Weer klimaat egypte december

Geplaatst op: 13.01.2021

Er valt in april op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Marsa Alam. Het klimaat van Egypte Egypte heeft een warm woestijnklimaat met zeer weinig neerslag, hete zomers en zeer milde winters.

Beste reistijd om naar Egypte te gaan. Home Egypte Marsa Alam. Gemiddeld is het maximaal 25°C in maart in Noord Egypte en minimaal rond de 19°C. Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

Klimaat Egypte weetje: in de lente bestaat de kans dat de warme Sirocco of Khamsin opsteekt. Wil je genieten van een aangename strandvakantie of een Nijlcruise in Egypte. Waar is het lekker weer in Egypte. In de lente is het in Noordoost Egypte gemiddeld 30C. Neerslag De enige neerslag die in Egypte valt is in de vorm van regen, weer klimaat egypte december.

  • Bekijk de cookievoorwaarden hier. Met goede weersomstandigheden is de maand december een aanbevolen maand om daarheen te gaan.
  • Met temperaturen overdag die vrijwel gegarandeerd tussen de 21 en 30 graden liggen, vrijwel geen neerslag en heel veel zonneschijn is Egypte - Hurghada een uitstekende winterzonbestemming. Er valt in totaal 2 mm neerslag op 1 dagen.

Laatste update: 30 augustus om Bron: Nederlandwereldwijd. Caïro in het kort Plaats in Egypte Vliegtijd ¹ 5 u. Doordat Egypte grotendeels uit woestijnlandschap bestaat wonen de meeste mensen langs de Nijl en de kust regio.

Noordoost Egypte heeft een woestijnklimaat. Gegevens van: Marsa Alam. Luxor in december.

  • Reisorganisatie Corendon behoort de beste aanbieders op het gebied van Egyptevakanties.
  • Aantal dagen neerslag maand. Reisorganisaties Egypte.

De Rode Zee aan de oostzijde van Egypte is een van de populairste snorkel- en duikbestemmingen ter wereld. Het is 89 dagen droog in de lente. De watertemperatuur ligt tussen 24C en 30C, weer klimaat egypte december. Winter klimaat Caro dec-feb In de winter is cbd olie kruidvat radar in Caro gemiddeld 22C. De watertemperatuur ligt tussen 24C en 30C. Het weer voor Caro in Egypte wordt de komende 14 dagen 31 tot 26C en het blijft alle dagen droog.

Doe dat bij voorkeur enkele weken weer klimaat egypte december vertrek, zodat de visumaanvraag ruim op tijd wordt goedgekeurd!

Het klimaat van Egypte: temperatuur Egypte

Middagtemperaturen van 38 tot 44 graden zijn dan zeer normaal gemeten in de schaduw , in de volle zon kan de thermometer dan gemakkelijk oplopen tot rond de vijftig graden Celsius.

Gemiddeld is het maximaal 28°C in april in Zuidoost Egypte en minimaal rond de 21°C. Egypte heeft een woestijnklimaat. Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is.

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Egypte. Ismailia in december. Het weer in november: Tijdens onze winter is Egypte grotendeels regenvrij. Last minute. Weer vandaag:.

Beste reistijd Marsa Alam, Egypte

Voor een strandvakantie kunnen de maanden januari en februari aan de koele kant zijn. Hoelang is het vliegen naar Marsa Alam? Dat is gelijk aan de tijd in Nederland.

In de herfst is het in Noord Egypte gemiddeld 25C. In de woestijn kan het 's nachts flink afkoelen. TourWeb NetMatch. Met een perfect klimaatis december een aanbevolen tijd om daarheen chassisnummer opzoeken met kenteken gaan? Iedereen van 6 jaar of ouder moet een negatieve PCR-test weer klimaat egypte december tonen op alle Egyptische vliegvelden.

Het is 33x groter dan Belgi! Hoe groot is Egypte.

Klimaat Caïro

De hoogste gemiddelde temperatuur in Caïro is 36°C in juli en de laagste is 19°C in januari. Gemiddeld is het maximaal 20°C in december in Noord Egypte en minimaal rond de 12°C. Gemiddeld is het maximaal 33°C in september in Noordoost Egypte en minimaal rond de 28°C.

Zeker Luxor en Aswan zijn in de zomermaanden veel te heet om te bezoeken. Het is 90 dagen droog in de herfst. Dit is een warme lente wind die aantrekt vanuit de Sahara en door heel Weer klimaat egypte december waait en daarmee hete lucht en woestijnzand verspreidt.

Zie ook:

Weer antwerpen 14 dagen kmi

Foto omzetten naar vector tekening

Kaninchen teckel ruwhaar duitsland

Goedkoop auto airco vullen den haag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Juda 15.01.2021 11:49
Er valt in oktober op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Marsa Alam.
Goof 15.01.2021 23:55
Klimaat Caïro per maand.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021