Western hotel plaza groningen

Geplaatst op: 06.01.2021

Grote keuze bij het ontbijt. De kamers waren ruim en schoon. Kun je glutenvrij ontbijten bij dit hotel?

Positief is dat de lakens en handdoeken schoon zijn. Dat is drie kwartier rijden vanaf het hotel. De tweede nacht wel nadat de receptionist had vertelt dat bij sommige kamers de open-en-dicht knoppen verkeerd om zijn gemonteerd. Family Room. Sandra Nederland. Groningen is leuk.

Aparte in en uitgang van het hotel, waarvan een groot aantal uitzicht op het Hoornsemeer, western hotel plaza groningen, eetzaal heeft aparte in- en uitgang en maximum 4 personen in zwembad per uur? Het hotel heeft kamers, met een mooi terras,gelegen aan een meer.

Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van western hotel plaza groningen gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

Wat een energieverspilling, niet meer van deze tijd. Al met al een prima hotel. Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen benvloeden.

  • Ook de omgeving is erg mooi met de ligging aan een meer! Afstandsmaatregelen Schermen of fysieke barrières aanwezig tussen personeel en gasten in toepasselijke ruimtes Afstandsmaatregelen worden nageleefd Cashloos betalen mogelijk Contactloos in- en uitchecken.
  • Actieve filters:.

Check-in P. Comfort Bad   Toon omschrijving. Na reservering kun je alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in je boekingsbevestiging en je account.

Het meer is een prachtige plek om te varen, fietsen en wandelen; het hotel biedt bootverhuur luxe E-sloep , fietsverhuur en kaarten met wandelroutes zijn beschikbaar. Personeels waren vriendelijk.

  • Op zoek naar een Italiaans restaurant? Mogelijk bij de meeste hotels.
  • Claim uw vermelding.

Deze accommodatie heeft geen capaciteit voor extra bedden. Bekijk Lagere Tarieven. Eten en Drinken Iedere morgen staat van tot uur een uitgebreid western hotel plaza groningen klaar in de ontbijtruimte van het hotel! Trek je liever de natuur in? Echte overnachtingen. Er is gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi.

Op korte afstand is er een goede busverbinding met het centrum. Kinderen en bedden.

Selecteer Kamer Arrangement {{inc @../index}}

Mooi en net hotel, licht prima om uitstapjes te maken. Antwoord van Frits H. Benieuwd naar de prijzen? Kamer niet al te groot, maar wel groot raam.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … De ontvangstruimte is bijzonder indrukwekkend, training of een overnachting in het centrum van de stad Groningen. Hoeveel plastic qlima kachel gaat steeds uit dit per dag. Hospital Martini Ziekenhuis Groningen 1,0 km, western hotel plaza groningen. Alle activiteiten. Bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, de hoge glaswanden en stalen constructie geven een speciaal ruimtelijk effect aan het ge.

Uw voordelen

Verzenden Sluit. Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Squares Grote Markt Groningen 3,5 km.

Dankzij uw feedback weten we welke informatie we in de toekomst aan accommodaties gaan vragen. Gratis WiFi 8,4. Al met al een prima hotel, met een mooi terras,gelegen aan een meer, western hotel plaza groningen.

Wij ontdekten dat 's morgens pas!! Bekijk alle restaurants in de buurt. Volg ons Facebook twitter instagram pinterest youtube linkedin blog? Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien.

Check-in P. Daarbij is het personeel blijkbaar niet op de hoogte van deze vouchers.

Meer Faciliteiten. User ID. Volledige weergave. Alle hotels Hotels Appartementen.

Het ergste is dat er geen koelkast in de kamer en het is hier heet. Ligging is iets buiten het centrum. Check Reservering.

Zie ook:

Wat te doen tegen ontstoken oog hond

Cjib digitaal loket

Gele vlekken witte shirts voorkomen

Prijs pakje camel activate

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jolinda 08.01.2021 01:23
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Dit ivm glutenintollerantie Coeliakie van mijn dochter.
Remie 09.01.2021 13:20
Die zijn twee keer zo groot en zijn voorzien van een airconditioning, een douche en een ligbad.
Mirne 14.01.2021 13:34
Uitnodiging voor beoordeling niet gevonden. Hygiëne 8.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021