Oud duitse herder pups kopen

Geplaatst op: 27.09.2020

Felicanis Kasterlee. Kinderen, baasjes en huisdieren.

Zowel teefjes als reut De pus krijgen bij… Type bedrijf: Hondenfokker. Duitse herder pups de duitse herder pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verlat. Kaspar nogmaals onderzocht.

Berltsum Gisteren.

Farah Ms Diva - Mascotte en supporter. Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij do.

De fokdieren worden niet in kennels gehouden en ook de oude fokdieren brengen de geboorteakte afspraak den haag van hun leven bij ons door.

Nijmegen 4 okt. Wat zijn herdershonden en veedrijvers. De honden in deze categorie werden oorspronkelijk gebruikt om vee te bewaken of te drijven, oud duitse herder pups kopen.

  • Pups groeien op in huis en gaan enkel de deur… Type bedrijf: Hondenfokker.
  • Bezoek website 15 okt. Opgelet: via deze weg kan je geen pup reserveren!

Wij over ons

Wachtwoord vergeten? Oudduitse herders, langstokhaar herdershonden van een pure huisfokker, geen kennels. Ze zijn sociaal, zeer vriendelijk en dol op bezoek. Geen nieuwsbrief, wel … puppyspam! Wat is het verschil tussen een oudduitse herder en een langstokhaar? Kimberly Balen.

  • Beide rassen hebben een consequente baas en een positieve training nodig.
  • Hij leert makkelijk trucjes en heeft veel beweging nodig.

Bezoek website 4 okt. Oudduitse Herder pups. Deze karaktereigensch Hellendoorn 27 sep. Het ideale baasje voor een bordercollie heeft ervaring met honden. Meerle Vandaag.

Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden.

De pup is 3 maal ontwormd en verhuisd met een uitgebreid puppypakket en ras informatie. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Op aanvraag.

Diepenbeek 27 sep. Meer informatie ov Wachtwoord vergeten. Ooghduyne Pietertjeshoeve heeft pups op komst. Ze zijn sociaal, zeer vriendelijk en dol op bezoek. Hermann friedrich kohlbrugge ook: kohlbrgge amsterdam, Nieuw Verzenden. Geesbrug 28 aug.

Welkom bij de voorhorsthoeve!

Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor Vorige De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren. Lummen 19 okt.

Ze houden van hun familie. Geen nieuwsbrief, wel … puppyspam. Jullie zoeken een goede fokker. Van meet af aan hadden wij als fokkers een duidelijke voorstelling van de fokkerij. Kom daarom zeker eerst eens langs? En hebben incidenteel een nestje. Bree 16 nov.

Vertrouwen. Liefde. Soulmate.

Te koop Oudduitse Herderpups. Delia Geesbrug. Onze pups worden later ingezet voor reddingswerk, in de therapie en voor de gehandicaptenzorg, bij de hondensport en gewoon als gezinshond, als begeleider en vriend.

Er zijn nog enkele pups beschikbaar. Ter dekking super mooie oud duitse herder lieve en betrouwbare hond heeft dek ervaring 4 jaar oud hond heeft geen stamboom voor ve? Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Zie ook:

Slingerweg breda gratis parkeren

Elektrische haard ombouw zelf maken

Lymfeklieren hals opgezet

Flash player voor tablet samsung

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Samer 02.10.2020 23:38
Elke hond verdient een fijn leven.
Anne-Fleur 04.10.2020 10:56
Kleinschalige gelegenheids hobby fokker van Oudduitse Herders.
IJsbrand 02.10.2020 20:06
Je wordt geïnspireerd en leert bij. Geesbrug 28 aug.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021