Hoe krijg je zweetgeur uit kleding zonder te wassen

Geplaatst op: 20.11.2020

Maar als je je jasje steeds na dragen een poos binnenstebuiten laat luchten kan het er een hele poos tegen.

Azijn als wasverzachter Je kunt azijn ook gebruiken in plaats van wasverzachter. Doe dit zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

Je snapt hopelijk dat als je deze jurk echt vaak gaat dragen, het geurvrij houden wel een probleem kan vormen? Fibershirts zijn een speciaal soort anti zweet shirts.

Vervolgens kun je het gewoon in de wasmachine stoppen en op een normaal programma wassen. Doe een klein laagje Dettol in een wasbolletje met wat water.

Natuurlijk kun je dit maar 1 of hooguit 2 keer doen, en moet je het daarna toch echt wassen. Ellesse JD Sports.

Gebruik je vriezer Dit is een tip die niet veel mensen kennen. Laten weken in azijn Pijn bult buitenkant voet Azijn is een goed middel om de zweetgeur uit kleding te halen. Exclusief voor JD. Blijf op kille dagen comfortabel in JD-exclusieve stijl met deze Mittellegi trainingsbroek voor dames van The North Face. Je kunt ervoor kiezen om de oksels nat te spuiten met een plantenspuit gevuld met azijn en dit een nacht in te laten trekken.

Als dit boterzuur tijdens het wassen niet goed wordt verwijderd, blijft de zweetgeur dus terugkeren. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Als je er eentje hebt, kan je die natuurlijk ook prima gebruiken om de zweetlucht uit je kleding te halen.

Zo doe je dat. Daarna op een goed geventileerde plaats of buiten nog even lekker laten luchten, zoals Jodokus zegt. Heel voorzichtig het ergste water eruit knijpen.

  • Een kledingstuk lijkt schoon na het wassen, maar wanneer je het een half uur aan hebt, stinkt het alweer naar zweet.
  • Deze trainingsbroek heeft twee zijzakken en is afgewerkt met het kenmerkende, reflecterende The North Face-logo op de dij en de achterkant van de kuit.

Trek je je kledingstuk uit, met deze  6 x tips maak je voorgoed komaf met vervelende luchtjes? HG wasmiddeltoevoeging tegen stinkend wasgoed. Soda Soda is een echte topper. Dit geeft een typische geur van 'oud zweet'. Deodorant is verder geen optie om de zweetlucht in uw kleding te maskeren, spuit dan een beetje in de oksels van de kleding.

Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden.

Anders wassen?

Een hoofdwasmiddel alleen lost dit probleem niet altijd goed op, maar wel met deze toevoeging. Geen deo bij? Zo zorg je ervoor dat de bacteriën die vervelende geurtjes veroorzaken ook weer worden gedood.

Ze hebben geribde manchetten en een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm. De vriezer. Afgewerkt met het iconische TNF-logo op de dij en kuit. Idee voor de jurk: ik heb altijd een plantenspuit klaarstaan met wasverzachter verdund met water.

Teveel wasverzachter Wasverzachter geeft een heerlijke geur aan de was.

Hier mag juist in gezweet worden

Minder tijd? Hieronder staan 7 tips voor het verwijderen van de zweetgeur uit je kleding. Afgewerkt met adidas Originals-branding op de dij.

Laat je kleding één tot drie uur trekken in het mengsel en was het daarna gewoon in de wasmachine. Ook dit zou volgens veel mensen goed helpen.

Mocht je meer tips willen over hoe je zweetplekken kan voorkomen. Wanneer je dan opnieuw gaat zweten, zal je de achtergebleven bacterin dus ruiken. Reacties 0.

Ons model is 5'6 "en draagt maat 8. Zelf kun je er erg onzeker van worden. Abonneren Koop los. Sarah08 september Bonus: Fibershirts  Last van gele zweetplekken.

3 tips om een zweetgeur in uw kleding te voorkomen

Zweetgeur die in kleding blijft hangen en steeds weer terugkeert zodra het wordt gestreken of gedragen, wordt veroorzaakt door het zogeheten boterzuur. Deodorant is verder geen optie om de zweetlucht in uw kleding te maskeren, aangezien de deodorant op den duur weer uit de kleding trekt. Maar wanneer je dat leuke truitje of jasje een half uur draagt, komt er een vervelende zweetlucht naar boven! Bacteriën overleven de was De oorzaak van de vieze zweetlucht die aan je pasgewassen kleding zit komt door de melkzuurbacteriën die de was overleven.

Bovendien wordt het dan ook moeilijker om de bijhorende zweetvlekken te verwijderen. Het liefst wilt u natuurlijk voorkomen dat u last kunt krijgen van een zweetgeur in uw kleding. Dit gebruik ik voor kleding die alleen opgefrist moet worden. Belangrijk is dus dat je bezwete kleding zo snel mogelijk wast, of linea recta de wasmand mediamarkt draadloze oortjes gooit.

Zie ook:

Surinaamse bruine bonen met kipfilet

Aanwijzend voornaamwoord engels vertaling

Lange muur heerenveen maandmenu

Vermoedelijke opstelling nederlands elftal

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Bennet 28.11.2020 13:24
Zweetgeur die in kleding blijft hangen en steeds weer terugkeert zodra het wordt gestreken of gedragen, wordt veroorzaakt door het zogeheten boterzuur.
Ambra 23.11.2020 20:19
Machine wasbaar.
Ebba 30.11.2020 06:27
Ook zijde en wol kunnen niet tegen soda. Probeer het later nog een keer.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021