Camping la pinède en provence zoover

Geplaatst op: 04.03.2021

Sanitair goed en schoon maar af en toe bij afwassen geen warm water. Gereisd met partner in juni Personnel de la réception agréable, emplacement assez grand, sanitaires en bon état, bon restaurant.

Zoover Eigenaren informatie. Camping Municipal La Pinède a obtenu une note de 8,1 de 10 , basé sur 22 évaluations. Omdat ze maar 1 keer per dag worden schoongemaakt, kan dit voor problemen zorgen. Prachtig gelegen. Inlog eigenaren. Overzicht 7. Nous etions venus pour une cure a greoux pour 3 semaines.

Met partner 5 Met vrienden 2. Wel vrij makkelijk vanaf de snelweg te bereiken, kan soms wat voor geluidsoverlast zorgen. Bekijk alle 0 vragen. Weitere Anbieter. In Bdoin is het vaak levendig, maar niet te druk.

Ook met de fiets kun je hier aardig uit de voeten. Vraag en antwoord Vraag toevoegen.

167 Bewertungen Camping La Pinède

Werken bij Zoover. Gereisd met jonge kinderen in juli Nuttige review 7 1 reactie. Reviews Vragen Tips. Gereisd met jonge kinderen in juli Nuttige review 2. Pas om Via andere gasten te horen gekregen dat we maar ergens moesten gaan staan.

Ik zou er niet gaan douchen, maar toiletbezoek en wastafel is goed te doen. Dit wordt opgelost door de caravan met een tractor op zijn plaats te zetten. Klein en oud en vies. Dus onze ervaring is niet best en absoluut geen aanrader. Zoover Awards. Campings Mondragon.

Tussen ALPEN en PROVENCE,

Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover! Ik zou er niet gaan douchen, maar toiletbezoek en wastafel is goed te doen. Het sanitair was picobello en steeds proper kuisploeg 2x per dag.

Het sanitair is perfect, heet water waar je zelfs je handen aan kan branden. Zoover Eigenaren informatie. Provence-Alpes-Cote d'Azur? Over ons. Omdat ze maar 1 keer per dag worden schoongemaakt, kan dit voor problemen zorgen. Het dorpje Bdoin is op loopafstand te bereiken via een leuke route.

Wat nieuws?

Gereisd met vrienden in juni Nuttige review 6 1 reactie. Verder vrij veel geluid van een naastgelegen villa park, en doorgaande weg.. De staanplaatsen zijn niet allemaal vlak: veel boomwortels en putten waar je rekening moet houden we hebben vooral campers en caravans gezien.

Werken bij Zoover. Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn.

Campinggasten krijgen een bandje waarmee ze de poort kunnen openen maar ook gratis gebruik kunnen maken van het zwembad. Terassencamping op loopafstand van Bdoin. Gereisd met jonge kinderen in juli Egesche Zee! We kwamen 10 over 12 aan en de receptie was dicht. Op vakantie geweest naar La Pinde en Provence. Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 0? Onze bezoekers bekeken ook.

47 Bewertungen Camping La Pinède

Twee weken lang hebben wij genoten van een plekje op deze camping! De plaats had voldoende schaduw ook midden op de dag. Veel bomen en daardoor een schaduwrijke camping.

Maar een goede uitvalsbasis om de kust te verkennen. Plaatsen zijn groot, het ruikt lekker naar pijnbomen en de krekels maken dat het Provence gevoel compleet is. Onvoldoende: 1 - 5.

Zie ook:

The mavericks dance the night away

Ics anwb inloggen

Apple support den haag afspraak

Draken van berk

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021