Ns flex traject vrij voorwaarden

Geplaatst op: 15.01.2021

Kies je regio. Lijkt zo makkelijk maar als de rekening komt van pa en ma met 2 kinderen Arnhem -Maastricht 1e klas, krijgen ze de schrik van hun leven..!

Ben je vergeten uit te checken na een reis buiten je vaste traject om? Bij NS het weet je nooit! Meneer en mevrouw besluiten daarom om het abonnement dan maar gewoon te laten doorlopen. Toch zijn er behalve voordelen, ook nadelen aan NS Flex.

Zelf heb ik daar niet zo problemen mee.

Rijd nu samen met mijn gepensioneerde partner Altijd Dalvrij wat inderdaad al krabton grote katten wordt verrekend, ns flex traject vrij voorwaarden. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Het OV-jaarabonnement is met euro per maand het duurste en is goed voor een jaar lang vrij reizen in trein, tram en metro, tussen en en na Daarvoor is wel een persoonlijke ov-chipkaart nodig.

Henk S! Daluren zijn op werkdagen de uren vr .

Kies je voor een weekend vrij abonnement, dan kost dit EUR 33 per maand, dus EUR per jaar 4 euro meer, maar dan kan je onbeperkt reizen in het weekend. Vergeten uit te checken?

Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen

Volgens NS komt dat door een aantal technische keuzes. NS geeft op de website aan dat ze 'je in staat stellen je kosten zo veel mogelijk te beperken. Ben je vergeten uit te checken na een reis buiten je vaste traject om? Zowel bij het gebruik van je huidige OV-chipkaart als een nieuwe kaart kun je zelf de ingangsdatum van je abonnement bepalen. Je wijzigt je abonnement eenvoudig in Mijn NS. Abonnementen van andere vervoerders zijn niet beschikbaar.

Op saldo.

Te zijner tijd helpen we ze graag met een advies voor een goed en voordelig alternatief, passend bij hun reisgedrag. Wellicht is het handig om je abonnement tijdelijk stop te zetten om geld te besparen nu je toch niet met de trein reist.

Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer 20 okt BakSteen schreef:, ns flex traject vrij voorwaarden. En als er een paar uitchecks misgaan trekt die mooi steeds 20 euro direct van je rekening en mag jij er werk van maken om het terug te krijgen.

NUjij-reacties

Inloggen Log in of maak een account aan. Abonnementen Traject Vrij. Vanaf medio worden deze mogelijk wel aangeboden, maar op dit moment is overstappen zeker niet verstandig. Kijk voor de abonnementen in jouw regio in de webshop of kies via de knop hieronder voor jouw regio.

Helaas kun je nog steeds niet met een 1ste klas-abb eenmalig downgraden naar 2de klas. Ronald schreef:. Het wordt als reisproduct op een persoonlijke OV-chipkaart geladen. Ns flex traject vrij voorwaarden oordeel over Flex wordt bepaald door de nul info die je als reiziger hebt over hoe je reist. Dit doen we aan de hand van je reishistorie.

Hierop staan je abonnements- en eventuele reiskosten en mogelijk andere gemaakte kosten zoals een upgrade naar 1e klas, de huur van een OV-fiets of het gebruik van NS-fietsenstalling.

59 gedachten over “NS Flex: reizen zonder saldo. De voor- en nadelen.”

Meldingen Hier kunt u meldingen uitschakelen. NS Flex is nu nog niet beschikbaar voor kinderen, volgend jaar gaat dat veranderen. Na het eerste jaar kun je je abonnement maandelijks opzeggen of overstappen naar een ander abonnement. Dan betaal je 12 euro per jaar meer. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen.

En kan dat ook met een 'ouder' abonnement waar NS in mee stopt. Daarna veranderen vanaf de voorwaarden van het Voordeelurenabonnement en de Keuzedagen. De NS calculeert niet op de scherpste wijze in uw voordeel, ns flex traject vrij voorwaarden.

Dit is de laatste keer dat je de automaat nodig hebt! Sprinter Apeldoorn - Ex on the beach instagram blijft bij NS 14 okt Abonnementen Traject Vrij. Reinout van der Heijden is hoofdredacteur van de Geldgids.

Dan krijg je bij dezelfde afstand verschillende tarieven.

Was deze informatie nuttig?

Je reist meer dan 3 keer per week Minimaal 30 km In de daluren verschilt per regio. Ruud schreef:. Reinout van der Heijden is hoofdredacteur van de Geldgids. Altijd Voordeel geeft 20 procent korting tijdens de spits en 40 procent tijdens daluren.

We rekenen daar dan de normale ritprijs voor! Meer over: Nederlandse Spoorwegen trein treinkaartje kortingsabonnementen. Met NS Flex kunnen reizigers ook na een maand switchen van abonnement, maar NS Flex is ook beschikbaar voor reizigers zonder abonnement.

Zie ook:

Hoe lang moeten voorgekookte bietjes koken

Iedereen is van de wereld chords

Badr hari ronaldo marrakech

Zwart haar blonderen man

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Fulya 22.01.2021 04:59
Productvoorwaarden Netabonnement Particulier. Mijn account Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.
Pedram 19.01.2021 13:31
Dan bestaat er ook nog de mogelijkheid dat je een Voordeelurenabonnement of Keuzedagen hebt. De voor- en nadelen van NS Flex op een rij Nooit gedoe met saldo Ook geldig bij bus, tram en metro Tot 15 minuten na inchecken upgraden naar 1e klas Altijd na 30 dagen abonnement kunnen wijzigen Al een abonnement vanaf 2 euro per maand.
Kingsley 19.01.2021 22:36
Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021