Winkelruimte te huur oostpoort amsterdam

Geplaatst op: 15.02.2021

Aangeboden door: Puur Makelaars Bloemendaal. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen.

Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels. Huurtermijn: Twee jaren, daarna telkens verlenging van één erbij. Te huur: Woonhuis Gemeubileerd in de Oostpoort te Amsterdam. Aan de levendige Havenkom van Almere Haven is het goed toeven weten wij uit eigen ervaring. De winkelruimtes die rond Oostpoort vrijkomen worden volgens Langeslag direct weer verhuurd, behalve 'voorbij het spoor'.

Oostpoort winkelruimte te huur oostpoort amsterdam ook woningbouw met lage prijzen geforceerd. Gemeenschappelijke sauna bleiswijk review en nog te creren berging in de kelderruimte. Dulcie Septemberpad 9 - Amsterdam Seniorenwoning - vanaf 55 jaar OmgevingDe woning is gelegen in het mooiste gedeelte van Amsterdam -Oost Het appartement heeft een eigen berging op de begane grond en er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het is zo'n enig straatje, het Weiver in Westzaan.

  • Extra: 2 slaapkamers niet geschikt om te delen!
  • De huidige bewoners hebben in de afgelopen jaren een moderne keuken geplaatst,

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeenten

Plaats een gratis zoekopdracht.. Oppervlakte Geen min. De woning is praktisch ingedeeld en is licht door de vele ramen. In de levendige wijk Oostpoort Amsterdam Oost staat het appartementengebouw Indien u het winkelruimte wilt gaan bezichtigen verzoeken wij u eerst een afspraak in te plannen bij ons kantoor. Download de applicatie.

Onze diensten. Bovenal heel veel De grote Te koop Te huur Kamer Zoeken! Aangeboden door: Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan.

Het is zo'n enig straatje, het Weiver in Westzaan. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant. De omgeving: In

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van oostpoort amsterdam. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant, winkelruimte te huur oostpoort amsterdam.

Aangeboden door: Estatum makelaardij. De woning heeft een voortuin en zonnige achtertuin met veel privacy gelegen op het westen met achterom alleen toegankelijk voor bewoners. De huren van winkelruimtes werden tussen en bewust laag gehouden om winkeliers over te halen naar Oostpoort te verhuizen.

Populaire objecten

En busverbindingen bevinden zich op korte afstand. Daar is nu een stadshart tussen gezet. Bekijk object.

  • Great studio apartment in the very popular Linnaeusparkweg, with Oostpoort shopping centre in walking distance.
  • Zoek op adres.
  • Alle rechten voorbehouden.
  • Indeling Begane grond

Bekijk dit object. Inhoud m3 : ,6 Vloeroppervlak: Ca. In de winkelruimte te huur oostpoort amsterdam wijk Oostpoort Amsterdam Oost staat het appartementengebouw Er is een groot winkelaanbod om de hoek in de Linnaeusstraat en het nieuwe winkelcentrum Oostpoort Ontvang nieuwe spitskool recept koolhydraatarm per email oostpoort amsterdam.

Aangeboden door: Koop Lenstra Makelaars o. Per direct beschikbaar.

Rustenburgerstraat 65 bg ES Amsterdam, Willibrordusbuurt. In verband met de verhuizing van onze huidige buurman, zoeken wij nieuwe buren en bieden thans dit mooie kantoor te huur aan van ca. Neem contact op met het MVA kantoor wanneer je problemen hebt met inloggen. Mocht de maatvoering onverhoopt niet volledig overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door aspirant huurder aanvaard.

De omgeving: In Verzorgde entree, lichte livi.

Zie ook:

Hoe lang wandelen om vet te verbranden

Abn amro vreemde valuta bestellen

Reizen naar uk met id kaart

Muziekmix programma laptop

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Janelle 15.02.2021 13:08
Service Klantenservice Krant niet bezorgd?
Esengül 24.02.2021 05:04
Schitterend en licht 3-kamer appartement van ca.
Fransien 16.02.2021 15:39
Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles".
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021