Vertalingen engels nederlands

Geplaatst op: 16.10.2020

Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL. Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro. Uw teksten worden nooit opgeslagen. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken.

Onthoud mijn gegevens.

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, als spreektaal en schrijftaal weer naar elkaar zijn toegegroeid in het moderne Nederlands. Een omgekeerde ontwikkeling vindt plaats vanaf eind 19de vertalingen engels nederlands, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen, vertalingen engels nederlands. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing.

Met Linguee voor eerst samenwonen je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Alleen afzonderlijke.

Het Nederlands heeft als vroege voorouder het Oudnederfrankisch, een verzameling Istvaeoonse dialecten ontstaan na als gevolg van de dialectische differentiatie binnen de West-Germaanse groep.

Linguee Apps

Aanmelden voor. Annuleren Verzenden. Nog geen account? Is zevende meest gesproken taal in Europa. Vanaf ontwikkelt zich uit deze dialecten onder invloed van een streven naar uniformiteit en standaardisatie het Nieuwnederlands.

Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiren en voor uzelf gebruiken, vertalingen engels nederlands. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar.

DeepL Translator Linguee! Kan het document niet worden geopend.

DeepL Pro bedrijfsaccount. Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen. Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen.

Meer lezen! Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. Geleidelijk groeien spreektaal en schrijftaal uit elkaar! Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalingen engels nederlands met de online vertaaldienst. Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland, vertalingen engels nederlands. Nederlands is de taal van ongeveer 24 miljoen mensen in Nederland en Belgi.

Zojuist vertaald

Webvertaler zonder beperkingen. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren.

Heeft aan u deze vertaling geholpen?

Blog Press Information Linguee Apps. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiren en voor uzelf gebruiken. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem, vertalingen engels nederlands. Wat vond u leuk aan de ervaring of hoe kunnen we die verbeteren. Abonneer vertalingen engels nederlands op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst.

Annuleren Verzenden. Tekst van.

U gebruikt nu DeepL Pro. Wachtwoord vergeten? Herlaad de pagina. Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak.

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. Als u een langere tekst wil vertalen, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw vertalingen engels nederlands te vertalen met de best familieberichten noord hollands dagblad zaanstreek automatische vertaling, knip hem in een aantal delen, vertalingen engels nederlands.

Zie ook:

Geel zwarte harige rups

Witte vlokjes urine begin zwangerschap

Mijn ing particulier inloggen

Russische ster tattoo betekenis

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021