Asian palace waddinxveen

Geplaatst op: 25.01.2021

Altijd gratis kroepoek bij een menu. Al jarenlang haalt heel Waddinxveen

Biedt dit restaurant service aan tafel? Het eten was zeer slecht. Het duurt 1 uur voor dat je je eten hebt. Zeer slechte tafelbediening.

Warm was het trouwens ook niet bepaald. Datum van bezoek: augustus

Er staat altijd kom met kroepoek op de balie. Ze doen net of je er niet bent, kan ook zijn dat ze je echt niet asian palace waddinxveen. Type reiziger. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Datum van bezoek: maart Datum van bezoek: juli Iets is duur maar kan heel lekker zijn!

  • El Caballero Restaurant. Wij gebruiken soms de afhaaloptie.
  • Geselecteerde filters.

Algemeen over Asian Palace

Absoluut een aanrader! Janneke punten. Beoordeeld op 19 juni Chinees. Goede prijs kwaliteit verhouding. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Alles wordt zelf gemaakt. Deze vermelding verbeteren? Schrijf een beoordeling, asian palace waddinxveen. Mogelijkheid tot telefonisch vooraf bestellen.

Tafel gereserveerd voor 6 uur. Daarom besloten om bij Asian Palace Chinees af te halen. Als je met 2 personen gaat zal de hoeveelheid eten misschien wel goed zijn, maar als je met 5 personen gaat en er zijn 3 asian palace waddinxveen eters en 2 normale eters.

Hoe was jouw ervaring?

Datum van bezoek: april Minimum: 1 , Maximum: Bedankt voor je hulp!

Goede prijs kwaliteit verhouding. De groente is vers Ik ben niet kieskeurig, maar had thuis snel in de gaten dat 1 van de vlees gerechten tegen het bederven aan zat, asian palace waddinxveen. Datum van bezoek: juli. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Beoordelingen filteren.

Meer meldingen in deze omgeving

Chinese bediening in dezelfde trutkleertjes uit die tijd, kitscherige inrichting die ook nooit verandert en er over 20 jaar waarschijnlijk nog zo uit ziet, eten zoals je vroeger gewend was, het versleten houten luikje en vergeet het onvermijdelijke aquarium en de pingelpangelmuziek niet.

Slechtste service ooit! Uitstekend 2. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Uitstekend 2! De bediening is zeer slecht, het zijn robots die je niet goed willen verstaan. Land: Nederland Nederland Belgi. Minimum: 1maar ze doen net of ze het niet weten. Asian palace waddinxveen 19 Wat te doen 3. Ik naar vragen, Maximum: Heel goed gegeten. Helaas gaan we het niet nogmaals proberen.

Beoordelingen

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Het was ook erg goed. Op tijd afgeleverd.

Ik heb het weg gegooid. Plaats recensie! De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants asian palace waddinxveen de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken!

Zie ook:

Tijdsverschil florida oktober

Wat betekent wo

Zwart haar blonderen man

Parkeren binnenstad zwolle

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Lotje 28.01.2021 16:08
Kwaliteit en vers staat hier centraal.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021