Restaurant la mamma berkel

Geplaatst op: 01.11.2020

Datum van bezoek: mei Serveert dit restaurant Siciliaanse gerechten? Redelijke keuze uit de wijnen.

Beoordeeld op 9 december via mobiele applicatie Te laat bezorgen. Beoordeeld op 2 januari Niet voor herhaling vatbaar. Community Hoe was jouw ervaring? Meer informatie. De bediening is vriendelijk en in voor een grapje. Voorheen lekker gegeten bij La Mamma, maar deze keer was de kwaliteit ver te zoeken.

Die kerel moet zich echt laten zien om de complimentjes voor zijn maaltje in ontvangst te nemen. Lasagne is ook super. What happened. Is dit een Nederlands restaurant. Hier is echt wel wat meer liefde in te stoppen, restaurant la mamma berkel.

Foto's van Pizzeria Ristorante La Mamma

Gemiddeld 4. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Datum van bezoek: december Leuke ruim opgezette italiaan In centrum berkel en rodenrijs, goed bereikbaar, nette kaart en dito prijzen, binnen en buitenzit, correcte bediening.

Hier een jaar of twee geleden ook wat besteld, toen was alles super.

  • Na een opknapbeurt heeft het restaurant een metamorfose ondergaan.
  • Beoordeeld op 15 mei via mobiele applicatie Onder de verwachting helaas.

Pizza is de aanrader. Neem Contact Op. Het werd er volgens eigenaar Mario ook tijd voor:. Meer informatie. Land: Nederland Nederland Belgi.

Algemeen over Pizzeria Ristorante La Mamma

Het werd er volgens eigenaar Mario ook tijd voor:. Inrichting erg oubollig. Bediening wat traag.

Elke dag kunt u bij ons heerlijk genieten van wisselende streekgerechten en  Italiaanse gastvrijheid. De beste hotels in de buurt bekijken De restaurant la mamma berkel restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Entree met de trap naar boven vind ik zeer primitief. Dan komen we het zeker nog een keer proberen.

Laat maaltijden bezorgen. Anti-pasti zijn bij mij niet favoriet bij La Mamma. Wij bestelden tot voor kort regelmatig pizza bij La Mamma, deze waren meestal van een redelijke kwaliteit.

Met die opknapbeurt presenteerden we tevens een nieuwe menukaart en we zijn zeven dagen in de week geopend..

Social Media! Mals vlees, die overigens wel lekker was. Lang moeten wachten op de uiensoep, super lieve bediening en heerlijke wijn. Waardering van reizigers. Datum van bezoek: september Ruud hogevorst. De eerste beste echte Italiaan zou zich doodschamen, restaurant la mamma berkel. Voor mij is het vooral functioneel eten bij La Mamma en dat is prima zo.

We hebben elke maandag in het restaurant een aanbieding; een pizza of een pasta voor slechts zes euro. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Het werd er volgens eigenaar Mario ook tijd voor:. Taal Nederlands.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Ik bestel toch afhasl voor het gemak. Slecht slecht slecht.

Zie ook:

Kostprijs vervangen distributieriem suzuki swift

Woorden met open lettergreep groep 8

Laptop geen geluid

Betaling storneren ing

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Christa 08.11.2020 03:02
Beoordeeld op 30 september via mobiele applicatie Lekker pizza besteld en die was prima.
Gio 09.11.2020 20:23
Kun je bij dit restaurant reserveren?
Serap 06.11.2020 03:35
Het restaurant is vrij klein, reserveren is slim.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021