Coffeeshop pasja tilburg niederlande

Geplaatst op: 13.03.2021

Een keer AK47 en 2 keer WW. Gevestigd aan de Korvelseweg. De kleinste vestiging van het Grass Company kwartet.

Schroom je niet om ernaar te vragen! Crackers is fairly close by but this is better on both quality and price. Posted July 1, Recht tegenover het centraal station Tilburg. In deze coffeeshop kan ook worden betaald met de bankpas! Geen dikke zakken bakjes maar wel een goede Haze. One bad side, no pin.

TGC bied een zeer hoge kwaliteit wiet die altijd prima smaakt. Nice little coffee shop with very good quality weed and affordable prices. Bij het lezen van de menukaart kan elke smoker zijn hart ophalen. Daar werd tegen een andere coffeeshophouder ook een rechterlijk pardon coffeeshop pasja tilburg niederlande voor een stash in Nistelrode.

Er staat een groot aquarium met levensechte haaien!

  • Bij de toermalijn komt half frankrijk, belgie en duitsland over de vloer Hier ga ik mee accoord.
  • Het personeel is altijd behulpzaam voor een goede keuze van je wiet. Canna geschiedenis — het Nederlandse gedoogbeleid Geheel in lijn met internationale afspraken werd ook in Nederland in het bezit en de productie van cannabis strafbaar gesteld in de zogenaamde Opiumwet.

Horeca­nieuws: De kleine kapitein en zijn geliefde zeggen Partyboot De Albatros vaarwel

Paweł Sobczyk - 5 jaren geleden. Tomasz Wróbel - 1 jaar geleden. Personeel Hier heb ik nog geen mening over. De laatste keer dat ik de slechte WW had, is een maat van me een week later nog WW gaan halen in de toermalijn, toen was het wel goeie wiet. Ook een 5tal voorgedraaide. In elke shop ben ik geweest en het leek me wel makkelijk om deze informatie met jullie te delen. Friendly staff though but we come for the weed not the staff.

Hij zegt: Ja je kunt beter allemaal van die kleine topjes hebben dan een paar grote, want grote hebben meer tak. Een keer AK47 en 2 keer WW. En wat vind je een betere coffeeshop.

De Tourmalijn Coffeeshop pasja tilburg niederlande De Toermalijn bied een enorme keuze uit verschillende soorten wiet en hasj. Must visit store. Er staat een flipperkast, moderne photoplay en tafelvoetbal.

Personeel Er werkt typisch Tilburgs personeel die altijd een leuk praatje met je maken?

Gegevens Koffieshop Pasja

Adrian Wałasiński - 2 jaren geleden. Neem dan contact op met onze klantenservice BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. GR medi.

De 10 betere coffeshops coffeeshop pasja tilburg niederlande Tilburg. Recht tegenover het centraal station Tilburg. Ik ben er jarenlang gekomen om er lekkere Christal te halen en een nanaatje te drinken. De Extra Product Een 5tal soorten wiet, een 5tal soorten hasj en 4 verschillende voorgedraaide joint zijn het menu van deze shop.

De politie en de verzekering kwamen daar achter en zadelden hem op met een torenhoge rekening.

Kloppen deze openingstijden?

Opmerking TGC heeft een zeer ruime menu kaart en heeft een top keuken voor een lekkere lunch of avondmaal. Did ask if medical cannabis patients did get discount, I should ask the boss, he was not there at the moment.

Display as a link instead. Veiligheid en Voorlichting Wil je toelichting of achtergrondinformatie?

  • Personeel Er werkt typisch Tilburgs personeel die altijd een leuk praatje met je maken.
  • Pasja nu , 2½ gram superpolm voor een 10tje!
  • Busse    0.
  • Altijd heel droge wiet en goede smaak.

Leuk voor op feestjes. Sign In Sign Up. Bij deze shop moet je niet schrikken als je een kleine zak krijgt? GR medi. Na de verbouwing, en nog steeds komen dezelfde mensen da. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. De muze bied een lekker zakje wiet voor een degelijke prijs, coffeeshop pasja tilburg niederlande.

Other Coffeeshops in Tilburg

It is priced above standard gruis so I thought it should be OK and of smoking my first puur reefer from it, it is okay. Ik ga altijd naar de Toermalijn. Er staat een flipperkast, moderne photoplay en tafelvoetbal. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen.

Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld. We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Recht tegenover het centraal station Tilburg.

Zie ook:

Misselijk in de nacht zwanger

Keukenbank met rugleuning

Wachtwoord mac vergeten zonder cd

Stip en haak hamster patroon

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Soumia 19.03.2021 17:55
Adrian Wałasiński - 2 jaren geleden. Ik heb vd week bij de afrika 5 gram afgaan gekocht voor 20 euro.
Sanjin 13.03.2021 14:38
Ook kan men voorgedraaide joints kopen van allerlei soorten, waarvan de Icolater aan te raden is.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021