Youtube app werkt niet op tv

Geplaatst op: 20.09.2020

Hallo,   Geen idee of dit probleem al gemeld is:   Wanneer ik op Netflix naar een HDR programma gekeken heb en terug switch naar een gewoon, niet-HDR programma, zijn de kleuren helemaal niet natuurlijk meer. Dit doet u als volgt: kies de groene knop Inschakelen en druk op 'OK' op de afstandsbediening.

Gesloten onderwerp Onderwerpen die langer dan 6 maanden geen reactie krijgen, worden afgesloten.

Ik heb precies hetzelfde probleem als Melaniek. Nu op dit forum gelezen via Elmer dat je kon updaten voor je Philips TV. Privé Business. Sinds enige weken heb ik weer youtube.

Maar wat blijkt na een telefoontje van Philips dat mijn toestel van is!!!!!

Een fabrieksreset is iets anders dan de software verwijderen. Nu vergelijken. Zowel Phillips als Ziggo hebben mij er niet op gewezen dat dit zich voordeed! Priv Business. Krijg eenvoudig toegang tot productondersteuning.

  • Een probleem oplossen Problemen met het afspelen van video's oplossen Problemen met account oplossen Uploadproblemen oplossen Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Hulp bij het YouTube-partnerprogramma.
  • Hallo, Sinds een paar dagen start mijn YouTube app op de tv niet meer op. Sinds enige weken is die update er wel en dan werkt deze misschien weer wel.

Registreren

Heb hetzelfde probleem, tv v sony en v samsung. Melanie; wil je naar Youtube kijken via je ontvanger? Admin: bericht naar lopende topic verplaatst. Ook ik kocht jn Mrt een Samsung smart en ook geen yotube meer Reageer.

Vriijdag 11 dec j. Ik moest keihard werken en sparen. Geef een like!

Erg raar dat Ziggo hier allemaal niets van wist? Volg de instructies om je Google-account te stena line minicruise londen als je op geen enkel apparaat kunt inloggen bij youtube.

De oplossing zou het verwijderen youtube app werkt niet op tv opnieuw downloaden van de software van de decoder. Controleer of je Apple TV wordt ondersteund. Hoeveel zou Google hiervoor betaald hebben gekregen van de grote TV fabrikanten. Share Tweet Delen Delen. Het geld was blijkbaar binnen bij philips en verdere ondersteuning kan je vergeten… Dit moet en zal nog een staartje krijgen.

Meld je aan

Markeer het dan als oplossing. Al met al een schandalige ontwikkeling op het niveau van oplichting. Werkt in vergelijk met NetTV van Philips zelfs veel makkelijker. Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met het afspelen van video's oplossen Films en tv-programma's kopen en bekijken.

Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen. Onthoud mijn gegevens. Het werkt. Met deze update veranderd het versienummer van de software niet. Is jouw wachtwoord wel veilig. Dag allen, zoals jullie waarschijnlijk al vermoeden is dit een storing aan onze kant.

Problemen met tv's oplossen

Ook casten vanaf een tablet via de tv ontvanger hetzelfde probleem het is puur de youtube app op de tvontvanger. Controleer of u het juiste modelnummer hebt ingevuld. Maar niets van dat al, integendeel! Powered by inSided.

Iemand hier een oplossing voor. De openhaard heeft de hele nacht gebrand op mijn grote TV scherm. Weet iemand hoe dat komt. Hier moet wat aan gedaan worden.

Kom in aanmerking voor cash-back, cadeaus en speciale aanbiedingen. YouTube Helpforum Forum? Ook wanneer de ontvanger uitgeschakeld wordt met afstandsbediening blijft beeld hangen. Ben benieuwd of ze net zo vlot reageren als bij jullie…. Succes iedereen met bodembedekkers volle zon zandgrond probleem Het werkt niet voor de lange termijn.

YouTube-applicatie werkt straks niet meer met smart tv’s uit 2012 of eerder

YouTube doet het weer, met dank aan de heren Witte-Joshua door oplettendheid van hen en Kundige uitleg is het gelukt.

Beschikbaarheid YouTube is beschikbaar op veel verschillende televisieapparaten, waaronder Smart TV's, mediastreaming-apparaten en een aantal Apple TV's. Kom in aanmerking voor cash-back, cadeaus en speciale aanbiedingen.

Ik kom er sinds vanavond achter wat al maanden mijn probleem is. Voor je begint: Start je apparaat opnieuw op. Ik vind een gedeeltelijke geldteruggave wel gewenst aangezien er nu belangrijke functies ontbreken.

Zie ook:

Gefeliciteerd met je verjaardag meisje

Anonieme oproepen blokkeren iphone 5s

Wat betekent een sarcofaag

Bas esp lampje brand

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Juanito 26.09.2020 13:16
Verbergen Weergeven. Ze spelen gewoon samen en willen dat je om de 2 jaar een nieuwe tv koopt.
Juliana 27.09.2020 04:01
Neem voor ondersteuning contact op met de tv-fabrikant. Versie 1.
Harke 21.09.2020 22:44
BCC heeft niet gerageerd en Ziggo zegt niet te kunnen doen. YouTube op tv is een geoptimaliseerde versie van YouTube waarmee je eenvoudig YouTube-video's van hoge kwaliteit op je televisie kunt zoeken en bekijken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021