heb toen de stoute schoenen aan getrokken en vervolgen het contactslot vol WD40 gespoten.

Om die reden hebben wij op deze pagina 8  tips uitgewerkt. Het kan wel eens helpen om het slot een beetje los te draaien aan één kant. Sinds 08 Leeftijd 28 Posts 1. Maar je probleem zit hem in het slot.

Den Haag en omgeving: 06 19 37 77 Showroom   A6 - 4F Avant. Check de reservesleutel! Onze professionele slotenmakers hebben jarenlange ervaring met allerlei sloten.

Zie ook:

Albert heijn utrecht nieuwjaarsdag

Openingstijden jan linders tienray koningsdag

Cash geld storten op ing rekening

Opwaarderen lyca hoe

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Bernadina 16.03.2021 01:51
Sinds 11 Posts Je kan WD40 bij elke doe-het-zelfzaak kopen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021