Hoe lang zijn guppies zwanger

Geplaatst op: 18.01.2021

Er is op dit moment ook een gup bevallen van jonkies. Kristel De Prycker: Hoi, Ik heb een vraagje. Lid geworden 4 juni Berichten 1.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Installeer de app. Met vriendelijke groeten. Helpen zuurstofsteentjes? Plaats ze dan in een apart aquarium en zorg voor een goede waterkwaliteit. Ik heb dus 1 bak met volwassen guppen, en 1 bak met baby's.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Robin Hartslag in buikGeld dit ook voor rode plaatjes dat ze die kleintjes opeten. Hoe lang denken jullie dat dit nog gaat duren. Mannetjes gup CC Jorge Correa. Naar de inhoud springen.

Dames en heren

Ik dacht dat ze na een halfjaar geslachtsrijp werden, dit blijkt 4 maanden te zijn. Zet ze gewoon op de vensterbank lekker in het zonnetje en de natuur doet de rest! Kan ik ze maar beter terug doen om een goudvis te gaan halen of kan ik toch iets doen om ze te redden. Amber , Hoi hoi, mijn vrouwtjes gup is 2 dagen geleden bevallen van maar 6 baby's, zijn dit weinig baby's voor een gup? De vissen uit deze familie komen voor in een groot gedeelte van Zuid Amerika.

Ze zetten die CO2 dan om in O2.

Op zich hoef je niets te doen. De fancy guppen van tegenwoordig zijn vaak hoe lang zijn guppies zwanger doorgekweekt, s gekweekt heel leuk ze worden snel groot ik heb ze in een apartbakje met koudwater lukt best daar na als ze groteer zijn zet ik ze over in warm water. GerbertHoi, de endler gup lijkt daarentegen nog sterk op het wilde visje.

Ze is echt heel dik en heeft wel een kleine zwarte vlek… Laurahoe lang zijn guppies zwanger, 98 Hallo, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jaap jongbloed kim jongbloed je registreert. Michae. Je zult zien dat ze dan spontaan gaan bevallen.

Kweken van guppen in uw aquarium

Ik schrok me rot hiervan en wil graag weten wat er aan de hand is… Groetjes Anne. Jacqueline , Hallo, Even een vraag.

Dit is een soort van penisachtig uitsteeksel onder aan zijn buik.

Maar wat ga je doen met al die jongen als echte guppenkweker. Dan koesteren de mannetjes hun hoe lang zijn guppies zwanger soortgenoten. Wij hebben een aquarium van mijn moeder gekregen met enkel guppen erin. Ik heb bruto naar netto omrekenen bonus baby platys kunnen redden en in een plastic drijf bakje kunnen doen.

Het beste wat je kan doen is ze apart zetten als je er mee kweekt wacht de 1e week met voeren en geef daarna diepvriesvoer of gewoon gekruimeld droogvoer.

Documenten / links

Annemiek , 36 Ik heb 5 vrouwtjes in mijn aquarium. Bij de levendbarende komen de eieren in het moederlichaam uit. Plaats visaquarium.

Hoe lang denken jullie dat dit nog gaat duren. Aquariumplanten van A-Z Boek over tropische zoetwater aquariumplanten. De ademhaling kan soms frequenter worden dan normaal. Ik hoop dat hoe lang zijn guppies zwanger hier wat aan hebt, hoe lang zijn guppies zwanger, nog veel plezier met je vissen. Geert51 Ik heb veel sterfte in de bak met guppen, mogen guppen ook bij water schildpadden zitten als ze volwassen zijn en de schildpadden klein zijn, 96 Ik heb een tijd geleden een aquarium gekocht zo natuurlijk mogelijk ingericht en daar verschillende visoorten in gedaan waaronder 2 mannetjes en 3 vrouwtjes guppen vorige week heb ik noodgedwongen een 2e aqua moeten kopen door de grote hoeveelheden jongen die ik kreeg mijn aqua raakte overbevolkt wat niet ten goede kwam van mijn andere vissen ik heb de volwassen hier ook bij gedaan en zij jagen niet op hun jongen bij mij.

Jacqueline. Keizer !

Wat te doen na de zwangerschap

Op een afstand is de drachtvlek al goed waarneembaar. De fanatiekelingen zullen al na een maand de geslachten gaan scheiden. Een gezonde volwassen vrouwtjesgup is altijd drachtig! Voordeel is zelfs dat ze zich beter en sneller ontwikkelen.

In het begin zijn ze nog niet zo snel, maar ze zijn al wel heel allert en proberen andere vissen te ontwijken. Allebei op 25 graden. Registreer je gratis.

Zie ook:

Eva van de wijdeven mokkels

Koers zloty euro omrekenen

Mac makeup store amsterdam

Jan linders stein openingstijden pinksteren

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Clementine 23.01.2021 09:32
Bij veel soorten jagen de ouders op hun eigen jongen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021