Oefeningen frans werkwoorden re

Geplaatst op: 21.09.2020

We horen dat graag! Succes met leren en oefenen.

Daarnaast hebben we een behoorlijk aantal andere oefeningen met de imparfait toegevoegd. Daarnaast is het belangrijk dat de site ook goed zichtbaar is op je smartphone en tablet. Oefenplein Hoi Casper, Welke oefening bedoel je precies? Oefenplein Bedankt voor je leuke reactie Alleen être is een uitzondering bij de imparfait, de overige werkwoorden vorm je op dezelfde manier als 'regarder'.

Imparfait 2 werkt bij mij wel gewoon. Oefenplein Mooi dat je het een aanrader vindt.

Franse werkwoorden vervoegen, veel leerlingen worden er van der valk zwolle menukaart lunch van. Lena Van Boven Zelf voor een meisje van mijn leeftijd zijn de oefeningen en de uitleg zeker een grote hulp, oefeningen frans werkwoorden re.

Secundair 1. Oefenplein Mooi dat je deze site handig vindt. Le pass rcent et le futur proche 1ste graad A Frans Grammaire Les verbes. Je vormt de imparfait door de uitgang -ons van de nous-vorm prsent weg te laten en te vervangen door:. Jouw e-mailadres:!

Marij toont je overzichtelijk en duidelijk hoe deze werkwoorden vervoegd moeten worden. Overzicht van de verleden tijden in het Frans   In het Frans heb je, net zoals in het Nederlands, verschillende vormen van de verleden tijd. Oefenplein Bedankt voor je leuke reactie!
  • Vraagje kunnen jullie bij de eerste opdracht vraag 8 bekijken ik vond hem een beetje apart omdat er 1 antwoord is bij de multiple choice-vraag. Laatst bijgewerkt: 02 april
  • Vul de goede vormen van de imparfait in en klik aan het eind op [controleer]. Vervelende reacties proberen we zoveel mogelijk te voorkomen.

Bewaar in een map of terug. Categorie: Grammatica e. Vul de imparfait in Kies de goede vorm van de imparfait Kies de goede vorm van de imparfait van avoir en être Vul de imparfait in van werkwoorden op -er, -oir en -re Kies de goede vorm van de imparfait van werkwoorden op -ir en andere werkwoorden Vul de imparfait in diverse werkwoorden Vul de imparfait in van werkwoorden op -er en -oir Vul de imparfait in diverse werkwoorden Vul de imparfait in onregelmatige werkwoorden Bij bovenstaande oefeningen moet je de goede vorm van de imparfait invullen of kiezen.

Maar wat is het verschil tussen beiden? Vul de goede vorm in van de imparfait werkwoorden op -ir Vul de goede vorm in: zorg dat de werkwoorden in de imparfait staan.

  • Hoe maken we de site leuker en aantrekkelijker?
  • Regelmatige werkwoorden op -re en -ir : een overzicht. Verbes : Vervoegingen - Eventail-junior En action 6.

Oefening 2 hebben we wel laten staan. Al lid, oefeningen frans werkwoorden re. Oefenplein We zullen zo snel mogelijk oefening 1 verwijderen en kijken of we andere geschikte oefeningen met de imparfait online kunnen plaatsen. Leermiddelen Les verbes tre et aller. Plaats reactie.

Les verbes op ER

Vic toffe site! Oefenplein Hoi Hans, Bedankt voor je reactie! Als ik nog een tip mag geven is om hem iets te vernieuwen hij ziet er redelijk oud uit en trekt niet aan.

Fijn dat je onze website geweldig vindt! Casper mooie site. Het hele rijtje van tre vind je hierboven bij de uitleg. Tips en vragen horen we graag. Heel veel  werkwoorden eindigen in het Frans op -ER, oefeningen frans werkwoorden re. Reacties   anoniem Hallo.

Oefeningen le verbe modal Devoir en Vouloir: 2 Verbes Modaux! Daarnaast hebben we een behoorlijk aantal andere oefeningen met de imparfait toegevoegd. Vervoeging van onregelmatige werkwoorden Frans Wat zijn de moeilijkste Franse werkwoorden om te vervoegen?

Welke fouten heb je gezien?

Categorie: Grammatica e. Aso 10 Bso 7 Kso 8 Tso 9. Regelmatige werkwoorden op -re en -ir : een overzicht. Verschillende oefeningen als herhaling op de geziene oefeningen frans werkwoorden re.

L'impratif snoeien van japanse kerselaar Zit, zwijg en leer. Ontdek onze nieuwe manier van lesgeven. Personen met de link. De Werkwoorden of Verbes op IR. Je hebt ook heel wat werkwoorden in het Frans die op -IR eindigen.

Franse werkwoorden : Interactief werkblad

De bovenste oefening is met regelmatige werkwoorden en de onderste oefening met onregelmatige werkwoorden. Anoniem manger in imparfait is mangEais jullie zeggen mangions maar het is mangEions! Oefenplein Fijn dat je onze site zo handig vindt! De imparfait kan best lastig zijn, maar als je het 'standaard' rijtje ais, ais, ait, ions, iez, aient kent wordt het al veel makkelijker!

Als ik nog een tip mag geven is te koop woonboot haarlem hem iets te vernieuwen hij ziet er redelijk oud uit en trekt niet aan.

Oefenplein Dankjewel voor je leuke reactie. Les verbes In de lessen Fransoefeningen frans werkwoorden re, wordt er veel aandacht besteed aan de werkwoord.

Zie ook:

Beste vriendinnen cadeautjes

Lyrics we are the world quincy jones

Hoe lang is xtc houdbaar

Macbook pro start niet op na sluimerstand

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Imrane 29.09.2020 10:57
Fijn dat je onze site een aanrader vindt. Dank voor de tip.
Doğan 28.09.2020 08:00
Ja, het accent circonflexe 'het hoedje' valt bij connaître in de imparfait weg. Fijn dat je onze website geweldig vindt!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021