He ga je mee naar zandvoort aan de zee lyrics

Geplaatst op: 03.12.2020

De bouwbedakkers - Net An. Als het golft Als ze er niet is Binnen zonder kloppen Bloedend hart Dansen op de vulkaan Ik kan het niet alleen Laat het vanavond gebeuren Mag het licht uit Muzikanten dansen niet Nergens goed voor Wanhoop niet Zoek meer Als de sterren twink'len.

Als pappie naast me zat - Kleine Loesje. Een kleine parapluie - Olympia-zusjes. Zeg, waar zijn jouw kippetjes heen? Brief uit La Courtine - Rijk de Gooyer. De terugkomst van Manke Nelis. Bang voor de Bullebak.

En mijn spierwitte benen! Tips liedjes zoeken? En van je hoempa. Een zeemanszoon - Max van Praag. De wereld der blinden - Willy Derby.

De bezorgde vader - Hans Dorrestijn. De West en ons vrij Nederland - Stan Haag.
  • De schommel - Jules de Corte.
  • Da's zonde van m'n goeie pak. ZD - Zout op den staart.

Categorie Nederlands werk

Cocosnoot - Drs. Bella, bella Donna - Orkest zonder Naam. De reiziger - Elly en Rikkert Zuiderveld. De schooier - Manna de Wijs-Mouton. De dobbelaar. Blame it on the summersun - Ruby Nash. De lichtjes van de Schelde - Bobbejaan Schoepen.

  • De oude vrouw - Freek de Jonge. De kerkhofganger - Hans Dorrestijn.
  • Een nieuw lied, Over de klachten van de schippers.

Bekijk het Maar - Keep On 2. De Zwumbroek - Trammeland. De oude vrouw - Freek de Jonge. De man met de banjo - Bobbejaan Schoepen. Eens toen Cassanova - Ray Frankie.

* Nieuw op deze site *

De edelweiss staat weer in bloei. De reiziger - Elly en Rikkert Zuiderveld. Boter bij de vis - Keep on.

De drie klokken van het leven - Tony Schmitz.

Matroos tabe dan, zo klinkt mijn afscheidslied door wilde stormen. Als de klok van Arnemuiden - Max van Praag. Er zat een rijtje zwaluwen Er zat een rijtje zwaluwen Op een lange draad. De zeemeermin - Eddy Christiani. De veertien billekes - Johnny Hoes.

Suzanne Vluchten kan niet meer Voor haar Zoek meer De Klassiaan.

Vrijdag 13 april 2018

De sheriff van Arkansas is een lady - Ria Valk. E‚n recht en ‚‚n averecht. Een pikketanussie - Johnny Jordaan. Comedie en Werkelijkheid - Louis Contran. Als je van mij niets weten wil - Bob Scholte.

Chi-Baba Chi-Baba. Bij 't lied der gitaren - Winnie Dobber? Carmencita Mia - Bob Davidse. Ben ik te min - Armand. Als je van mij niets weten wil - Lisette de Rijck! De duimdrop-rag - 3 kleine kleuters. Laat me alleen Leef als een zigeuner. Als pappie naast me zat - Kleine Loesje. De reddingsboot - De Marker Meidjes.

Artiestinformatie

Drie Eskadrons - Jaap van de Merwe. Als de Oranjebloesem bloeit - Bob Scholte. Betsy van Speyk - Rik v. Elfen en feeën en vele dieren kwamen van ver om het feest te vieren

Gezocht: bladmuziek. Ons lieve vrouwke Ons lieve vrouwke. Fijn, de baas is er niet - Orkest zonder Naam. Daar op die grote boulevard.

Zie ook:

Openingstijden mcdonald s bergen op zoom

Pwn verhuizing doorgeven

Persoonlijke ov kaart activeren ns

Gedicht 1e verjaardag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021