Slijm maken met maizena en scheerschuim

Geplaatst op: 23.09.2020

De hoeveelheid kan je zelf kiezen, je kan later ook nog altijd meer toevoegen. Waarschijnlijk heb je de ingrediënten niet precies afgemeten.

Goed doorroeren, voordat je het vloeibaar wasmiddel erbij doet. Log in of meld je nu aan, en word zo de slimste slashparent van den hoop. Met dit recept kan je zelf slijm maken zonder lijm, zonder borax en zonder wasmiddel of andere veelgebruikte ingrediënten! Deze variant vind ik persoonlijk extra leuk, omdat het heerlijk naar koffie geurt.

Wanneer de 30 gram poedersuiker er reeds bijzit begin je het mengsel te kneden met je handen. Reply Gerrie 21 augustus at Kun je de zelfgemaakte klei ook bewaren?

In ons vorige  project  kon je lezen hoe je slijm maakt met het huishoudmiddel Borax. Dit leuke recept verkregen wij via Chica Circle. Na een middagje heerlijk kliederen heb ik 4 uitstekende recepten om slijm te maken. Toen konden mijn kleren in de was en ikzelf onder de douc.

Helemaal geweldig om met de kids te doen.

  • Voor transparante slijm gebruik je doorzichtige lijm.
  • Previous Post Van carrièrevrouw naar huisvrouw. Maizena vind je in de supermarkt bij de bakproducten.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Nu pak je de slijm uit de kom en kneed net zolang tot jij het een fijne substantie vindt. Galaxy slijm ziet er prachtig uit en bevat alle kleuren van de melkweg. Thing maker. Nog een populaire variant is het fluffyslijm. Als je zelf nog een nieuwe variatie weet, dan hoor ik het graag. Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingrediënten.

Slijm is altijd al populair geweest bij kinderen en blijft een heuse rage!

Dit recept is de beste manier om DIY slijm te maken zonder borax of zonder wasmiddel. We kunnen nog een stapje verder gaan en ons slijm tot leven wekken door het magnetisch te maken. Het slijm zal lekker dik en rekbaar worden en ook nog eens goed ruiken. Toch ziet het slijm er even leuk uit en de structuur is ook wat het moet zijn? Je hebt voor dit recept dus geen lijm nodig, wat meestal wel zo is bij homemade slijmrecepten, slijm maken met maizena en scheerschuim.

Slijm maken met borax en lijm

Veel slijmplezier! Doe kinderlijm van de action in een bakje en doe daar een heel klein beetje dreft bij. We raden dus aan om tandpasta die compleet uit gel bestaat te gebruiken. De video van Zo Mijntje toont hoe het moet.

Eetbaar betekent wel niet dat het slijm goed smaakt. Je kan maizena in de winkel kopen. Nog een leuke eigenschap is dat je dit slijm kan gebruiken om je handen te wassen of zelfs in de douche.

Slijm maken met wasmiddel is een goed alternatief voor wanneer je geen borax in huis hebt, iedereen heeft wel wat wasmiddel in slijm maken met maizena en scheerschuim. Met doorzichtige lijm krijg je doorzichtige slijm terwijl witte lijm je niet-doorzichtige slijm geeft.

Super makkelijk en erg leuk! Comments 13 Leuk gedaan. Slijm maken met tandpasta werkt maar het resultaat is niet optimaal, alle andere recepten op deze pagina zorgen voor een beter resultaat. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eerder deelde ik al een recept waarmee je je eigen play dough maakt van scheerschuim en mazena. Nu ken je zeven recepten en drie leuke ideen voor prachtige slijmcreaties. Reply Josan 15 april at Is ook heel leuk om te doen. Een aantal recepten op deze pagina maken zelfs geen gebruik van lijm. Eigenlijk kan je hetzelfde doen met welke kleuren dan ook. Dit is ook de reden dat Slijm maken een echte hype geworden is.

Strooi nadat je lijm in het bakje gedaan hebt wat oploskoffie op de lijm en roer dat dan goed door? Maak nu je profiel aan en open de next level aan parentfriendly info, slijm maken met maizena en scheerschuim.

Ontwikkeling , Opvoeding , voeding 14 juli Hierbij heb je namelijk alleen Maizena  nodig! Dit is best makkelijk en mislukt nooit.

We raden dus aan om tandpasta die compleet uit gel bestaat te gebruiken.

Kan je een keer slijm met sausbinder maken. Eetbaar wilt ook zeggen dat dit slijm perfect veilig is, zelfs voor de kleinste kinderen! Als ik eerlijk ben, zou ik het niet weten.

Zie ook:

Anna nina amsterdam herengracht

Telefoonnummer omgekeerd zoeken duitsland

Heel veel beterschap gewenst

Losse mobiel kopen simlock vrij

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Lisenka 02.10.2020 05:29
Doe de dop op de fles en schud goed totdat het flesje vol zit met schuim. Natuurlijk kan je in de winkel nieuwe klei kopen.
Shirley 26.09.2020 07:30
We raden je wel aan om eerst eens naar de andere recepten op deze lijst te kijken en te kijken of je één van deze kunt maken. Kun je de zelfgemaakte klei ook bewaren?
Remziye 24.09.2020 07:35
Dit recept is uniek en maakt maar gebruik van één ingrediënt: tandpasta. Borax zit in veel huis-tuin en keukenproducten, zoals zeep en wasmiddel.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021